planli programli yasamayi sevince, boyle ani seylere hic hazirlikli olamiyorsun. Bu kotu birsey aslinda. ilerde kizima bu durumu boyle anlatmak komik olacak.Olsun canım alırsın ya sezeryanın da bu güzelliği var işte herşey planlı gidiyosun ne güzel iki güne artık bebekli bi anne oluyosun hayat ne acayip yaw:26:
oy anammmmmmmmmmmmm ayaklarını ağzına götürmüş bayılırım bebeklerin o hareketine yaaaaaaa
ben geldimmmmmmmmm aşklarımmmm
ne habersiniz???
yeni haberler varmı???
royalist sen niye son dakika golü attın bacım???
hayırlısı olsun, allah hepimizi ağrısız sızısız kurtarsın inşallah...
seviiiii kurban sizeeeeeeeeee
hoşgeldin bacım özledik seni ya niye böyle ara veriyorsun?
sürpriz doğum haberleri geliyor bacım aniden biri geliyor şu gün dıoğum yapıcam diye haber veriyorlar bizeeeeşekil A -> Royalist Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah...
bi de siteye girmediği için faceden haberlerini alıyoruz, dün hastanedeydi Asuman o da 1 haftaya doğurcakmış , bebişi 4300 gr. olmuş beklemiyormuş içerde, dün serumlarla bekleyebildi, şuan evdeymiş ama her an gidebilirmiş hastaneye...
Oykum de yarın giriyor ameliyata... bildiklerim bunlar şekerim...
ben geldimmmmmmmmm aşklarımmmm
ne habersiniz???
yeni haberler varmı???
royalist sen niye son dakika golü attın bacım???
hayırlısı olsun, allah hepimizi ağrısız sızısız kurtarsın inşallah...
seviiiii kurban sizeeeeeeeeee
kız inanın ben 4-5 gündür ben çok ağırlaştım,
akşamları sancılandım bi kaç kere,
sizinde buraya girip moralinizi bozmak istemiyorum kötüyken...
asuman sezeryenle doğurmayacakmıydı, niye eve göndermişlerki :26:
sen ne yaptın bitirdinmi işleri temizlikçin geldimi???
hava yağmura döndü burda, şu an balkondan yazıyorum size
slm kızlar ben mayıs annesıyım ama annelerımızın çoğu nısanda doğurdu bıle kımsecıkler kalmadı bnm velet de daha qelmedı varmı sızdede erkencı bebışler
slm kızlar ben mayıs annesıyım ama annelerımızın çoğu nısanda doğurdu bıle kımsecıkler kalmadı bnm velet de daha qelmedı varmı sızdede erkencı bebışler
Ayyy Canim olmaz miii?? heyecan ve gerginlik var uzerimde. Ilk bebegim, Inshallah hersey yolunda gider....
ayaklarım şişti hıc guzel sılemedı camları yaaaaaaaaaaa :84: hıc ıcıme sınmedııı vermıcem para mara yok dıcemkarıda benı paralasın ama hıc hos olmadıı neyse...
sezaryan olacam bende ınatçı olmazmı ınadın ınatçısı o dr konqrede o yüzden pzt qelecek salı çarşamba sezaryan olacam bende çok qeç oluyom çünkü kıyamıyom karnımdan çıkmasına dermışım..çok ağırlaştım artık bende bebem bı hafta önce 3900 dü ırı oldu ıçın normal olmaz dedı dr bol yürüyom suya qırıyom banamısın demıyo neyse takılım buraya bızım topık facecı oldu artık ve nerede ıse herkez sezaryan olduana gelmez olur mu kız şimdiden geldi 2-3 tane... gelenler de olucak önümzdeki haftalarda...
senin bebiş inatçı bıraz demek , olsun sağlıklı olsun geç gelsin... durumunuz nasıl?
