2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar size bi şey sorcam ben temmuz annesiyim inşallah

sezeryanla doğum düşünüyorum inşallah... ama genede doktor bunu bildiği halde alttan muayene yapıyomu ilerleyen haftalarda

kızlar size bi şey sorcam ben temmuz annesiyim inşallah

sezeryanla doğum düşünüyorum inşallah... ama genede doktor bunu bildiği halde alttan muayene yapıyomu ilerleyen haftalarda

sezaryan olucaklara yapılmıo canım alttan muayene..doktorun da biliosa sezeryan olucaanı yapmaz yani..

gunaydın kızlar

bugunde sabah ettik darısı yarına
erkenden uyandım uykuda tutmadı
gusel bir gun olması dileyiyle

mıllet dınlenmeye cekılyo dogru valla herkez bır temzılık bir telaş halınde

evet canım temizlik peşinde millet bende şimdi annemi aradım temizlik için ama onlarda çarşıya çıkmış dün kuzenimi istemeye gelmişlerdi nişan alışverişine çıkmışlar bugün de ya cuma yada pazar günü nişan var bizim

gunaydın kızlaarrr
aayy bı turlu uyanamadım kolları tas tasımıs gıbı agrıyor (bı agırlık bı agırlık kı sormayın
bugun tatıl yaa pek kısı yok
bebekpoyraz naptın nasıl oldun cnm

hayırlı olsun cnm benımde dayımın gecen pazar düğünü vardıı neyse ondanda kurtulduk annem bır gelseydıı su gurbet ne zormus

gunaydın kızlaarrr
aayy bı turlu uyanamadım kolları tas tasımıs gıbı agrıyor (bı agırlık bı agırlık kı sormayın
bugun tatıl yaa pek kısı yok
bebekpoyraz naptın nasıl oldun cnm

günaydın canım hoşgeldin

hayırlı olsun cnm benımde dayımın gecen pazar düğünü vardıı neyse ondanda kurtulduk annem bır gelseydıı su gurbet ne zormus

sağol canım şu sıra düğün çok yaa tabi yaza da girince çoğalıyo artık düğünler
ne zaman gelicek canım annen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…