2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ÇOOOOOOOk seviyorum bu şarkıyı yaaaa

Gökhan TEPE // Kırmızı Halı

Bir Önünde Biri Ardında...

Ne Çok Seven Öldü Yolunda...

Sana Kırmızı Halılar Serdiler...

Adam Oldun Ya Bu Oyunda...

Gülmeyi Kendine Espir Ettin...

İşin Olmadı Ağlayanla...

Kibarsa Aşkın Adaleti...

Ödeyeceksin Birgün ihaneti...

Bozmak için Laneti Vazgeçtim Aşkından....

Yan Yan Yan Sabahlara Kadar Ki

Uyan inan Düşünme Hiç Çıktım Hayatından

Yan Yan Yan Sabahlara Kadar Ki

Uyan Şuan Tarih Yazsın Çıktım Hayatından

Yan Yan Sabahlara Kadar Ki

Uyan inan Düşünme Hiç Çıktım Hayatından

http://www.youtube.com/watch?v=dLR0W4UD9ek

Son düzenleme:
offffffffffffff içim sıkıldı kızlar yazın yaaa..canım çok sıkıldııııı..eşim hala gelmedii..gelse de dışarı çıksak:97:

ya merve cim sana idrar toplama yapılmışmıdı ben bugn idrar biriktiriyorum yarına kadar olacak ya başımıza gelmeyen kalmadı hamilelikte bunuda yapıcamı bilmiyodum yarınki sonuca göre protein çıkarsa doğum olacak tarih belirliycez artık

Ah canimmmm bilirim o agrilari.. Rabbim acil sifa versin inshallah. Hepimiz tez zamanda hayirlisi ile dogumlarimizi yapalim da rahatlayalim

offffffffffffff içim sıkıldı kızlar yazın yaaa..canım çok sıkıldııııı..eşim hala gelmedii..gelse de dışarı çıksak:97:

seni dışarı çıkarcak bir eşin var en azından benimki de gitti spor salonuna ohhhhhhhhhhh o spor yapsın zayıflasın ben şişiyim

gıcık oldum, havlu istedi benden dantelli havlu koymuşum yolda beni arıyor bu havlu ne böyle dantelli diye

ohh dedim Allah'ın sopası yok

anaa o ne kız anam ben idrar falan toplayamam salarım çok sıkarsam kendimi vallahi yapmadığım şey değil şu hamileliğim boyunca

ilk defa duyuyorummmm neymiş oo

ohhhh ii yapmışsın

anaa o ne kız anam ben idrar falan toplayamam salarım çok sıkarsam kendimi vallahi yapmadığım şey değil şu hamileliğim boyunca

ilk defa duyuyorummmm neymiş oo
ya 24 saatlik idrara bakılıyo tek bi damlasına bile bakılacakmış protein varmı diye aslında haftalık baktırıyodm normal idrar testiydi ama bu farklı ve zoooor bi yöntem üstelik ben çok su içiyorum içen biriyim düşün artık damacanaylamı gider artık naparz bilmiyorm ufffffff sıkıldım ya eve de hapis oldum bu yzden
Ayyy ikinci sirada ben mi varim, ne guzelll bir liste buuuuu

ayyyy ayyy ayyyyyyy tabi güzel bi liste şekerim bakalım biz kaçıncı sıralarda olucaz

ohhhh ii yapmışsın
yaptım valla

kız ben dayanamam anam doktora deseydin çok wcye gidiyorum diye... anammmmm düşünemiyorum, zaten gece 5 kere gidiyorum gitmezsem güme gidiyorum bu sefer ilk defa duydum ama doktor bana bundan bahsetmedi.

heeeeeeee hipertansiyon yüzünden yapılıyormuşşşşş... anam yok bana doktor demedi öyle bişi.

kadın gıttı canım bıdaha gelımmı dıyor

hııı sunu anladım bu kadın rahatladı bugun paydos gunu gıbı geldi sankı

amaaaan banada gittiğim bu 4. doktor yaptırıyobakalım ben bişey çıkıcanı sanmıyorum ki valla doktorlar ne derse yapıyoz el mahkum sonuçta hayırlısıyla kucağıma alaydım oğlumu

sen de 37 haftayı devirmişsin bacım ben senden 2 hafta geriyim... belki bana da test yapar 2 hafta sonra... tabi o zamana kadar oğlum cee e yapmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…