2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bıse olmaz bacımmmm al bırını vur ötekine

hıçkırık tutuyordur cnm kalp atışı qıbı dımı süreklı ve rıtmık aynı

benimkini günde 15341354105 kere hıçkırık tuttuğu için onu yazmadım bile...

evet ebrucum olabilir hıçkırık, korkma kız anam ilk defa mı hissediyorsun ki?

evet öyle ama hıçkırıktan hızlı ve tek bir bölgeye vuruyo ara sıra yer değişiyo.ama hıçkırıktan hızlı o kadar ardarda hızlı şekilde hıçkırabilirmi ? ben panik oldum şu andada öyle hala

bişey olmaz kokrma canım yaa yer daraldı onlarda rahatsız artık, vursun vurması iyi... güçlü kuvvetli bi bebek olucak maşallah :)

bişey olmaz kokrma canım yaa yer daraldı onlarda rahatsız artık, vursun vurması iyi... güçlü kuvvetli bi bebek olucak maşallah :)

ayyy inşallah kızlaaar ben korktum valla bikaç gündür ilk defa hissediyorum birazda akıntım var dr um telefonda normal dedi ama ben biraz evhamlıyım işte korkuyırum

kız nerdesın sennn

ana kuzuuuuuuuuuuu geçenlerde de geldin yazmadan gittinnnn :)

nasılsınızz?? bizde sizi çok özledik yaaaaaaaa:84:

Herkesi çokkkkkk özledimm....
Kız bebek, izne ayrıldım ya, evde net yok..Yazamıyorum...
Merve geçen kardeşim geldi ofise bak bakalım doğuran varmı diye ona sordum..O baktı o yüzden yazmadı...Arada gelip bakıyor, bana heber veriyor sizden...

Bu arada dün doktora gittik, kızım 3.400 gr.olmuş ve köfte dudak olmuşş...Çok tatlıydı....
Herkes iyidir inşallah çok azalmışız, kimse gelmiyor mu ??

heeeeee demek kardeşindiii :)))

ayyy 3400 müüü kız anammm maşallahhh yaaaaaaaaaaaaaaaa

bugun 19 mayıs ya izinli çoğu fatma da yarın ayrılıyor izne...

evet topic biraz sessizleşti... bizimle hava buluyor işte... gelen okuyor gidiyor yazan yok öyle :)

ben sarkısız iş yapamam dedı sabah bır rumeli ekrem _samama varmıs onu dınledı dınledı durdu benımde hosma gıtmedı degıl heeeeeeeee

doğru söylemiş şarkısız işmi yapılır kızzzzzzz
bende açarım müziği ha gayret temizlik
tabii eskidendi o günler
demin o şarkının reklamı çıktı tv de çok güzelmiş tam bizlik

ah hosgeldin mayis annesi. Ben de haziran annesi olacaktim ama 2 gun sonra sezeryan ile bebisiim geliyor inshallah. Demek sen mayis annelerinde tek basina kaldin. Bizim kizlara takil, burada hala curcuna var:)

ahhh şekerim curcuna yapacak halimizmi kaldı
elimiz ayağımız herbiyerimiz şişiyo
birimizin tansiyonu çıkıyo birimiz acillik oluyo
birimiz ağrıdan 3 gün uğramıyo
vahh bizeeee vah bizeeee

ayaklarım şişti hıc guzel sılemedı camları yaaaaaaaaaaa :84: hıc ıcıme sınmedııı vermıcem para mara yok dıcem karıda benı paralasın ama hıc hos olmadıı neyse...

amannn elalem bizim kendi temizlediğimiz gibi yaparmı
deseydin düzgün sil diye..
burda yapmur var, orda yokmu :44:
cam filan kalmaz doğuma :2:

genelde bebekler kasılma olunca yani sancılıyken rahatsız olurlar ebrucum,
muhtemelen hıçkırıyodur bebeğin..

ne kızması kız diyorum ya kendim ağzımla beyin şeysindeyim diye
allah bu kadarını bile bıraktı şükürler olsun
ayyyhh şu çocuğu bi doğursaydımmm
kendimi zor taşıyorum, beyin şeysi neki

Sorma merve, benim zilliye ananesi iyi bakıyor, annem geldiğinden beri toplandı çocuk...
Anneme ev aldık burdan, kızım çok şanslı olacak..Bakacak kimsesi yoktu...
Fatmanın izin zamanı gelmiş mi, şaka maka doğumlar çok yakın artık yaaa...
Herkesi çok özledim...Zaman çok çabuk geçiyor...
Tapu için fotokopiler çekilecekti onun için geldim ofise de zaten..Çıkacağım şimdi...
Bizi soran olursa selam söylein..Öpüyorum herkesi...

neyki acep :44: sen ablasın bilirsin açıklasana sevii

oh oh ne topık bızde bı zmanlar böle ıdık oku oku bıtmezdı f5 e basıp dururduk şımdımı kımsecıkler yok bebeklerı ıle herkes..

ayy maşallah canım... Fatma biraz mecburi erken izin kullanıyor... Osmaniye 'de doğum yapacak ya doktor otobüsle seyahat etmesini yasaklamış , mecbur 2 hafta öncesinden ayrılıyor izne... ucakla gidecekmiş...

tamam canım grşrz gel gene özletme kendini, habersiz bırakma bizi Allah'a emanetsiniz

haziran anneleri topiğine ilk geldiğim zamanları hatırlıyorum bebişler 6-7 haftalıklar falan, şimdi herkeste bi telaş doğumlar hakikaten yaklaştı baya :)) hepimiz için hayırlısı.bakalım 2011 haziran bebişleri topicinde bu kadar vaktimiz olacakmı bebişlerden

tabi vaktimiz olmuycak, anca uyurken yazıcaz ya da bi kolumuzda emzirirken diğer elimizle yazmaya çalışcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…