günaydın canım hoşgeldin
sağol canım şu sıra düğün çok yaa tabi yaza da girince çoğalıyo artık düğünler
ne zaman gelicek canım annen
hıc bır fıkrım yyok bıde 5.sınıfa gıden kardesım var okulu varordan ızın alabılırse gelecekler artık yoksa hazıranın 12 sıne kaldıı ve ben ozaman kadar dogurrum
gunaydın kızlaarrr
aayy bı turlu uyanamadım kolları tas tasımıs gıbı agrıyor(bı agırlık bı agırlık kı sormayın
bugun tatıl yaa pek kısı yok
bebekpoyraz naptın nasıl oldun cnm
alırlar inşallah izin yaa verirler sanırım zaten sınavlar bittiği gün gerisi önemli değil doğru düzgün ders bile işlemiyolar
öyle canım ınsallah valla yanarım yoksasuan kadın geldı evde temızlık var evı gör harman gıbı
benım temızlık tamamlandı ama bı duzenlemem lazım bu arada yazlıkları cıkarıp kıslıkları kaldırayım ayakkabılıgı halledeyım bugun kızkardeslerım gelecek artık onlarla yaparım..
esımde bebek sekerı bakıyor su an nasıl uzgunum hep hayalımde ben gıdecektım tahtakaleye ben sececektım dıyordum uzuldum(
yaa evim temiz ama yinede bi elden geçirmek gerekir artık eğilemiyorum da dün annemlerde bile bayaa zorlandım oturup kalkarken
olsun canım uzulme sızın saglıgınız daha onemlı ne guzel bak ablan gelecekmıs benım kımsem yok tek basınayımkadın yapıyor ben arkasında dolanıyorumm camlarıda hıc guzel yapamıyor gıbı ama dıcem du bakalım
:)) ya sen nıye rahat duramıyorsun takılma camlar sılınıyor mu sılınıyor bıttı mukemmel sılınse nolacak kımseye madalya takmıyorlar
Heyyy Kizlarrrr ben geldiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Dun doktorla dogum tarihimizi belirledikkkk
22 MAYIS pAZAR SABAHI BEBISIM GELIYOR INSHAALLAHHHHH
kızlarrr bu ara söylemesı ayıp dana gıbı yıyorumm gece bıle acıkıyorumm ne olacak bu halım bu arada 14 gunum kaldı sankı gunler gecmıyooo :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?