ya kızım kabasını da alsa yeter sen hamilesin... anam bu deli karı şimdi temzlikçi hatunun arkasından silmeye kalkaranam vallahi yetişirim oraya döverim seni bak Esra sakınnnnnnnnn!!!!
boşver olduğu kadar, uyar yapsın gene olmazsa bırak kalsın aman
Sevibade, sekerim ozledim seni. Nasilsin? Ben dun doktora gittim, sezeryan olsun dedim. o da vajinal muayene etti yine de, bebgin basi yukarida zaten suan kanala girmemis dedi. Tabi beklesek, normale uygun olabilirdi sanirim. Ama ben artik bekleyemedim canim. Kendimi tasiyamiyorum artik, huysuzlastim, ayaklarim kocaman oluyor hemen, cok fena yani. Bunlar sezeryan iicn bahane degil elbette.. Bir de diger arkadaslara da yazdim, normal dogum en iyisi de, ben ani olaylari pek sevmedigim icin, planli programli olsun istedim. inshallah rRabbim de nasip eder gonlumuze gore, saglikla..
ayy geçmiş olsun bacım aman dikkat et, benim işlerimi annemler halletti kız sağolsun, temizlikçiyi ben değil esra tuttu buguno yaptırıyor... bebeğimin beşiğini falan kurduk yatak odasına, mecbur şekil değiştirdik çünkü cam kenarına gelecekti yatak... oyle istemedim... baya zorlandı bizimkiler ama sağolsun eşiminde yardımıyla tamamlandı... bi yastık yorgan takımı kaldı işte... dün de halılarım geldi yıkamadan... mutfağı da diğer ablam yapmaya gelicek hafta sonu...
burda da kapalı bi hava var bi çiseliyor bi duruyorçok sıcaktı ya ölüyordum sıcaktan iyi oldu serinledi biraz iyi yaptın yaz balkondan nolcak
sezaryan olacam bende ınatçı olmazmı ınadın ınatçısı o dr konqrede o yüzden pzt qelecek salı çarşamba sezaryan olacam bende çok qeç oluyom çünkü kıyamıyom karnımdan çıkmasına dermışım..çok ağırlaştım artık bende bebem bı hafta önce 3900 dü ırı oldu ıçın normal olmaz dedı dr bol yürüyom suya qırıyom banamısın demıyo neyse takılım buraya bızım topık facecı oldu artık ve nerede ıse herkez sezaryan oldu
yaa kızlar bişey sorucam size çok önemli bi yardımcı olun, benim bebiş bikaç gündür acayip hareketler yapmaya başladı hareketleri ritmik ve hızlı, sanki kalp yada atardamar atıyor gibi, ne biliyim işte bebekler emzik emerlerken bi ritim olurya onun gibi falan bişiler yapıo çok endişeliyim neki bu hareketler acaba bebeğim huzursuzmu o yüzdenmi bilgisi olan yardım etsin lütfen
anam aynısını bende yaşıyorum ama nedenini bilmiyorum... sığmadıkları için huzursuz olabilirler artıkyaa kızlar bişey sorucam size çok önemli bi yardımcı olun, benim bebiş bikaç gündür acayip hareketler yapmaya başladı hareketleri ritmik ve hızlı, sanki kalp yada atardamar atıyor gibi, ne biliyim işte bebekler emzik emerlerken bi ritim olurya onun gibi falan bişiler yapıo çok endişeliyim neki bu hareketler acaba bebeğim huzursuzmu o yüzdenmi bilgisi olan yardım etsin lütfen
hay tuvaletine ediyim senin esrayok anacım yapmamyaparsam bu sefer dogar benım kız kabası gıttı bır parlaklık gıttı ama işte üfffffffff tuvalet banyo nasıl olacak cok merak edıom
kusuruma bakma benim epeydir beyin şeysi geçiriyorum
yine karştırdım merveyi esrayı töbe yarabbim yaaa
ince ince yağıyo öyle güzelki ama içeri girdim artık
ahhh keşkee biride benim camları silsee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?