Kızımla biz geldikkkkk.....
Herkesi çok özledik...
ay krız geldı bana bıde oynuyor allahım yarabbımm yaa
Sorma merve, benim zilliye ananesi iyi bakıyor, annem geldiğinden beri toplandı çocuk...
Anneme ev aldık burdan, kızım çok şanslı olacak..Bakacak kimsesi yoktu...
Fatmanın izin zamanı gelmiş mi, şaka maka doğumlar çok yakın artık yaaa...
Herkesi çok özledim...Zaman çok çabuk geçiyor...
Tapu için fotokopiler çekilecekti onun için geldim ofise de zaten..Çıkacağım şimdi...
Bizi soran olursa selam söylein..Öpüyorum herkesi...
neyki acep :44: sen ablasın bilirsinaçıklasana sevii
oh oh ne topık bızde bı zmanlar böle ıdık oku oku bıtmezdı f5 e basıp dururduk şımdımı kımsecıkler yok bebeklerı ıle herkes..
yok walla açıklayamam
siizn gibi çok bilmişlere ne açıklama yapıp yorcam şeygeçirmiş beynimi...
bilmediğiniz bi 5 vakit namaz diycem onuda biliyosunuz
5 vakit namazı da biliyorum kuran da biliyorum hatim bile ettim oğlum için
açıklamazsan açıklama sanki bilmiyoruzzz
5 vakit namazı da biliyorum kuran da biliyorum hatim bile ettim oğlum için
açıklamazsan açıklama sanki bilmiyoruzzz
selam fıstıklar nasılsınız bakalım uzuuuun zamandır gelemiyorum, işyerinden giremiyorum evde de babam falan geldi gitti derken anca bugün fırsat buldum. kocacığımı annesini görsün diye memleketine gönderdim 3 günlüğüne, yazık zor gitti ama kayınvalidem gelme yalnız bırakma evde demiş sağolsun o öyle dedi diye hadi sen git hasret giderin dedim :))
doğuran varmı kızlar?
kuzuuuu sen ne zaman doğuruyosun?annen sizin oraya mı taşınıyo kız?? ay ne güzel yaaa
Allah kabul etsin bacım, O bilsin yeter bize ne söylüyosun bizden bi hayır yok okuyana da kılana da
senin ne zaman doğum bakalım? normal mi yapacaksın sezeryan mı?
işte herşeyi biliyosunuz
bende aksi bişi demedim :44:
illaaa açıklama beklersen
kaşınma kaşırımmm bakk
özlemişin belli dillerin şişmiş
dilim de şişti her tarafım şişti
tamam açıklama beklemiyorum senden ikimizde ne olduğunu biliyoruz
sendemi yoktun blue???
kaynanan düşünceli insanmış yine,
sende jestmi yaptın kocanı göndererek :)))
hadi bakalım burak bey bakalım ne zaman gelcek..benim daha 6 haftam var, doğumu normal istiyorum, benim oğlan da dönmüş,amin bacım...
doğum belli değil normal mi sezaryen mi o da belli değilbenim bebiş 10 gün önden gidiyor doktor erken olabilir doğumun demişti geçen hafta... her hafta bekliyor beni yanına... yarın gene gidicem işte bakalım artık konuşaım doğumu yavaştan... şuan için normal gözüküyor herşey, baş aşağıda, nst de sancım çıkmadı vs. vs. bakalım..
sen ne alemdesin
şişmiş belliindirivereyim hemen istersen
tabeee bilcennn sen bilmiycende kim bilcek
deli deliyi tekkede görürmüş
hadi bakalım burak bey bakalım ne zaman gelcek..benim daha 6 haftam var, doğumu normal istiyorum, benim oğlan da dönmüş,
yaa diyorum nasıl rahat ediyolar böylesizde de oluyo mu böyle bi düşünce?
evet canım ben de yoktum. kocam yazık çok yoruldu geçen haftalarda işi çok yoğundu. bi gitsem mi diyodu, annesi gelme demiş, bizimki de çok bozulmuş, annem bana gelme dedi diyodedim kadın beni düşünmüş işte, ne bileyim özlemi baskın olur diye düşündüm diyo, ee dedim, artık pabucun dama atılıyo oğlun daha kıymetli olcak dedim bugün tatil diye cumayı da izin al git dedim, aklına yattı gitti :)
hadi bakalım burak bey bakalım ne zaman gelcek..benim daha 6 haftam var, doğumu normal istiyorum, benim oğlan da dönmüş,
indirme anam zamanı geldiğinde onu kocam yapıcak ay tövbeee gene belden aşağıya vuruyorum yaaaakızım ben seni gördüğümde niye böyle oluyorumm
ay Allah'ımmm tövbe Yarabbim Estağfirullah
evet canım ben de yoktum. kocam yazık çok yoruldu geçen haftalarda işi çok yoğundu. bi gitsem mi diyodu, annesi gelme demiş, bizimki de çok bozulmuş, annem bana gelme dedi diyodedim kadın beni düşünmüş işte, ne bileyim özlemi baskın olur diye düşündüm diyo, ee dedim, artık pabucun dama atılıyo oğlun daha kıymetli olcak dedim bugün tatil diye cumayı da izin al git dedim, aklına yattı gitti :)
oysaki ben hiç zapıkkzupuk
konuşmam delü karı, yatak odası muhabbetleri hiç etmem
o senin beyninin şeyy yapması
demin hatim namaz diyodu şimdi ne diyo hey yarabbim yaa
hiç sorma Tövbe çekiyorum ya onun için iki saattir
ay almaz olaydım yaaaaa cıf verıyorum yok duru suyla daha ıyı sılınırmıs fayanslar resmen kafadan attı eline tutusturdum en son ya duru suyla hangı leke cıkar allah askına:84::84::84:
ya kafayı yedı esra dıceksınız ama duru suyla sabun lekesımı cıkar yaaaaaa !!!
allahımmm sen affet bizi yarabbim...
esraaaaaaaaaaaaa sabahran beri bi camı iki yeri bitiremedimi bu kadınnnn..........
ben şu halimle dünyanın işini yapardım bu saate kadar be
eeee evde yanlızmısın şimdi :26:
slmmmmmmm kızlar nasılsın bluecum?nasıl gidiyor?ağrı sancı var mı?eşin gitmiş,sen nerde kalıyorsun cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?