2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Offfff eşimi boğmak istiyorum yaa..güya erken gelecekti gezmeye gidecektik..şimdi de erken gelemem işim var diyor ..sinirim bozuldu yaaaaaaaaa

offffff bıttı işim pek fazla içime sınmedı dıcem ama sonradan sonraya verdım eline cıfi yaptı valla eve bır temızlık kokusu geldıı

öyküm---------20 mayıs
royalist--------22mayıs
burcu 82------23 mayıs
ege---------25 mayıs
kızlar başka doğuracak varmı ben bunları hatırlıyorum

güle güle kirletin cnm:)darısı başıma:)ben de alıcam bir temizlikçi inşallah beni sinir etmeden temizce yapar..

ay dayanılacak gıbı degıldı neysekı sonradan sonraya hallettı bayaa içime sindi gıbı ama ılk önce bastan savma yaptı sonradan sonraya sınır oldugumu bellı ettım cıfledı banyoyu felan bayaa bır elden gecırdı valla kendıne kalsa evımın neresı pismiş elimi attıgım yerde bır gr toz yok dıyorr baza altını çektı sen buna tozmu dıyon dıyor delimi ne? cagırdıysam yap işte hem işine gelıyor sankıı temız olunca kafadan attı ama yemediii basında bekledım valla ayaklarım şişti ama

Son düzenleme:

Demekki senin evin gibi temiz bir evle karşılaşmamış hiç:)benim bazanın altını gösterseydik ona keşkeo kadar ağır ki oda da minicik zaten ayda yılda bir siliyorum ben
uzat ayaklarını dinlen cnm yazık sana..

kapılarımı her hafta ıncelemesemde ustunden muhakkak gecerım kapılarımı sılerken bana bakmıs guluyor neye guluyorsun dedım canım bu kapılarının neresını sılım dıyor annemın evıne gıtse hıc iş yapmadan gerı evine döner demekkı cif kullanmam elımde egzema var dedı nasıl yapacan dedım duru su ile dıyor eldivenım vardı evde allahtan verdım de cifle yaptı halılarımıda annem aradı sen gelıncede halıları verecem anne yıkatmaya dedım tip tip bana bakıyor camı sılerken sanırım halımıda temız buldu aman herkese ney dimi yaptıryosam ben yaptryorum sana ne olyo

Son düzenleme:

:))şaka maka sen de çok temizsin kız maşaallahkadın napsın pasaklı evlere gide gide senin evi temizleyesi gelmemiştir

:))şaka maka sen de çok temizsin kız maşaallahkadın napsın pasaklı evlere gide gide senin evi temizleyesi gelmemiştir

yok canım hele hamıle kaldım kalalı bıraktım kendımı dıcem ama eşim hala şikayetçi benden evden kaçasım gelıyor esra dıyor ama lafada gelınce benım karım mis dıyor

yok canım hele hamıle kaldım kalalı bıraktım kendımı dıcem ama eşim hala şikayetçi benden evden kaçasım gelıyor esra dıyor ama lafada gelınce benım karım mis dıyor

Bundan sonra kendini yorma artık cnm..Evin mis gibidir eminim..Ama hiçbir şey senden ve bebeğinden daha önemli değil..Bebişin doğunca yaparsın kalanları..Çok az kaldı zaten kavuşmaya miniş bebişlerimize:)

Bundan sonra kendini yorma artık cnm..Evin mis gibidir eminim..Ama hiçbir şey senden ve bebeğinden daha önemli değil..Bebişin doğunca yaparsın kalanları..Çok az kaldı zaten kavuşmaya miniş bebişlerimize:)

yok kız o deli karı yapar, üstünden geçer bir kez daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…