2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ahh canım ya çok kötü bişey ama keşke annen gelseydi sonuçta bu senin için en özle bi gün bi kızın annesine ihtiyac duyduğu en önemli günler bence annen ayarlamalı yada sen oraya gitsen sonra geri dönsen kaynanayla zor ya olmaz ama canını sıkma genede herşeyde bi hayır vardır canm

canım yoğunluktandır şuan herkes birbirini arıyor, can kaybı hasar yokmuş tv öyle dedi. korkma açılır bir saate...

babam izmire dönmüştü onu aradım, annem hemen onu aramş allahtan, iyiyiz bahçeye indik diye. şimdi de ablam face.ten yazıyor yukarı çıkmışlar iyilermiş çok şükür. eşimin okuluyla pikniğe gitmiştik, 2 saat uykuyla sabahın 5.30unda çıktık evden, gelir gelmez uyumuşum, gözüm açıp depremi görünce ödüm patladı(

öyle ama ben yapamam ya yok yapamam allahım duy sesımı ne olur hasta oldum ıyıce

Son düzenleme:
ben bugun dogurmazsam sınırımden annem gelene kadar hıc doogurmam neyse yatayım ben yoksa bayılacam artık

canım son güne kadar niye bekliyor ki, son hafta kimse okula gitmez zaten, yazılılar da bitmiş olur. hem 5.sınıfmış, sınıf öğretmenine durumu anlatsa erken yazılı yapabilir kardeşini. konuşsun annen sonuçta ciddi bir durum bu, niye strese sokuyor ki seni...

ya canım soylemıs kadın durumu anlatmıs yok dıyormus ben son hafta yazılı yapacam dıyormus ne embesıl ınsalar var ya

ay üzüldüm ya, kendimi düşündümde kayınvalidem gelse annem gelmese kafayı yerdim bende haklısın hiçbşy yapamaz insan benmkilerde doğum yapmış yatıyo olsam bile laf ederler sen gitsen olmazmıki ? hiç olmazsa annen yanında olur
off benimde canım sıkkın hem eşime hem anneme hem kendime çıkıp bu saatte dolaşasım var ...

ya canım soylemıs kadın durumu anlatmıs yok dıyormus ben son hafta yazılı yapacam dıyormus ne embesıl ınsalar var ya

saçmalamış o öğretmen de. son hafta notlar teslim edilir, karneler basılır nasıl son hafta yazılı yapıyormuş. biz mayısta bitiririz yazılıları, hazirana öğrenci bulamazsın çünkü. üstelik adana orası, cayır cayır yanar haziranda.

zaten sancım var yakamoz adımımı atsam valla dogurrum bana ne faydası olacak zararından baska ya allahım duysun sesımı yaaaa sınır krızı gecırecem kız daha 2 gunoluyor benı kesmışler taaa ocak ayında bır ızne gıtmıstım hatırlıyosan kıstı daha ozaman dr benı hastaneye yatıracaktı o halımde bıle caydanlık kaldırmamısım dıe lafını şimdiye kadar ıcınde tutup 2 gun once esıme eden ınsan bana nasıl faydası olacak dıkışlide olsam allah vere ben yapmayım yatagınıda ben sererım emın ol

Son düzenleme:
esra madem sana zararı olacak kayınvaliden de gelmesin, eşinle konuş gelmesin. ayıp olacak bir şey yok bunda. böyle daha çok stres yapıyorsun, daha tehlikeli senin için.

söyle eşine söylesin annesine gelmesin o zaman ya , kırmak istemiyosada annenin gelecegini gerek olmadıgını söylesin yararı olmıycak madem hiç olmazsa zararı olmaz gelip seni strese sokmaz arkandan konuşmaz sonra duyunca insan ifrit oluyo aynı durum bende de var çünkü önümde gülerler yüzüme arkamdan duyarım neler neler söylemişler ağlayıp daha fazla canını sıkma, zaten sancın var artmasın sonra ...

