2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim esine acil sifalar versin. Size, hayirli, saglikli guzel guzel evlatlar versin. Cuma vakti dualarimiz kabul olsun inshallah arkadasim.

olur ınsallah canım hıc merak etmee allah her ısteyene kucagına bebısını almayı nasıp etsın

olur ınsallah canım hıc merak etmee allah her ısteyene kucagına bebısını almayı nasıp etsın

amin güselim allah razı olsun canım gerçekten bilmiyom bi bebiş sahibi olmayı çok istiyom öle içim gidiyo ki hamile gördükçe allah herkese nasip etsin verenlere de kolaylıklar versin

kızlar yaa şimdiden ne düşünüyorsunuz bunları da bide can sıkıyorsunuz amaaaan sizde o kadr üzerine düşmeyin ayyy

Doğru diyosun dünür ağzına sağlık da beceremiyorum işte, bu aralarçok vesveseliyimmm :84:

İnşallah anlarlar :) millet o kadar anlayışsız ki walla
Ben kayınvaldemlerden korkuyorum 2 çocukla gelip tepeme oturucaklar diye
4 kişi onlar , 2 kişi biz, bi de annem benim ev bitti zaten oturacak yer kalmadı :)

Canım resmini beceremedim de, bebedor yan yatırma yastığı diye aratsana google'da, çıkıyor hemen

o gelip gitme işlerini sizden öncede düşünenler olucaktır illa yaa birde buna can sıkıyorsunuz puufff diyip geçin ay... bakın aban ne rahatım hiç yola gidicek tip var mı

Canım gençsin daha, inşallah enn kısa zamanda sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alır, anne olursun.. Hamilelerin duaları kabul olurmuş inşallah..

Nasılsınız kızlar...
Öyküm doğum yapmış....
Herkes iyi mi ??
Herkesi çok özledim...

Kuzuuuuuu biz de seni çok özledik :) Öyküm doğum yapmış, 2800 gr. doğmuş kuzu, iyilermiş...

Kuzuuuuuu biz de seni çok özledik :) Öyküm doğum yapmış, 2800 gr. doğmuş kuzu, iyilermiş...

Çok özledim herkesi ama işler yoğun diye çağırdılar..
bugün ege ile telefonda konuşunca haberim oldu öykümden de....
Allah kurtardı, darısı bizim başımıza....Mira hanım da hoşgeldi....
Sizden haberler nasıl herkesi çok merak ediyorum...

kuzuuuuuuuu hoşgeldin kızzz... annene ev almışınız kardeşinede iş bulmuşunuz hayırlı olsun kız sevindim vallaha:

Evet fatma...
Kızım nasibiyle kısmetiyle geldi..Çok şanslı zilli...
Bakacak kimsesi yok diye üzülüyorduk, denk geldi ev aldık...
Hem ananesi tosun yaptı kızımı..3400 gr. olmuş...
Sen de izne ayrılıyormuşsun, gidecekmişsin..Hayırlı yolculuklar sana da...

hayırlı ugurlu olsun kızz.. öykü hanımada maşallah valla evet bende çarşamba günü gidicem nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…