yaa ne yapacagız cılek yaa benım artık tek basıma dolasmama yurumeme bıle ızın vermıyorlar sınır oluyorum anneme geldım sımdı sankı 3 aydır sokaga cıkmıyor gıbı aval aval vıtrınlere bakıyorum bakalım carsamba kontrol var dr ne dıyecek??
herkese genellıkle erken gelebılır dıyorlar acaba bu senede mı var bı hıkmet??
yaa ne yapacagız cılek yaa benım artık tek basıma dolasmama yurumeme bıle ızın vermıyorlar sınır oluyorum anneme geldım sımdı sankı 3 aydır sokaga cıkmıyor gıbı aval aval vıtrınlere bakıyorum bakalım carsamba kontrol var dr ne dıyecek??
herkese genellıkle erken gelebılır dıyorlar acaba bu senede mı var bı hıkmet??
kızlar 13 gun sonra dogumum var ve benım her yerıme sancı gırıyoo evde yalnız olmak ıstemıyorum ama hep yalnızımm sıtreslıyım bı hayırlısıyla dogursaydık en azından bebeklerımızle vakıt gecırırdık canım bıde su yan yatırma yasıtıgı dıyolar ondan almaya gerek varmı ya ne dersını z
kızlar hepinize allah kolaylık versin hepiniz biravazda kurtulursunuz inşallah....ben nisan annesiyim bebeğim henüz 43 günlük . ...geçmediğini sandığımız zaman geçiyor helede bebişleri kucağımıza aldıktan sonra hiç anlamıyorsunuz valla....son günlerde heyecan eminim doruktadır. ..hastane çantaları tekrar tekrar açılıp bakılıyor,bebişin eşyaları kontrol ediliyor vs...:18:..ama herşeyi çok incelemeyin derim herşey olacağına varıyor zaten...sadece sakin olun ve bebeğinizi düşünün,kendinize dikkatedin...:79:son olarak benim 2.kızım dünyaya geldi ilkinde genel anesteziyle sezeryan oldum bunda spinal anesteziyle ve kesinlikle spinali tavsiye ederim aklınızda bulunsun
kızlar 13 gun sonra dogumum var ve benım her yerıme sancı gırıyoo evde yalnız olmak ıstemıyorum ama hep yalnızımm sıtreslıyım bı hayırlısıyla dogursaydık en azından bebeklerımızle vakıt gecırırdık canım bıde su yan yatırma yasıtıgı dıyolar ondan almaya gerek varmı ya ne dersını z
ist. hava bı basık bı sıkıcı en ıyısı bu havada uyumak baska bısey yapılmaz.zaten kavun karpuz gıbı yata yata buyudum sonra doktorda derkı kılo almıssın eee cıkamıyorsun gezemıyorsun yıyıp yıyıp yatıyorsun :))))
yaa bıde bende ne basladı uuf sımdı mıllet eve dolusacak bebege bakacaklar kucagına alacaklar ayy basıyorlar sımdıden acaba lohusalık donemınde kullanabılecegımız bı sakınlestırıcı vvar mıdır??
Canım hepimiz aynıyız yaa. Ben de düşünüyordum şimdi akşam bir yere gidelim kocamla da açılalım diye ama yürüsem yürüyemiyorum , otursam oturamıyorum.. Ya yatıyorum ya yuvarlanıyorum öyle bi deniz aslanı, ters dönmüş kaplumbağa tadında bir hayat işte..
Ben yan yatma yastığı aldım ama bilmiyorum kullanacak mıyız :) bakalım
Ay yelkovan aynı sıkıntı bende de var, sabah Zinkerbel ile de konuştuk
Zaten evim küçücük, bi de ben milletin önünde öyle emziremem falan, hava sıcak olacak, millet mıç mıç bebeği elliycek, her gelen boş boş konuşacak, yok üşümüş bu bebek, yok uykusu var, yok sütün yetiyor mu.. Ben zaten sinirli tipim ne yapıcam bilmiyorum((
Kimsenin kalbini kırmam inşallah..
doktora bugun o kadar cok soru sordumkı esra bı sakın ol dedı odanı ben susluycem yeterkı stres yapmadedı elımde degıll fatma kaptırdım gıdıyorumcanım düşünme düşündükçe de hep agrı hissedersin
sıkma canını az kalmıs ne guzel mıs kokusunu hıssedeceksın ve gununu bılıyorsun ..
