2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hehe canim ya, ben sezeryana dondum. Normal dogum harika birsey ama ben ani seylerden hic hoslanmadigim icin, normal dogumdan vazgectim. Pazaraa gun aldik inshallah hersey yolunda gider.. darisi size,,

kız millet korkuyorum falan der sezeryana girer sen ani şeylerden hoşlanmadığım için giriyorum diyosun alemsin ama bişey sorucam sezeryan için bile olsa erken demi bir hafta daha günü yokmu sezeryanı 38 +3 de alıyolar diye biliyorum da

biz de geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
royalistttt, sağ salim al kucağına inş. bebeğini... darısı bizlere.
ne yapıyosunuz kızlarrrrrrrrrrr ne var ne yok??

biz de geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
royalistttt, sağ salim al kucağına inş. bebeğini... darısı bizlere.
ne yapıyosunuz kızlarrrrrrrrrrr ne var ne yok??
hoşgeldiniz şekerimm... herkes dökülüyor biz hala bekliyoruz
nasıl ya bacım nasıl gorecez

bu siteden görebilirsin dünür benim doğum yapacağım hastane... ekliyorlar yeni doğan bebişlerin resmini

Son düzenleme:
kızlar bebeğim doğduğunda Burak'ımı burdan görebilirsinizzzzzzzz

:119: :119:

http://www.avcilarhospital.com/ebaby_list.aspx?lang=tr

hoşgeldiniz şekerimm... herkes dökülüyor biz hala bekliyoruz

bu siteden görebilirsin dünür benim doğum yapacağım hastane... ekliyorlar yeni doğan bebişlerin resmini
kız sendemi avcılarda doğurcaktın? benim kocişin kuzeni de orda doğum yaptı aralık ayında. sayende onu buldum
http://www.avcilarhospital.com/ebaby_detail.aspx?id=1183&lang=tr&mode=view bakkkkkkk,
çok minik doğdu ama şuan harika bi bebek

anaaaaaaaaaaaaaa oy maşallah kızzzzzzzz doktoru kimdi acep aynı doktor olmasın benimkiyle 2335 gram ama maşallah ele avuca gelir yani anammm ben bundan da kilolu bi bebek mi taşıyorm şimdi

ayy heyecanlandmmmm... heralde oraya gidiyorum kız bas bas bağırıyorum her fırsatta hatta hangi hastanede doğum yapacaksınız başlığını açtığımda oraya da yazmıştım

Son düzenleme:

kız ne tatlı masallah yaa kucukte degıl canım ıyı yınede sonucta kız cocukları daaha narın oluyor ben 2 kılo dogmusum şişligide ıcınde dahıl annem dıyorkı kucuktun ama cok atıktın dıyor elimi kıyafetın ıcınden cıkarır agzıma sokarmısım

görmedim heralde canım yaa, valla dr unu bilmiyorum ama erkek ti... normal doğumla geldi selin bebek. 4 aylıktı biz istanbula gitmiştik eşimle hatırlıyomusun? o zaman doğum kilosuna göre gayet iyi durumdaydı, ama bi sevimli bi sevimli görmen lazım :))) hastane civarında oturuyolardı zaten.

fingirdek karı senden herşey beklenir taaaaaaa ordan belliymiş fingirdek olduğun

kız bizde çok yakınız avcılara... zaten 2 tane erkek doktor var... benim doktorum değilse ablamın doğum yaptırdığı doktor olablir... hatırlıyorum geldiğiniz zamanı... oy maşallah ya çok tatlı

ahaaaaaaaaa seviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sevi sen bizim herşeyimizsin :119:

manyakkk 2 kiloluk haliyleeeee, ne fenasın sennnnn, o zamandan belliymişşş

Son düzenleme:

Ablam Turkiye'de 38. hafta icinde sezeryan yapmisti. Genelde 38 de aliyorlar diye duymustum. Burda da doktor, beek gelisimini tamamlamis dedi dun. hatta bugun icin alayim istersen dedi. Yok o kadar degil dedim hehe. hazirliklarimi planla yapmam lazim.

manyakkk 2 kiloluk haliyleeeee, ne fenasın sennnnn, o zamandan belliymişşş

bak 6 aylık yenihalinin fotolarını buldum, güzelliğe bak maşşallah...

oy anammmmmmmmmmmmm ayaklarını ağzına götürmüş bayılırım bebeklerin o hareketine yaaaaaaa

ahaaaaaaaaa seviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ben geldimmmmmmmmm aşklarımmmm
ne habersiniz???
yeni haberler varmı???
royalist sen niye son dakika golü attın bacım???
hayırlısı olsun, allah hepimizi ağrısız sızısız kurtarsın inşallah...

SEVİBADE gelmısssssssssss

seviiiii kurban sizeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…