bende yıyorum canımgece saat 2 de kalktım kasarlı tost yaptım yedım yanındada meyve suyu ohhhhh
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh afıyet olsunnn sekerım sabah hadı herıfe hadı acık bufe kahvaltıya gıdelım dedım neyse gıttık anaaaa kız gozum doymuyoo karnım doydu ama gozum doymuyo yedım yedım yedım catlayana kadar yedım eve geldım fenalastımm
canımıza degsınnn
Heyyy Kizlarrrr ben geldiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Dun doktorla dogum tarihimizi belirledikkkk
22 MAYIS pAZAR SABAHI BEBISIM GELIYOR INSHAALLAHHHHH
Deniz suray hem meslektaşız hemde toprak ben de lüleburgzlıyım ve muhasebeciyim bu kadar olur ya sein adına çok sevindim dualarında beni unutma allahta kurtasın canım ne olcak belli mi cinsiyeti
sen temızlık yapmıyosun dımı canım yormuyosun dımı kendını adasım dogum gunun bellı oldumu canım
deniz suray orda mısın toprağım ve meslektaşım:)ayy ne güzel darısı bize bakalım çok kolay geçer doğumun inş
deniz suray orda mısın toprağım ve meslektaşım:)
gözün aydın canııımmmmm darısı bizlere inşallah az kalmış vaktin heyecan varmı
Ayyy Canim olmaz miii?? heyecan ve gerginlik var uzerimde. Ilk bebegim, Inshallah hersey yolunda gider....
darısıda bızeeeama annem gelsın darısı bana öyle olsunnn rezıl olmayayım
Eki Görüntüle 196738 Eki Görüntüle 196739 Eki Görüntüle 196740 Eki Görüntüle 196741 Eki Görüntüle 196742 Eki Görüntüle 196743
özelden mesaj atan arkadaşlar için bebişlerimin resimlerini tekrar yayınlıyorum.ayça ile gökçe
kız seninde doğum yakın inş belirtilerin o yönde zaten 38 e giriyosun ohhhhhhh ne güzel ya ben ya ben :84::84::84:
Eki Görüntüle 196738 Eki Görüntüle 196739 Eki Görüntüle 196740 Eki Görüntüle 196741 Eki Görüntüle 196742 Eki Görüntüle 196743
özelden mesaj atan arkadaşlar için bebişlerimin resimlerini tekrar yayınlıyorum.ayça ile gökçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?