2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızımla biz geldikkkkk.....
Herkesi çok özledik...

kız seni doğurmuştur heralde diyodum ben,
kese incelmiş diyodun ya...
partonlarında iyi....insafa gelmiş..
özletme arada gel...

ay krız geldı bana bıde oynuyor allahım yarabbımm yaa

oynuycağına camları adam gibi sil deseydin

ayyy ne şanslısın kuzuuu
annen doğuma geldi, yakında hepten gelicek..

neyki acep :44: sen ablasın bilirsin açıklasana sevii

yok walla açıklayamam
siizn gibi çok bilmişlere ne açıklama yapıp yorcam şey geçirmiş beynimi...
bilmediğiniz bi 5 vakit namaz diycem onuda biliyosunuz

selam fıstıklar nasılsınız bakalım uzuuuun zamandır gelemiyorum, işyerinden giremiyorum evde de babam falan geldi gitti derken anca bugün fırsat buldum. kocacığımı annesini görsün diye memleketine gönderdim 3 günlüğüne, yazık zor gitti ama kayınvalidem gelme yalnız bırakma evde demiş sağolsun o öyle dedi diye hadi sen git hasret giderin dedim :))
doğuran varmı kızlar?
kuzuuuu sen ne zaman doğuruyosun?annen sizin oraya mı taşınıyo kız?? ay ne güzel yaaa

yok walla açıklayamam
siizn gibi çok bilmişlere ne açıklama yapıp yorcam şey geçirmiş beynimi...
bilmediğiniz bi 5 vakit namaz diycem onuda biliyosunuz

5 vakit namazı da biliyorum kuran da biliyorum hatim bile ettim oğlum için

açıklamazsan açıklama sanki bilmiyoruzzz

Allah kabul etsin bacım, O bilsin yeter bize ne söylüyosun bizden bi hayır yok okuyana da kılana da
senin ne zaman doğum bakalım? normal mi yapacaksın sezeryan mı?

işte herşeyi biliyosunuz
bende aksi bişi demedim :44:
illaaa açıklama beklersen
kaşınma kaşırımmm bakk
özlemişin belli dillerin şişmiş

sendemi yoktun blue???
kaynanan düşünceli insanmış yine,
sende jestmi yaptın kocanı göndererek :)))

Allah kabul etsin bacım, O bilsin yeter bize ne söylüyosun bizden bi hayır yok okuyana da kılana da
senin ne zaman doğum bakalım? normal mi yapacaksın sezeryan mı?

amin bacım...

doğum belli değil normal mi sezaryen mi o da belli değil benim bebiş 10 gün önden gidiyor doktor erken olabilir doğumun demişti geçen hafta... her hafta bekliyor beni yanına... yarın gene gidicem işte bakalım artık konuşaım doğumu yavaştan... şuan için normal gözüküyor herşey, baş aşağıda, nst de sancım çıkmadı vs. vs. bakalım..

sen ne alemdesin

işte herşeyi biliyosunuz
bende aksi bişi demedim :44:
illaaa açıklama beklersen
kaşınma kaşırımmm bakk
özlemişin belli dillerin şişmiş

dilim de şişti her tarafım şişti

tamam açıklama beklemiyorum senden ikimizde ne olduğunu biliyoruz

sendemi yoktun blue???
kaynanan düşünceli insanmış yine,
sende jestmi yaptın kocanı göndererek :)))

evet canım ben de yoktum. kocam yazık çok yoruldu geçen haftalarda işi çok yoğundu. bi gitsem mi diyodu, annesi gelme demiş, bizimki de çok bozulmuş, annem bana gelme dedi diyo dedim kadın beni düşünmüş işte, ne bileyim özlemi baskın olur diye düşündüm diyo, ee dedim, artık pabucun dama atılıyo oğlun daha kıymetli olcak dedim bugün tatil diye cumayı da izin al git dedim, aklına yattı gitti :)

hadi bakalım burak bey bakalım ne zaman gelcek..benim daha 6 haftam var, doğumu normal istiyorum, benim oğlan da dönmüş,
yaa diyorum nasıl rahat ediyolar böyle sizde de oluyo mu böyle bi düşünce?

şişmiş belli indirivereyim hemen istersen
tabeee bilcennn sen bilmiycende kim bilcek
deli deliyi tekkede görürmüş

indirme anam zamanı geldiğinde onu kocam yapıcak ay tövbeee gene belden aşağıya vuruyorum yaaaa kızım ben seni gördüğümde niye böyle oluyorumm

ay Allah'ımmm tövbe Yarabbim Estağfirullah

hadi bakalım burak bey bakalım ne zaman gelcek..benim daha 6 haftam var, doğumu normal istiyorum, benim oğlan da dönmüş,
yaa diyorum nasıl rahat ediyolar böyle sizde de oluyo mu böyle bi düşünce?

olmaz mıı kızzzzzz bazen çok üzülüyorum nasıl duruyor diye... yatıyorum genelde baş aşağı değil de yatıyormuş gbi olsun diye halbuki bebeklerin en rahat ettiği pozisyon oymuş

eeee evde yanlızmısın şimdi :26:

indirme anam zamanı geldiğinde onu kocam yapıcak ay tövbeee gene belden aşağıya vuruyorum yaaaa kızım ben seni gördüğümde niye böyle oluyorumm

ay Allah'ımmm tövbe Yarabbim Estağfirullah

oysaki ben hiç zapıkk zupuk
konuşmam delü karı, yatak odası muhabbetleri hiç etmem
o senin beyninin şeyy yapması
demin hatim namaz diyodu şimdi ne diyo hey yarabbim yaa

slmmmmmmm kızlar nasılsın bluecum?nasıl gidiyor?ağrı sancı var mı?eşin gitmiş,sen nerde kalıyorsun cnm?

ay almaz olaydım yaaaaa cıf verıyorum yok duru suyla daha ıyı sılınırmıs fayanslar resmen kafadan attı eline tutusturdum en son ya duru suyla hangı leke cıkar allah askına :84::84::84:

ya kafayı yedı esra dıceksınız ama duru suyla sabun lekesımı cıkar yaaaaaa !!!

çıkmaz bacım haklısın enteresan bi kadınmış nerden bulduınuz

eeee evde yanlızmısın şimdi :26:

evet canım yalnızım, bişey olmaz ya, teyzemler fslsn var ihtiyacım olursa..ben de kafamı dinlerim accık

slmmmmmmm kızlar nasılsın bluecum?nasıl gidiyor?ağrı sancı var mı?eşin gitmiş,sen nerde kalıyorsun cnm?

merhaba canım iyiyim sen nasılsın?
yok çokşükür, iyiyim, bebişim sıkıldı heralde, az sonra ayaklarıyla pırtlıcak sanki karnımdan çok tatlı oldu artık tekmeler yaa :)
eşim memleketine gitti canım 3 günlüğüne, ben evimdeyim..
sen nasılsın nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…