canım 10 günlük oldular.şimdilik iyi gidiyo.bakalım sonra ne olacak.Ne kadarlık oldular yeliss annelik nasıl gidiyor
canım 10 günlük oldular.şimdilik iyi gidiyo.bakalım sonra ne olacak.
hadi Allah kurtarsın sağlıklı sıhhatli bi bebek olur inşallah :)Merhaba kızlar ,
bende 23 mayıs pazartesi sezeryana giriyorum.darısı başınıza inşallah sağlıkla, sıhhatle kvuşalım bebişlrimize.
Eki Görüntüle 196738 Eki Görüntüle 196739 Eki Görüntüle 196740 Eki Görüntüle 196741 Eki Görüntüle 196742 Eki Görüntüle 196743
özelden mesaj atan arkadaşlar için bebişlerimin resimlerini tekrar yayınlıyorum.ayça ile gökçe
Heyyy Kizlarrrr ben geldiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Dun doktorla dogum tarihimizi belirledikkkk
22 MAYIS pAZAR SABAHI BEBISIM GELIYOR INSHAALLAHHHHH
çok heyecanlı yaaaaaaa .. hamilelikte son günlerimiz vay bee.. Allaha sonsuuuuz şükürler olsun..
çok heyecanlı yaaaaaaa .. hamilelikte son günlerimiz vay bee.. Allaha sonsuuuuz şükürler olsun..
bütün hazırlıklar tamamdır heralde canım korseni de alsaydın
hos geldin dünür
Butun hazirliklarim tamam desem yalan olur. Korsemi aldim ama bebegin besigini daha almadikbugun alacagim inshallah. Yarin da kuafor islerimi halledip, ctesi dinlenmeyi dusunuyorum. pazar sabah da erkenden dogum inshallah.. cok heyecnali.... ve gerginimmmm
ya sendemi royalist biri daha ayrılyo ya kıskandımmmmmm günlermz yakın hep ama ben bekliyorum ya neyse canım hayırlı olsun çok sevndim sezeryan demi
Butun hazirliklarim tamam desem yalan olur. Korsemi aldim ama bebegin besigini daha almadikbugun alacagim inshallah. Yarin da kuafor islerimi halledip, ctesi dinlenmeyi dusunuyorum. pazar sabah da erkenden dogum inshallah.. cok heyecnali.... ve gerginimmmm
yehhuuuhadi Allah kurtrsın şekerimmmmmm
ayyyyyy doğurasımmmm geldi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
amin saol canimmmmm,, darisi size inshallah. Ay ben bir fena oluyorum hehe anne mi olucam inshallah simdi?
ayy hadi hayırlısı canım uyuyamazsın da sen iyi mi :))))))
hoşbulduk şekerimbugun rüyamda eve gelen giden oluyormuş bir sürü gülüyorum bende... anneme anlattım doğumun yakın mutlu olacaksın diye yorum yaptı...
ablamda görmüş sezaryenle doğum yapmışım 52 cm 4100 gram bebeğim olmuş çok mutluymuşum Allah'ım yaa burak erken mi davranıcak eşşolueşşeksıpam benim
yarın kontrolümüz var bakalım doktorumla konuşcam artık doğumuuuu
bende dun sulumanı ızledım etkılendım sanırım hormonlarda yuksek olunca kaptı heraldee yeni çeriler gelıyor turkıyeye ben cam sılıyorummm yanı hala temızlık peşindeyımhııı bıde sonra ferihayla kuafore gıdıoz ay krız geldı yıne bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?