ay almaz olaydım yaaaaa cıf verıyorum yok duru suyla daha ıyı sılınırmıs fayanslar resmen kafadan attı eline tutusturdum en son ya duru suyla hangı leke cıkar allah askına:84::84::84:
ya kafayı yedı esra dıceksınız ama duru suyla sabun lekesımı cıkar yaaaaaa !!!
çıkmaz bacım haklısın enteresan bi kadınmış nerden bulduınuz
evet canım yalnızım, bişey olmaz ya, teyzemler fslsn var ihtiyacım olursa..ben de kafamı dinlerim accık
merhaba canım iyiyim sen nasılsın?
yok çokşükür, iyiyim, bebişim sıkıldı heralde, az sonra ayaklarıyla pırtlıcak sanki karnımdançok tatlı oldu artık tekmeler yaa :)
eşim memleketine gitti canım 3 günlüğüne, ben evimdeyim..
sen nasılsın nasıl gidiyor?
ay almaz olaydım yaaaaa cıf verıyorum yok duru suyla daha ıyı sılınırmıs fayanslar resmen kafadan attı eline tutusturdum en son ya duru suyla hangı leke cıkar allah askına:84::84::84:
ya kafayı yedı esra dıceksınız ama duru suyla sabun lekesımı cıkar yaaaaaa !!!
çıkmaz bacım haklısın enteresan bi kadınmış nerden bulduınuz
kız saydığına göre bu kadın çok yeride temizlemiycekmiş, adam gibi yapsa ya
çerçeveleride ciflettirseydin bacım, madem yağlı ziftmiş...
böyle temizlikmi olur, az iş yap adam gibi yap bari
sinir hastası ettı benı yaaaaaa burdakı asker karıları alyomus banada tavsıye ettıler ıyı dedım aldımm ya evın ıcı bır hıpo kokmuyor aldıgım deterjanlar temızlık maddelerı hep oyle kaldııelinde egzema varmıs eeeeee ne yapım ben sımdı dedım gelmeseydın sorunum var deseydın dedım ay sınır oldum ıyıceee
evet canım yalnızım, bişey olmaz ya, teyzemler fslsn var ihtiyacım olursa..ben de kafamı dinlerim accık
merhaba canım iyiyim sen nasılsın?
yok çokşükür, iyiyim, bebişim sıkıldı heralde, az sonra ayaklarıyla pırtlıcak sanki karnımdançok tatlı oldu artık tekmeler yaa :)
eşim memleketine gitti canım 3 günlüğüne, ben evimdeyim..
sen nasılsın nasıl gidiyor?
cifletmemmı valla verdım elıne o iş oyle olmas bole olur dedım ben az uz para vermıyorum evın tertemız neresı pis bu evın dıo ay kafayı yedırrttı
eldiven taksın canım öyle temizlik mi olur? başında dur anam.
sinir hastası ettı benı yaaaaaa burdakı asker karıları alyomus banada tavsıye ettıler ıyı dedım aldımm ya evın ıcı bır hıpo kokmuyor aldıgım deterjanlar temızlık maddelerı hep oyle kaldııelinde egzema varmıs eeeeee ne yapım ben sımdı dedım gelmeseydın sorunum var deseydın dedım ay sınır oldum ıyıceee
İyiyim cnm ben de tekmeledikçe ayaklarını seviyorum.akşamları çok hareketleniyor.bir sağıma bir soluma geçiyor:)çok tatlı:)
pazar günü kontrolüm var bakalım yüzünü dönecek mi.geçen ay poposunu dönmüştü yüzünü göremeden geldik.bu kez dönmüştür inşallahsen ne zaman gidiyorsun kontrole?
oy yesinler onun ayaklarını :))
dönsün annesine göstersin yüzünü bıcırık :)
benim randevum 30unda canım, daha 10 gün var yani, ben de son iki muayenede göremedim yüzünü, kapatıp duruyo sıpa:))
Yüzünü çok merak ediyorum ben:)doğuma kadar göstermezse meraktan çatlarım:)gerçi bir şey kalmadı şunun şurasında:)son 2 randevum galiba:)sonra gün verir diye düşünüyorum:)çok heyecanlıyım yaaaa..sağlıkla hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz
az kaldı zaten canım, o da heyecan olsun bişey olmaz :) yaa eskiden cinsiyet falan da bilmiyolarmış ne heyecanlı oluyordur doğum o zaman:))
sen sezeryan mı olacaktın?
kız böyle şeyleri niye düşünüyosun:)) benim aklıma gelmiyo bile, olumlu düşünüyorum hep iyi yanlarını düşünüyorum doğumun. kolay ve çabuk olacak diye düşünüyorum..inşallah da öyle olur, ben sezeryan istemiyorum ya, inşallah da gerek kalmaz..Evet cnm düşünüyorum sürekli ama son kararım sezaryan..her şeyin normali en doğrusu tabi ama korkuyorum yaa regli ağrısına bile dayanamıyordum normalde doğumda naparım bilmiyorum..bir de tabi diğer korkular..ya ıkınamazsam bebeğin boynu kalır çıkamazsa..falan filan psikopatça şeyler düşünüyorum yaniien iyisi benim için uyanıp uyanmak ve bebeğime kavuşmak:)
kız böyle şeyleri niye düşünüyosun:)) benim aklıma gelmiyo bile, olumlu düşünüyorum hep iyi yanlarını düşünüyorum doğumun. kolay ve çabuk olacak diye düşünüyorum..inşallah da öyle olur, ben sezeryan istemiyorum ya, inşallah da gerek kalmaz..
ama herkesin yapısı farklı canım sen nasıl içine sinecekse öyle yap tabi..
Evet cnm düşünüyorum sürekli ama son kararım sezaryan..her şeyin normali en doğrusu tabi ama korkuyorum yaa regli ağrısına bile dayanamıyordum normalde doğumda naparım bilmiyorum..bir de tabi diğer korkular..ya ıkınamazsam bebeğin boynu kalır çıkamazsa..falan filan psikopatça şeyler düşünüyorum yaniien iyisi benim için uyanıp uyanmak ve bebeğime kavuşmak:)
sezaryanında sonrası zor ama cnm normal dogumda sadece bir kaç saat ağrı oluyor belki ama dogum sonrasına hiçbir şeyin kalmıyor sezaryanda ise dogum sonrası sıkıntılar başlıyor yine de iyi düşün derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?