ben yan yatma yastıgı aldım ama gereklılıgı konusunda bı sey dıyemeyecegım bana yenı dogum yapmıslar mutlaka al dedıler
Canım hepimiz aynıyız yaa. Ben de düşünüyordum şimdi akşam bir yere gidelim kocamla da açılalım diye ama yürüsem yürüyemiyorum , otursam oturamıyorum.. Ya yatıyorum ya yuvarlanıyorum öyle bi deniz aslanı, ters dönmüş kaplumbağa tadında bir hayat işte..
Ben yan yatma yastığı aldım ama bilmiyorum kullanacak mıyız :) bakalım
Ay yelkovan aynı sıkıntı bende de var, sabah Zinkerbel ile de konuştuk
Zaten evim küçücük, bi de ben milletin önünde öyle emziremem falan, hava sıcak olacak, millet mıç mıç bebeği elliycek, her gelen boş boş konuşacak, yok üşümüş bu bebek, yok uykusu var, yok sütün yetiyor mu.. Ben zaten sinirli tipim ne yapıcam bilmiyorum((
Kimsenin kalbini kırmam inşallah..
kızlar yaa şimdiden ne düşünüyorsunuz bunları da bide can sıkıyorsunuz amaaaan sizde o kadr üzerine düşmeyin ayyy
Kizlar merhaba, Pazar gunu dogumum var inshallah. Zaman bir turlu gecmiyor yahu. Bir an once hayirlisi ile normal hayatima donmek istiyorum. Sinirlerim cok gergin.
Dun alisveris merkezinin ortasinda ve sonradan gittigimiz resotrantta deli gibi agladim herkes bana bakarken.Kayinvalidem, gorumcem, yardimcimz herkes beni susturmaya calisirken ben hungur hungur agladim. Cunku kendimi artik cok hantal, bitkin ve sagliksiz hissediyordum, bir de aciz. Ayakta 10 dakika kalsam ellerim ayaklarim fil gibi oluyor. Dun cok agresiftim, kasada yavas yavas hesap yapan kiza da bagirdim. Dun kabus gibiydi yaa.. Ah ah anlatacak cok sey var aslinda ama,, simdilik bu kadar..
hepinizi allah kurtarsın kızlar ben henzü hamile bile değilim eşim rahatsız 1 varikosel amiliyatı 2 ci ye sağdan hidrosel şimdide sodan hidrosel ameliyatı olcak nedense anne olmayı çok istiyorum allah hepiniz yardımcısı olsun allah analı babalı büyütürsünüz inşallah allah sizleri ve bibişlerinizidan korusun
Kizlar merhaba, Pazar gunu dogumum var inshallah. Zaman bir turlu gecmiyor yahu. Bir an once hayirlisi ile normal hayatima donmek istiyorum. Sinirlerim cok gergin.
Dun alisveris merkezinin ortasinda ve sonradan gittigimiz resotrantta deli gibi agladim herkes bana bakarken.Kayinvalidem, gorumcem, yardimcimz herkes beni susturmaya calisirken ben hungur hungur agladim. Cunku kendimi artik cok hantal, bitkin ve sagliksiz hissediyordum, bir de aciz. Ayakta 10 dakika kalsam ellerim ayaklarim fil gibi oluyor. Dun cok agresiftim, kasada yavas yavas hesap yapan kiza da bagirdim. Dun kabus gibiydi yaa.. Ah ah anlatacak cok sey var aslinda ama,, simdilik bu kadar..
Dun alisveris merkezinin ortasinda ve sonradan gittigimiz resotrantta deli gibi agladim herkes bana bakarken.Kayinvalidem, gorumcem, yardimcimz herkes beni susturmaya calisirken ben hungur hungur agladim. Cunku kendimi artik cok hantal, bitkin ve sagliksiz hissediyordum, bir de aciz. Ayakta 10 dakika kalsam ellerim ayaklarim fil gibi oluyor. Dun cok agresiftim, kasada yavas yavas hesap yapan kiza da bagirdim. Dun kabus gibiydi yaa.. Ah ah anlatacak cok sey var aslinda ama,, simdilik bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?