yok canım hele hamıle kaldım kalalı bıraktım kendımı dıcem ama eşim hala şikayetçi benden evden kaçasım gelıyor esra dıyor ama lafada gelınce benım karım mis dıyor
yok kız o deli karı yapar, üstünden geçer bir kez daha
amin cnm hepimize inşallah bebişin kaç kg şu anda merak ettim benimde 38 haftada alacaklar
hayırlısı olsun, rabbim kuş gibi hafiff tüy gibi doğumlar nasip etsin inşallah,
bende kendimi taşıyamıyorum sorma arkadaşım, bide bugün kızım 19 mayıs gösterilerine çıktı, sabah 7 de kalktık hazırlandık, oraya gittik..
dün gece sağ bacağım taa kalçamdan öyle bi ağrıdıki üstüne yatamadım, sağdanda kaburgam ağrıyo sağımada yatamadımsabaha kadar hem yatağın içinde hemde evde taklalar attım nerdeyse
o dr delimiymiş ayol habersiz vajinal muayenemi yapılırya hazırlıksız olsaydın
kusuruma bakma benim epeydir beyin şeysi geçiriyorum
yine karştırdım merveyi esrayı töbe yarabbim yaaa
ince ince yağıyo öyle güzelki ama içeri girdim artık
ahhh keşkee biride benim camları silsee
offffffffffffff içim sıkıldı kızlar yazın yaaa..canım çok sıkıldııııı..eşim hala gelmedii..gelse de dışarı çıksak:97:
Ebrucum, bebegim 3 kg nun uzerindeymis ama net birsey soyleyemedi doktor. Cunku ben cok kilo almisim. Oyle dedi ne alaka anlamadim ama oyle dedi. Artik pazar gunu dogunca gorecegiz inshallah
ya merve cim sana idrar toplama yapılmışmıdı ben bugn idrar biriktiriyorum yarına kadar olacak ya başımıza gelmeyen kalmadı hamilelikte bunuda yapıcamı bilmiyodumyarınki sonuca göre protein çıkarsa doğum olacak tarih belirliycez artık
öyküm---------20 mayıs
royalist--------22mayıs
burcu 82------23 mayıs
ege---------25 mayıs
ipek---------27 mayıs
nazar::
seni dışarı çıkarcak bir eşin var en azından benimki de gitti spor salonuna ohhhhhhhhhhh o spor yapsın zayıflasın ben şişiyim
gıcık oldum, havlu istedi benden dantelli havlu koymuşum yolda beni arıyor bu havlu ne böyle dantelli diye
ohh dedim Allah'ın sopası yok
ya 24 saatlik idrara bakılıyo tek bi damlasına bile bakılacakmış protein varmı diye aslında haftalık baktırıyodm normal idrar testiydi ama bu farklı ve zoooor bi yöntem üstelik ben çok su içiyorum içen biriyim düşün artık damacanaylamı gider artık naparz bilmiyorm ufffffff sıkıldım ya eve de hapis oldum bu yzdenanaa o ne kız anam ben idrar falan toplayamam salarım çok sıkarsam kendimivallahi yapmadığım şey değil şu hamileliğim boyunca
ilk defa duyuyorummmm neymiş oo
Ayyy ikinci sirada ben mi varim, ne guzelll bir liste buuuuu
inshallah canim inshallah,ay inş 3 kg nun üstünde doğar canım haftanda iyi zaten
yaptım vallaohhhh ii yapmışsın
ya 24 saatlik idrara bakılıyo tek bi damlasına bile bakılacakmış protein varmı diye aslında haftalık baktırıyodm normal idrar testiydi ama bu farklı ve zoooor bi yöntem üstelik ben çok su içiyorum içen biriyim düşün artık damacanaylamı gider artık naparz bilmiyorm ufffffff sıkıldım ya eve de hapis oldum bu yzden
ayyyy ayyy ayyyyyyy tabi güzel bi liste şekerim bakalım biz kaçıncı sıralarda olucaz
inshallah canim inshallah,
dualarinizi bekliyorum. Bebegin daha besigi yok kizim hehe, birazdan almaya gidecegiz.. eksigim hala var, inanilir gibi degil..
heeeeeeee hipertansiyon yüzünden yapılıyormuşşşşş... anam yok bana doktor demedi öyle bişi.
amaaaan banada gittiğim bu 4. doktor yaptırıyobakalım ben bişey çıkıcanı sanmıyorum ki valla doktorlar ne derse yapıyoz el mahkum sonuçta hayırlısıyla kucağıma alaydım oğlumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?