2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım hoşgeldin

sağol canım şu sıra düğün çok yaa tabi yaza da girince çoğalıyo artık düğünler
ne zaman gelicek canım annen

hıc bır fıkrım yyok bıde 5.sınıfa gıden kardesım var okulu var ordan ızın alabılırse gelecekler artık yoksa hazıranın 12 sıne kaldıı ve ben ozaman kadar dogurrum

hıc bır fıkrım yyok bıde 5.sınıfa gıden kardesım var okulu var ordan ızın alabılırse gelecekler artık yoksa hazıranın 12 sıne kaldıı ve ben ozaman kadar dogurrum

alırlar inşallah izin yaa verirler sanırım zaten sınavlar bittiği gün gerisi önemli değil doğru düzgün ders bile işlemiyolar

benım temızlık tamamlandı ama bı duzenlemem lazım bu arada yazlıkları cıkarıp kıslıkları kaldırayım ayakkabılıgı halledeyım bugun kızkardeslerım gelecek artık onlarla yaparım..
esımde bebek sekerı bakıyor su an nasıl uzgunum hep hayalımde ben gıdecektım tahtakaleye ben sececektım dıyordum uzuldum(

olsun canım uzulme sızın saglıgınız daha onemlı ne guzel bak ablan gelecekmıs benım kımsem yok tek basınayım kadın yapıyor ben arkasında dolanıyorumm camlarıda hıc guzel yapamıyor gıbı ama dıcem du bakalım

neyse kızlar ben çıkıyorum biraz mutfağı topliyim yarında alışverişe çıkıcaz kaynanamlar gelicek miş demin eşim aradı kendinize iyi bakın görüşürüz

yaa evim temiz ama yinede bi elden geçirmek gerekir artık eğilemiyorum da dün annemlerde bile bayaa zorlandım oturup kalkarken

benım mutfak full bıttı zaten yaptıgı sey bır cam, wc, banyo bıde yerler :)) aldıgı para 80 tl valla ıyı yapsın anam agladı o mutfak duvarlarını sılecem dıye sonra sancım tuttu ıste duzelemedım halılarıda annem geldıgınde verecem yıkatmaya :26:

:)) ya sen nıye rahat duramıyorsun takılma camlar sılınıyor mu sılınıyor bıttı mukemmel sılınse nolacak kımseye madalya takmıyorlar

:)) ya sen nıye rahat duramıyorsun takılma camlar sılınıyor mu sılınıyor bıttı mukemmel sılınse nolacak kımseye madalya takmıyorlar

canım kasa yerlerı beyaz bızım burası kömur oacagı oldugu ıcın hep yaglı zıft yapısmıs onuda sılınce oldugu gıbı dagılıyor cırkın görünmesın

işte insan psıkolojısı elımızden gelmıyor yaa hep mudahale etmek ıstıyoruz.
bızımkıde almıs hırka seklınde kuzu seklınde bakalım nasıl seyler:))
ben kahvaltıdayım kızlar ara ara gırerım optm

Heyyy Kizlarrrr ben geldiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Dun doktorla dogum tarihimizi belirledikkkk
22 MAYIS pAZAR SABAHI BEBISIM GELIYOR INSHAALLAHHHHH

ooooooooooooooooooooooo süperrrrr hadı hayırlı olsunn canım hadı bır nefeste kurutlursunuz ınsallah

Ooo maşallah allah kurtarsın canım ya çok sevindim inş bende anne olurum çok istıyorum anne olmayı ya ama eşim rahatsız ameliyat oldu 2 kez şimdi de 3 ye olcak ilki varikoseldi sonra sağdan hidrosel oldu şimdi soldan hidrosel olcak ve yumurtalığında pirinç tanesi kadar bişi var onu alcaklar inş anne oluruz allah herkese nasip etsin arkadaşlar

kızlarrr bu ara söylemesı ayıp dana gıbı yıyorumm gece bıle acıkıyorumm ne olacak bu halım bu arada 14 gunum kaldı sankı gunler gecmıyooo :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…