2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar ,

bende 23 mayıs pazartesi sezeryana giriyorum.darısı başınıza inşallah sağlıkla, sıhhatle kvuşalım bebişlrimize.
hadi Allah kurtarsın sağlıklı sıhhatli bi bebek olur inşallah :)

yorum yapmıştm ama gene yapcam maşallah sübhanallah Allahım nazarlardan esirgesin analı babalı büyütsün darısı başımızaa heralde sol taraftaki birz daha kilolu doğan bebek

Heyyy Kizlarrrr ben geldiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Dun doktorla dogum tarihimizi belirledikkkk
22 MAYIS pAZAR SABAHI BEBISIM GELIYOR INSHAALLAHHHHH

yehhuuu hadi Allah kurtrsın şekerimmmmmm

ayyyyyy doğurasımmmm geldi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

çok heyecanlı yaaaaaaa .. hamilelikte son günlerimiz vay bee.. Allaha sonsuuuuz şükürler olsun..

Dimi nasıl geçti koca bir kış anlamadık geliyo bile bebişler teker teker allaha çok şükür bodrum dışında kötü geçiren de olmadı gebeliğini şimdi sağlıkla alalım kucağımıza sonra bebeklerle devam ederiz inş

bütün hazırlıklar tamamdır heralde canım korseni de alsaydın

Butun hazirliklarim tamam desem yalan olur. Korsemi aldim ama bebegin besigini daha almadik bugun alacagim inshallah. Yarin da kuafor islerimi halledip, ctesi dinlenmeyi dusunuyorum. pazar sabah da erkenden dogum inshallah.. cok heyecnali.... ve gerginimmmm

hos geldin dünür

hoşbulduk şekerim bugun rüyamda eve gelen giden oluyormuş bir sürü gülüyorum bende... anneme anlattım doğumun yakın mutlu olacaksın diye yorum yaptı...

ablamda görmüş sezaryenle doğum yapmışım 52 cm 4100 gram bebeğim olmuş çok mutluymuşum Allah'ım yaa burak erken mi davranıcak eşşolueşşek sıpam benim

yarın kontrolümüz var bakalım doktorumla konuşcam artık doğumuuuu

ayy hadi hayırlısı canım uyuyamazsın da sen iyi mi :))))))

ya sendemi royalist biri daha ayrılyo ya kıskandımmmmmm günlermz yakın hep ama ben bekliyorum ya neyse canım hayırlı olsun çok sevndim sezeryan demi

Hehe canim ya, ben sezeryana dondum. Normal dogum harika birsey ama ben ani seylerden hic hoslanmadigim icin, normal dogumdan vazgectim. Pazaraa gun aldik inshallah hersey yolunda gider.. darisi size,,

Olsun canım alırsın ya sezeryanın da bu güzelliği var işte herşey planlı gidiyosun ne güzel iki güne artık bebekli bi anne oluyosun hayat ne acayip yaw:26:

ayy hadi hayırlısı canım uyuyamazsın da sen iyi mi :))))))

dun aksam alisveristeydik, cok yoruldum, ayaklarim kocaman oldu. gec uyudum, sabah uyanmam oglene kadar uyurum dedim. 7bucukta uyandim heyecan ve stresten.
Dun doktora o kadar farkli sorular sordum ki, doktor esime benim cok gergin oldugumu soylemis. Doktora bile stres yaptirmisim. beni baski altina aldi demis. Vay be, doktora bile bunu yaptirabiliyormusum demek ki dedim ben de:) hehe

bende dun sulumanı ızledım etkılendım sanırım hormonlarda yuksek olunca kaptı heraldee yeni çeriler gelıyor turkıyeye ben cam sılıyorummm yanı hala temızlık peşindeyım hııı bıde sonra ferihayla kuafore gıdıoz ay krız geldı yıne bana

Son düzenleme:

psikolojik manyak hala temizlik peşinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…