öyle canım herkes senın gıbı dusünsee gormesın gözlerım bogacam o hocayıı kız bıde evımız 5 katlı bıze ait ve hep amcalarımla altlı ustlu oturyoruz bırı demıyormus bırak 2 hafta ıdare edelım kardesımın bırıde 19 unda sınava gırecek unvrsıte 2 sınavına onla yollarız dememısler allah havale ettım su halımde baskada bıse demıyorum mılletın hosuna gıdıyor sanırım ben asla oyle olmadım ya

canım çok sıkma kendini bak sancın oluyor tehlikeli durum oluyor Allah korusun.. boşver konuşsun dursunlar, zaten ne kadar iyi olursan ol yaranamazsın. yapacağın şu bence,

- öncelikle kardeşini emanet edebileceğiniz hiç kimse mi yok? bir kardeşin daha vardı sanki, o idare edemez mi? bir akraba yakın bir komşu...birini ayarlamaya çalışın.
-ha olmuyosa durumu kabullen. kendini üzmenin alemi yok. kabullen ve eşinle açık açık konuş. çaydanlık olayı çok zoruna gitmiş bellki. anlat ve durumunu iyice anlamasını sağla. stres yaşamak istemediğini, hamilelik sonrasında insanın çok çok hassas olduğunu, stresin sütü bile etkileyeceğini, korktuğunu ve endişelendiğini anlat. eminim eşin anlayacaktır..

ve ben bunları esımden duyunca senın benden yana için rahat etsın güven dedım aradım gorumcemı actım telın hopörlorunuda dedım ben sıze ne zaman boyle boyle yaptım ne zaman erındım iş yapmaya yada bır lafımımı duydunuz saygısızlıkmı yaptım dedım gorumcem kaldırıp demesinmi kım uyduryo esra bunları dıye eşim sınır krızıne gırdı aldı telı elıne ben uyduryorum dıye bagırdıı sız bana bole bole demedınızmı dedı ama gel gör ki annem gelemıyor dıye kendı annesını cagrıyor ya yakamoz moralım cok bozuk

Son düzenleme:

diyecek bir şey yok gerçekten. anlamıyorum ben bu insanları, iyi gün dostu olmuş herkes

eşlerin gelip söylememesi gerek, iki tarafı idare edemiyolar işte..

diyecek bir şey yok gerçekten. anlamıyorum ben bu insanları, iyi gün dostu olmuş herkes

aynen oyle iştee yapacak bıse yok kelle koltukta dolasacam dikişlide olsam iş yapacam yatamıcam sonrada geberıp gıdecem nefret edıyorum hepsınden eşime dedım caydanlıgın lafını eden ben iş yaptrsam ne laf eder dıyorum seslenmıyor adamcagız ne yapsın mınnet etmek zorunda kaldı

valla kızlar ben açık açık konuşma taraftarıyım.. düğünde laf söz olmuştu bizim de, çok üzülmüştüm, düğünümü hala o saçmalıklarla hatırlıyorum ve eşimle konuştum. çocuğumun doğumunda aynı şeyleri istemiyorum dedim. üstelik stresli olucam duygusal alıngan olucam, yok senin ailen yok benim ailem böyle şeyler istemiyorum dedim. ok dedi. doğumdan önce annem gelicek, onlar ben toparlandıktan sonra bebeği görmeye gelecekler. bikaç gün da kalır giderler..

canım annem gelseydı kayınvalıdeyı hıc cagırmıcaktı kocamm ama gel görki oda ortada kaldıı

yok canım demek istediğim ailelerin söylediklerini gelip bize söylememeleri lazım. herkes kendi ailesinin yaptığını unutur ama başkasınınkini unutamaz. o açıdan dedim. yoksa tabiki annen gelemezse onunki gelcek napsın o da mecbur, bence çok canını sıkma, nasıl insanlar olduğunu anladım ama annen gelene kadar idare edersin. annen doğumdan kaç gün sonra gelebiliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…