2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok şükür... ev taşıdığımız için bitmiyo işler... evin eksiklerini tamamlamak vakit alıyo... bi de bebeğin alışverişi falan oluyo tabi.. yoksa gurbetteyim zaten, pek gelenim gidenim yok... senin de olmayacaksa fazla misafirin çok kasma kendini... bugün kendimi 115 kilo gibi hissettim, zor hareket ediyorum.... pek iş yapamadıık... kaynanamın gelme ihtimali olduğu için yapmaya çalışıyorum, yoksa kasmam fazla...

yok bi annem gelecek bide arkadaşlar gelir o kadar bizde evi taşıyalı fazla olmuyo taşındıgımda da hamile oldugumdan evi düzeltemedim hem ev düzelmesi hem bebek alışverişi odasının düzelmesi bitmiyor işler bide çalışıyodum zamanımda yoktu, izne ayrıldıgımdada bebek büyüdüğünden zorlanmaya başladım, şimdi birikti hepsi neyse biter yavaş yavaş ya napim hergün biraz biraz yaparım oldugu kadar artık

zor valla işimiz.... sana da Allah kolaylık versin canım... az az yaparsın artık... kendi başımıza indirip kaldıramayınca da yavaş ilerliyo işlerimiz, eşin yardım eder inş...

Ne kaynatıyosunuz bakiym kızlar bende duşumu aldım size bi bakiyim dedim bugün pazara gittim yorulmuşum baya valla ben temizliği koyverdim artık olduğu kadar napiyim amaaan beğenmeyen gelsin yapsın valla

zor valla işimiz.... sana da Allah kolaylık versin canım... az az yaparsın artık... kendi başımıza indirip kaldıramayınca da yavaş ilerliyo işlerimiz, eşin yardım eder inş...
yapıyo saolsun ama kırk defa söylemem lazım yapması için yardım eder ama büyük işlere el atmıyor tembelliğinden bende hiç sevmem öyle iş biriktirmeyi kirlendiyse yapacaksın tertemiz olacak şimdi ağır işleri yapamadıgımdan birikti hepsi sinir oluyorum bi aydır bebeğin odası düzenlenmeyi bekliyor o oda kullanılmadıgından fazla eşyaları koymuştum oraya kitaplarımın oldugu koliler kullanmadıgımız uyku seti yorganlar v.s filan o odada ben kaldırsam bebek pırt diye çıkar heralde bi şunları kaldırıp diğer odaya götüreceksin diyorum tamam aşkım yapacam diyo ama yapan yok her gün erteliyo tembel amannn boşver pis kalırsada kalsın napim denizsuray ın dediği gibi begenmeyen gelsin yapsın bu kadar yapabiliyorum valla
Ne kaynatıyosunuz bakiym kızlar bende duşumu aldım size bi bakiyim dedim bugün pazara gittim yorulmuşum baya valla ben temizliği koyverdim artık olduğu kadar napiyim amaaan beğenmeyen gelsin yapsın valla
hehe aynen öyle valla begenmeyen gelsin yapsın hamile hamile hepsine yetişemiyorum napim

Kız aynı benimki senin kocanda demek bunların cinsi böyle kaç gün önce anlaşmıştık bak aşkım bana yardım ediceksin her akşam bi odayı halledicez tamammı dedim tamam hatta mutfaktan başlayalım yarın akşam dedi hala başlıyo sinirle buzdolabını sildim iki odanın camları perdelerini yapabildim o kadar temizlik yaparken mi doğurayım amaan

ay aynı aynı, hepsi aynı bunların demek kaç hafta oldu odayı düzenliycez söz verdi beraber yapacaz , belli günler evde oluyo evde oldugu her gün söylüyorum aşkım bugün oda düzenliycez tamam mı tamam aşkım diyo ama yapan yok hala yapacak Allahtan sürekli devam edecek bi durum değil he bu hamilelik öyle olsa yanmıştım benim herifi beklersem ev ne hale gelir düşünemiyorum iş başa düştü artık ben yapacam napim

evi geçtim o sihirli değenek saçıma değsede şu yağlı kafamla okula gitmesem

Allah yardımcın olsun canım

sağol canm hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…