2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız saydığına göre bu kadın çok yeride temizlemiycekmiş, adam gibi yapsa ya
çerçeveleride ciflettirseydin bacım, madem yağlı ziftmiş...
böyle temizlikmi olur, az iş yap adam gibi yap bari

çıkmaz bacım haklısın enteresan bi kadınmış nerden bulduınuz

sinir hastası ettı benı yaaaaaa burdakı asker karıları alyomus banada tavsıye ettıler ıyı dedım aldımm ya evın ıcı bır hıpo kokmuyor aldıgım deterjanlar temızlık maddelerı hep oyle kaldıı elinde egzema varmıs eeeeee ne yapım ben sımdı dedım gelmeseydın sorunum var deseydın dedım ay sınır oldum ıyıceee

dinle tabeee
hatta bunuda telde söyle
hemen atlar gelir emin ol

walla sırf bu yüzden kadın almadım
para verip bide sinir oluyosun
ona yürek üzeceğime kendim yaparım
sinir oldum temizlikçine esraaaaaaaaaa

çıkmaz bacım haklısın enteresan bi kadınmış nerden bulduınuz

evet aynen vede katılıyorum

kız saydığına göre bu kadın çok yeride temizlemiycekmiş, adam gibi yapsa ya
çerçeveleride ciflettirseydin bacım, madem yağlı ziftmiş...
böyle temizlikmi olur, az iş yap adam gibi yap bari

cifletmemmı valla verdım elıne o iş oyle olmas bole olur dedım ben az uz para vermıyorum evın tertemız neresı pis bu evın dıo ay kafayı yedırrttı

eldiven taksın canım öyle temizlik mi olur? başında dur anam.

İyiyim cnm ben de tekmeledikçe ayaklarını seviyorum.akşamları çok hareketleniyor.bir sağıma bir soluma geçiyor:)çok tatlı:)
pazar günü kontrolüm var bakalım yüzünü dönecek mi.geçen ay poposunu dönmüştü yüzünü göremeden geldik.bu kez dönmüştür inşallahsen ne zaman gidiyorsun kontrole?

cifletmemmı valla verdım elıne o iş oyle olmas bole olur dedım ben az uz para vermıyorum evın tertemız neresı pis bu evın dıo ay kafayı yedırrttı

allahhhh allahhh töbe istiğfaaar yaa
ilginçmiş walla ilginç

eldiven taksın canım öyle temizlik mi olur? başında dur anam.

bencede..

deterjansız temizlikmi olur alla allaa yaa
dokunuyosa gelmeseydi,
sizin asker karılarınında temizlik anlayışları bayağı değişikmiş heee

Bu arada blue evde nasıl yalnız kalıyorsun bravo valla ben korkarım yalnız kalmaya..bir de hamilesin annene falan gitseydin cnm yaa

oy yesinler onun ayaklarını :))
dönsün annesine göstersin yüzünü bıcırık :)
benim randevum 30unda canım, daha 10 gün var yani, ben de son iki muayenede göremedim yüzünü, kapatıp duruyo sıpa:))

neyse bacılar ben çıkıyorum başıma ağrı girdi gene... gelirim bir ara...

SEVİİİİ özletme kendini gene gel bacım :92:

Yüzünü çok merak ediyorum ben:)doğuma kadar göstermezse meraktan çatlarım:)gerçi bir şey kalmadı şunun şurasında:)son 2 randevum galiba:)sonra gün verir diye düşünüyorum:)çok heyecanlıyım yaaaa..sağlıkla hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz

az kaldı zaten canım, o da heyecan olsun bişey olmaz :) yaa eskiden cinsiyet falan da bilmiyolarmış ne heyecanlı oluyordur doğum o zaman:))
sen sezeryan mı olacaktın?

ne güzel tatil dedik hava kapadı yaaaa.hazır kocaşi evde bulmuşken gezeriz dedim ama olmadı bizde arkadaşları davet ettik evde oturalım bari

az kaldı zaten canım, o da heyecan olsun bişey olmaz :) yaa eskiden cinsiyet falan da bilmiyolarmış ne heyecanlı oluyordur doğum o zaman:))
sen sezeryan mı olacaktın?

Evet cnm düşünüyorum sürekli ama son kararım sezaryan..her şeyin normali en doğrusu tabi ama korkuyorum yaa regli ağrısına bile dayanamıyordum normalde doğumda naparım bilmiyorum..bir de tabi diğer korkular..ya ıkınamazsam bebeğin boynu kalır çıkamazsa..falan filan psikopatça şeyler düşünüyorum yaniien iyisi benim için uyanıp uyanmak ve bebeğime kavuşmak:)

kız böyle şeyleri niye düşünüyosun:)) benim aklıma gelmiyo bile, olumlu düşünüyorum hep iyi yanlarını düşünüyorum doğumun. kolay ve çabuk olacak diye düşünüyorum..inşallah da öyle olur, ben sezeryan istemiyorum ya, inşallah da gerek kalmaz..
ama herkesin yapısı farklı canım sen nasıl içine sinecekse öyle yap tabi..

Kızlar üst komşum haftasonu doğum yaptı:)gelen giden bitmiyor yaa biz de mi böyle olucaz:)biraz zaman geçseydi bari..bebek 1 haftalık bile değil..:96:

Bilmiyorum cnm yaa ben fazla pimpirikliyimaniden suyum gelse falan elim ayağıma karışır..royalist in dediği gibi planlı olsun istiyorum..ani şeyleri kaldıramam tansiyonum fırlar:18:bir de benim annemin doğumları hiç kolay olmamış,saatlerce sancı çekmiş,hatta birinde ölümden dönmüş fazla kanamadan..benim de tipim aynı annem..aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum..kolay olacağı garanti olsa da paşa paşa normal doğursam

sezaryanında sonrası zor ama cnm normal dogumda sadece bir kaç saat ağrı oluyor belki ama dogum sonrasına hiçbir şeyin kalmıyor sezaryanda ise dogum sonrası sıkıntılar başlıyor yine de iyi düşün derim ben

haklısın ama işte kafama koydum sezaryanı bir kere..psikolojik olarak kendimi normale adapte edemiyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…