kadın gıttı canım bıdaha gelımmı dıyor
hııı sunu anladım bu kadın rahatladı bugun paydos gunu gıbı geldi sankı
sen de 37 haftayı devirmişsin bacım ben senden 2 hafta geriyim... belki bana da test yapar 2 hafta sonra... tabi o zamana kadar oğlum cee e yapmazsa
inanmıyorum sana bu zamana niye bıraktın kız ben 30 larda bitirmiştim şimdi gelse herşeyimz hazır inş
canım benim en yüksek 17/9 du bundan 2-3 ay önce... bişeye çok sinirlenmiştim ondan oldu sanırım... sinirseldi yani buna kesin eminim. o gün serum yedim işte... şuan 13/8 çıkıyor genelde...mervecm sor bi doktoruna ama bence gerek duysa yapardı böyle bi yöntem varmış zaten ki senin tansiyon bana göre daha yüksek di demi gerçi benm dün 16 ydı şok oldum 14 e alışmıştımda bu yüksek geldi evdede ölçmeyi bıraktım bakalım nolacak
canım ceee yapmasın daha 3 hafta beklesn bebeğin kuzunun yaptığı gibi tehdit et bak doğarsan sana iğne yaparlar benden ayrı koyarlar falan de bende öyle yaptım hep oğlum bekle dedim durdum oyyyyyyy canım oğlum benm biliyomusun dün hastanenin küvez yoğun bakımına baktık içim gitti minicik bebekler ya tek başına yatıyolar anneciklerine nasıl ihtiyaçları var kimbilir
neyse kızlar ben çıkıyım az uzanıcam başım ağrıyor yaaaaaaa(( hadi grşrz şimdilk
inshallah canim inshallah,
dualarinizi bekliyorum. Bebegin daha besigi yok kizim hehe, birazdan almaya gidecegiz.. eksigim hala var, inanilir gibi degil..
bizim daha hiçbişeyimiz hazır değil, oda siparişini bile veremedim henüzyarın verecektim bi sorun çıktı pazartesi sipariş edecem ondan 10 gün sonrada gelecek haziranın ilk haftası hazır olacak yani zaten 16 sındada doğum var erken gelmeye kalksa hiçbişeyi yok daha doğuda olmanın rezilliği işte
bizim de beşiğimiz dün geldi.... ama hoşuma gitmedi.... yatak odasının ortasında kocamaaaan kaldıhem de kokuyo... mobilya kokusu... adam 4 günde geçer kokusu diyo ama görcez bakalım... evimin her yanı dağınık.. kızkardeşim geldi yardıma ama bi türlü toplanmıyo ev... :84:
ne güzel senin yardıma gelen biri var en azından benim kimsemde yok ev berbat bi gün temizlik yapıyorum ertesi gün yine dağılıyo düzenli yapamayıncada her taraf kötü görünüyor gözümebüyük işleri yapamıyorum doğru düzgün temizlikçide yok ki çağırayım zaten çabuk yoruluyorum rutin temizliği bitiremeden pilim bitiyor büyük işler orda kalsın canım sıkılıyor ya bu evi düzene sokmam lazım benim kendimi hiç böyle hissetmemiştim sabah başlar akşama kadar büyük küçük bütün işleri bitirir hiç yorulmazdım şimdi bi saat ayakta kalsam belim kopuyor isteyipte yapamamak daha sinir bozucu ...Yoruldum moruldum demiycem yapacam artık ya benden başka yapanda yok
aynen bende öle.eşim yok iki hafta sonra gelecek,çalışabilir raporu aldım çok çalışabilenler gibi izne ayrılmama da iki hafta var.tekim,bunalımdayım,ağlamaklıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?