kızlar allah hepimizi korusun az kalsın korkuddan doğurcaktım
insan ne kadr acizleşiyor dimi EGE olduğum yerde kaldım
resmen kal geldi. bi yandan karnımı tutuyorum bi yandan eylülü. allah korusun yarabbim..
sinir krızı gecırıyorum suan kardesımın okulu kapanana kadar annem gelemıyor ve oklul 12 sine kapanaıyor kaynanam gelıyor aglıyorum sınırımden suan
ya benım dusuk tehlıkem varken bır caydanlık kaldırmıyor dıyen karı nasıl bana yardım eder yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sinir krızı gecırıyorum suan kardesımın okulu kapanana kadar annem gelemıyor ve oklul 12 sine kapanaıyor kaynanam gelıyor aglıyorum sınırımden suan
ya benım dusuk tehlıkem varken bır caydanlık kaldırmıyor dıyen karı nasıl bana yardım eder yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bayılacam artık sınırımden tansıyonum cıktııı artık dikişli dikişli hizmet ederım kaynanamaa
amaninnnnnnnnnnnnn üzülme ne yapcan allahtan biri var yanında
ya niye annen gemiyor esra kızıyorum ama ya
dur sinirlenme gelsin annen bi şekilde... kardeşin kaç yaşında ? kalamaz mı bir kaç hafta evde tek başına..? sen daha önemlisin esra.. kaynanan sana bu kadar laf ederken pek güzel ortam olacağını sanmıyorum.
allahtan bırımı varrege daha dun benı fişiklemısler benı dr hastaneye yatıracak tı caydanlık kaldırmamısım dıeee esıme benı fitlemişler sen ce bu bırının bana ne faydası olabılır zararından başka bacım
5 ıncı sınıfa gıdıyor merve kımse bakarız dememıs oralı bıle olmamıs kımsee kadın nasıl bırakıp gelsın guzel ortmammı ben o ınsanların agzına ............. ıyıce dellendım gece gece cıkıp dısarı bagırsım gelıyorrrrrr bana zararından baska bıseyı olmazzzz gelmesın de dıyemedım esımecıldıracam artık elım yuzum sıstı aglamaktan :84::84::84::84:
son hafta dersler bile olmuyo,fikrini değiştirir inş annen,hamile halinle üzülme şimdiii
üff merkezüssü kütahyaymış, bursada'da şiddetli hissedilmiş. annem de bursada ablamın yanında, telefonlarına ulaşamıyorum, şebeke meşgul diyor. üff canım çok sıkıldı.
nasıl insan bunlar ya? Allah cezalarını versin böyle cahilce düşünen insanların... insanın kendi annesi gib olmaz canım, konuş annen gelsin... erken doğurursun Allah korusun annenin olması mı daha iyi kayınvalidenin mi? ay sinirim bozuldu ya...
neyse kızlar eşim geliyormuş çıkıyorum ben hepinize hayırlı geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?