hayırlısı olsun, rabbim kuş gibi hafiff tüy gibi doğumlar nasip etsin inşallah,
bende kendimi taşıyamıyorum sorma arkadaşım, bide bugün kızım 19 mayıs gösterilerine çıktı, sabah 7 de kalktık hazırlandık, oraya gittik..
dün gece sağ bacağım taa kalçamdan öyle bi ağrıdıki üstüne yatamadım, sağdanda kaburgam ağrıyo sağımada yatamadımsabaha kadar hem yatağın içinde hemde evde taklalar attım nerdeyse
o dr delimiymiş ayol habersiz vajinal muayenemi yapılırya hazırlıksız olsaydın
kusuruma bakma benim epeydir beyin şeysi geçiriyorum
yine karştırdım merveyi esrayı töbe yarabbim yaaa
ince ince yağıyo öyle güzelki ama içeri girdim artık
ahhh keşkee biride benim camları silsee
hıçkırık tutuyordur cnm kalp atışı qıbı dımı süreklı ve rıtmık aynıyaa kızlar bişey sorucam size çok önemli bi yardımcı olun, benim bebiş bikaç gündür acayip hareketler yapmaya başladı hareketleri ritmik ve hızlı, sanki kalp yada atardamar atıyor gibi, ne biliyim işte bebekler emzik emerlerken bi ritim olurya onun gibi falan bişiler yapıo çok endişeliyim neki bu hareketler acaba bebeğim huzursuzmu o yüzdenmi bilgisi olan yardım etsin lütfen
hıçkırık tutuyordur cnm kalp atışı qıbı dımı süreklı ve rıtmık aynı
hıçkırık tutuyordur cnm kalp atışı qıbı dımı süreklı ve rıtmık aynı
evet öyle ama hıçkırıktan hızlı ve tek bir bölgeye vuruyo ara sıra yer değişiyo.ama hıçkırıktan hızlı o kadar ardarda hızlı şekilde hıçkırabilirmi ? ben panik oldum şu andada öyle hala
Kızımla biz geldikkkkk.....
Herkesi çok özledik...
Kızımla biz geldikkkkk.....
Herkesi çok özledik...
ay krız geldı bana bıde oynuyor allahım yarabbımm yaa
bişey olmaz kokrma canım yaa yer daraldı onlarda rahatsız artık, vursun vurması iyi... güçlü kuvvetli bi bebek olucak maşallah :)
kız nerdesın sennn
ana kuzuuuuuuuuuuu geçenlerde de geldin yazmadan gittinnnn :)
nasılsınızz?? bizde sizi çok özledik yaaaaaaaa:84:
Herkesi çokkkkkk özledimm....
Kız bebek, izne ayrıldım ya, evde net yok..Yazamıyorum...
Merve geçen kardeşim geldi ofise bak bakalım doğuran varmı diye ona sordum..O baktı o yüzden yazmadı...Arada gelip bakıyor, bana heber veriyor sizden...
Bu arada dün doktora gittik, kızım 3.400 gr.olmuş ve köfte dudak olmuşş...Çok tatlıydı....
Herkes iyidir inşallah çok azalmışız, kimse gelmiyor mu ??
ben sarkısız iş yapamam dedı sabah bır rumeli ekrem _samama varmıs onu dınledı dınledı durdubenımde hosma gıtmedı degıl heeeeeeeee
ah hosgeldin mayis annesi. Ben de haziran annesi olacaktim ama 2 gun sonra sezeryan ile bebisiim geliyor inshallah. Demek sen mayis annelerinde tek basina kaldin. Bizim kizlara takil, burada hala curcuna var:)
ayaklarım şişti hıc guzel sılemedı camları yaaaaaaaaaaa :84: hıc ıcıme sınmedııı vermıcem para mara yok dıcemkarıda benı paralasın ama hıc hos olmadıı neyse...
yaa kızlar bişey sorucam size çok önemli bi yardımcı olun, benim bebiş bikaç gündür acayip hareketler yapmaya başladı hareketleri ritmik ve hızlı, sanki kalp yada atardamar atıyor gibi, ne biliyim işte bebekler emzik emerlerken bi ritim olurya onun gibi falan bişiler yapıo çok endişeliyim neki bu hareketler acaba bebeğim huzursuzmu o yüzdenmi bilgisi olan yardım etsin lütfen
anam aynısını bende yaşıyorum ama nedenini bilmiyorum... sığmadıkları için huzursuz olabilirler artık
hay tuvaletine ediyim senin esra
e sana diyorum beyin şeysi geçiriyorsun diye bana kızıyorsun " beyin neysi gezçiriyormuşum merveee" diyebiz zaten kardeş gibi olduk karıştır anacım bişicik olmas
benim camlar silindi de toz oldu hep, burda yollar yapılıyor taş döşeniyor e altı kum üstü kum rüzgar bi esiyor hobaaa camlara
heeeeee demek kardeşindiii :)))
ayyy 3400 müüü kız anammm maşallahhh yaaaaaaaaaaaaaaaa
bugun 19 mayıs ya izinli çoğufatma da yarın ayrılıyor izne...
evet topic biraz sessizleşti... bizimle hava buluyor işte... gelen okuyor gidiyor yazan yok öyle :)
ne kızması kız diyorum ya kendim ağzımla beyin şeysindeyim diye
allah bu kadarını bile bıraktı şükürler olsun
ayyyhh şu çocuğu bi doğursaydımmm
kendimi zor taşıyorum, beyin şeysi neki
Sorma merve, benim zilliye ananesi iyi bakıyor, annem geldiğinden beri toplandı çocuk...
Anneme ev aldık burdan, kızım çok şanslı olacak..Bakacak kimsesi yoktu...
Fatmanın izin zamanı gelmiş mi, şaka maka doğumlar çok yakın artık yaaa...
Herkesi çok özledim...Zaman çok çabuk geçiyor...
Tapu için fotokopiler çekilecekti onun için geldim ofise de zaten..Çıkacağım şimdi...
Bizi soran olursa selam söylein..Öpüyorum herkesi...
haziran anneleri topiğine ilk geldiğim zamanları hatırlıyorum bebişler 6-7 haftalıklar falan, şimdi herkeste bi telaş doğumlar hakikaten yaklaştı baya :)) hepimiz için hayırlısı.bakalım 2011 haziran bebişleri topicinde bu kadar vaktimiz olacakmı bebişlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?