2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sinir krızı gecırıyorum suan kardesımın okulu kapanana kadar annem gelemıyor ve oklul 12 sine kapanaıyor kaynanam gelıyor aglıyorum sınırımden suan

ya benım dusuk tehlıkem varken bır caydanlık kaldırmıyor dıyen karı nasıl bana yardım eder yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

amaninnnnnnnnnnnnn üzülme ne yapcan allahtan biri var yanında

ya niye annen gemiyor esra kızıyorum ama ya

bayılacam artık sınırımden tansıyonum cıktııı artık dikişli dikişli hizmet ederım kaynanamaa

dur sinirlenme gelsin annen bi şekilde... kardeşin kaç yaşında ? kalamaz mı bir kaç hafta evde tek başına..? sen daha önemlisin esra.. kaynanan sana bu kadar laf ederken pek güzel ortam olacağını sanmıyorum.

amaninnnnnnnnnnnnn üzülme ne yapcan allahtan biri var yanında

allahtan bırımı varr ege daha dun benı fişiklemısler benı dr hastaneye yatıracak tı caydanlık kaldırmamısım dıeee esıme benı fitlemişler sen ce bu bırının bana ne faydası olabılır zararından başka bacım

üff merkezüssü kütahyaymış, bursada'da şiddetli hissedilmiş. annem de bursada ablamın yanında, telefonlarına ulaşamıyorum, şebeke meşgul diyor. üff canım çok sıkıldı.

son hafta dersler bile olmuyo,fikrini değiştirir inş annen,hamile halinle üzülme şimdiii

ya niye annen gemiyor esra kızıyorum ama ya

5 ıncı sınıfa gıdıyor merve kımse bakarız dememıs oralı bıle olmamıs kımsee kadın nasıl bırakıp gelsın guzel ortmammı ben o ınsanların agzına ............. ıyıce dellendım gece gece cıkıp dısarı bagırsım gelıyorrrrrr bana zararından baska bıseyı olmazzzz gelmesın de dıyemedım esıme cıldıracam artık elım yuzum sıstı aglamaktan :84::84::84::84:

nasıl insan bunlar ya? Allah cezalarını versin böyle cahilce düşünen insanların... insanın kendi annesi gib olmaz canım, konuş annen gelsin... erken doğurursun Allah korusun annenin olması mı daha iyi kayınvalidenin mi? ay sinirim bozuldu ya...

neyse kızlar eşim geliyormuş çıkıyorum ben hepinize hayırlı geceler.

hmm 5. sınıfsa bırakamaz tabi

son hafta dersler bile olmuyo,fikrini değiştirir inş annen,hamile halinle üzülme şimdiii

fikirle alakası yok bacım ögretmende ızın vermemıs beyınsız okul son haftasına yazılımı bırakılır yazılı yapacam dıyormus kadın agladı aglıcak telde onun elınde olsa sımdı gelır

üff merkezüssü kütahyaymış, bursada'da şiddetli hissedilmiş. annem de bursada ablamın yanında, telefonlarına ulaşamıyorum, şebeke meşgul diyor. üff canım çok sıkıldı.

canım yoğunluktandır şuan herkes birbirini arıyor, can kaybı hasar yokmuş tv öyle dedi. korkma açılır bir saate...

gule gule bacımmm vallahıde bıllahıde cekıp dogurcamıda bılsem yola adanaya gıderımmm nefret edıyorum onlardan kalksam kalkamam yatsam yatamam annem gıbı olurmu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!

ben bugun dogurmazsam sınırımden annem gelene kadar hıc doogurmam neyse yatayım ben yoksa bayılacam artık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…