sinir krızı gecırıyorum suan kardesımın okulu kapanana kadar annem gelemıyor ve oklul 12 sine kapanaıyor kaynanam gelıyor aglıyorum sınırımden suan
ya benım dusuk tehlıkem varken bır caydanlık kaldırmıyor dıyen karı nasıl bana yardım eder yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
canım yoğunluktandır şuan herkes birbirini arıyor, can kaybı hasar yokmuş tv öyle dedi. korkma açılır bir saate...
ben bugun dogurmazsam sınırımden annem gelene kadar hıc doogurmam neyse yatayım ben yoksa bayılacam artık
ahh canım ya çok kötü bişey ama keşke annen gelseydi sonuçta bu senin için en özle bi gün bi kızın annesine ihtiyac duyduğu en önemli günler bence annen ayarlamalı yada sen oraya gitsen sonra geri dönsen kaynanayla zor ya olmaz ama canını sıkma genede herşeyde bi hayır vardır canm
ben bugun dogurmazsam sınırımden annem gelene kadar hıc doogurmam neyse yatayım ben yoksa bayılacam artık
canım son güne kadar niye bekliyor ki, son hafta kimse okula gitmez zaten, yazılılar da bitmiş olur. hem 5.sınıfmış, sınıf öğretmenine durumu anlatsa erken yazılı yapabilir kardeşini. konuşsun annen sonuçta ciddi bir durum bu, niye strese sokuyor ki seni...
ay üzüldüm ya, kendimi düşündümde kayınvalidem gelse annem gelmese kafayı yerdim bende haklısın hiçbşy yapamaz insan benmkilerde doğum yapmış yatıyo olsam bile laf ederlersinir krızı gecırıyorum suan kardesımın okulu kapanana kadar annem gelemıyor ve oklul 12 sine kapanaıyor kaynanam gelıyor aglıyorum sınırımden suan
ya benım dusuk tehlıkem varken bır caydanlık kaldırmıyor dıyen karı nasıl bana yardım eder yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
off benimde canım sıkkın hem eşime hem anneme hem kendime5 ıncı sınıfa gıdıyor merve kımse bakarız dememıs oralı bıle olmamıs kımsee kadın nasıl bırakıp gelsın guzel ortmammı ben o ınsanların agzına ............. ıyıce dellendım gece gece cıkıp dısarı bagırsım gelıyorrrrrr bana zararından baska bıseyı olmazzzz gelmesın de dıyemedım esımecıldıracam artık elım yuzum sıstı aglamaktan :84::84::84::84:
ya canım soylemıs kadın durumu anlatmıs yok dıyormus ben son hafta yazılı yapacam dıyormus ne embesıl ınsalar var ya
ay üzüldüm ya, kendimi düşündümde kayınvalidem gelse annem gelmese kafayı yerdim bende haklısın hiçbşy yapamaz insan benmkilerde doğum yapmış yatıyo olsam bile laf ederlersen gitsen olmazmıki ? hiç olmazsa annen yanında olur
off benimde canım sıkkın hem eşime hem anneme hem kendimeçıkıp bu saatte dolaşasım var ...
zaten sancım var yakamoz adımımı atsam valla dogurrum bana ne faydası olacak zararından baska ya allahım duysun sesımı yaaaasınır krızı gecırecem kız daha 2 gunoluyor benı kesmışler taaa ocak ayında bır ızne gıtmıstım hatırlıyosan kıstı daha ozaman dr benı hastaneye yatıracaktı o halımde bıle caydanlık kaldırmamısım dıe lafını şimdiye kadar ıcınde tutup 2 gun once esıme eden ınsan bana nasıl faydası olacak dıkışlide olsam allah vere ben yapmayım yatagınıda ben sererım emın ol
saçmalamış o öğretmen de. son hafta notlar teslim edilir, karneler basılır nasıl son hafta yazılı yapıyormuş. biz mayısta bitiririz yazılıları, hazirana öğrenci bulamazsın çünkü. üstelik adana orası, cayır cayır yanar haziranda.
zaten sancım var yakamoz adımımı atsam valla dogurrum bana ne faydası olacak zararından baska ya allahım duysun sesımı yaaaasınır krızı gecırecem kız daha 2 gunoluyor benı kesmışler taaa ocak ayında bır ızne gıtmıstım hatırlıyosan kıstı daha ozaman dr benı hastaneye yatıracaktı o halımde bıle caydanlık kaldırmamısım dıe lafını şimdiye kadar ıcınde tutup 2 gun once esıme eden ınsan bana nasıl faydası olacak dıkışlide olsam allah vere ben yapmayım yatagınıda ben sererım emın ol
söyle eşine söylesin annesine gelmesin o zaman ya , kırmak istemiyosada annenin gelecegini gerek olmadıgını söylesin yararı olmıycak madem hiç olmazsa zararı olmaz gelip seni strese sokmaz arkandan konuşmaz sonra duyunca insan ifrit oluyo aynı durum bende de var çünkü önümde gülerler yüzüme arkamdan duyarım neler neler söylemişlerağlayıp daha fazla canını sıkma, zaten sancın var artmasın sonra ...
öyle canım herkes senın gıbı dusünsee gormesın gözlerım bogacam o hocayııkız bıde evımız 5 katlı bıze ait ve hep amcalarımla altlı ustlu oturyoruz bırı demıyormus bırak 2 hafta ıdare edelım kardesımın bırıde 19 unda sınava gırecek unvrsıte 2 sınavına onla yollarız dememısler allah havale ettım su halımde baskada bıse demıyorum mılletın hosuna gıdıyor sanırım ben asla oyle olmadım ya
söyle eşine söylesin annesine gelmesin o zaman ya , kırmak istemiyosada annenin gelecegini gerek olmadıgını söylesin yararı olmıycak madem hiç olmazsa zararı olmaz gelip seni strese sokmaz arkandan konuşmaz sonra duyunca insan ifrit oluyo aynı durum bende de var çünkü önümde gülerler yüzüme arkamdan duyarım neler neler söylemişlerağlayıp daha fazla canını sıkma, zaten sancın var artmasın sonra ...
diyecek bir şey yok gerçekten. anlamıyorum ben bu insanları, iyi gün dostu olmuş herkes
eşlerin gelip söylememesi gerek, iki tarafı idare edemiyolar işte..
canım annem gelseydı kayınvalıdeyı hıc cagırmıcaktı kocamm ama gel görki oda ortada kaldıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?