2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende yıyorum canım gece saat 2 de kalktım kasarlı tost yaptım yedım yanındada meyve suyu ohhhhh

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh afıyet olsunnn sekerım sabah hadı herıfe hadı acık bufe kahvaltıya gıdelım dedım neyse gıttık anaaaa kız gozum doymuyoo karnım doydu ama gozum doymuyo yedım yedım yedım catlayana kadar yedım eve geldım fenalastımm

Deniz suray hem meslektaşız hemde toprak ben de lüleburgzlıyım ve muhasebeciyim bu kadar olur ya sein adına çok sevindim dualarında beni unutma allahta kurtasın canım ne olcak belli mi cinsiyeti

canımıza degsınnn

Deniz suray hem meslektaşız hemde toprak ben de lüleburgzlıyım ve muhasebeciyim bu kadar olur ya sein adına çok sevindim dualarında beni unutma allahta kurtasın canım ne olcak belli mi cinsiyeti

Kızım olacak kısmetse canım sevindim bende çorluda oturuyorum allah isteyen herkese nasip etsin tabiki dua ederim inş eşin problemlerini atlatır sende anne olursun en kısa zamanda benim de ilk bebeğim kısmetse çok değişik bi duygu gerçekten

sen temızlık yapmıyosun dımı canım yormuyosun dımı kendını adasım dogum gunun bellı oldumu canım

yok canım ya yapmıyorum dogum zamanım bellı degıl ama dr her an bekle artık dedı durmadan sancı gelıyor ıstee suan kadın var evde temızlık yapılıyor normalı 14 hazırandı ama ılk haftasına kalırmı kalmazmı bılmıyorum herseyımı hazırladım işte :26:

kızlar ben bır kadına bakayım gelırıım sımdı

Son düzenleme:
ya sendemi royalist biri daha ayrılyo ya kıskandımmmmmm günlermz yakın hep ama ben bekliyorum ya neyse canım hayırlı olsun çok sevndim sezeryan demi

Merhaba kızlar ,

bende 23 mayıs pazartesi sezeryana giriyorum.darısı başınıza inşallah sağlıkla, sıhhatle kvuşalım bebişlrimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…