hepinizi allah kurtarsın kızlar ben henzü hamile bile değilim eşim rahatsız 1 varikosel amiliyatı 2 ci ye sağdan hidrosel şimdide sodan hidrosel ameliyatı olcak nedense anne olmayı çok istiyorum allah hepiniz yardımcısı olsun allah analı babalı büyütürsünüz inşallah allah sizleri ve bibişlerinizidan korusun
olsun güselim bunlar normal şeyler allah kurtarsın inşallah en güzel yarınlar senin ve bişinin olsun darısı başınahepinizi allah kurtarsın ben henzü hamile bile değilim eşim rahatsız 1 varikosel amiliyatı 2 ci ye sağdan hidrosel şimdide sodan hidrosel ameliyatı olcak nedense anne olmayı çok istiyorum allah hepiniz yardımcısı olsun allah analı babalı büyütürsünüz inşallah allah sizleri ve bebişiin nazardankorusun
ayyyy Rabbim hayırlısı ile en kısa zamanda sanada nasip eder yaaa...
amin canım allah razı olsun çok sağol inş gerçekten hamile gördükçe içim gidiyo gerçi yaşım 26 ama işte ne bilim ya
olur ınsallah canım hıc merak etmee allah her ısteyene kucagına bebısını almayı nasıp etsın
ayyyy Rabbim hayırlısı ile en kısa zamanda sanada nasip eder yaaa...
amin canım allah razı olsun çok sağol inş gerçekten hamile gördükçe içim gidiyo gerçi yaşım 26 ama işte ne bilim ya
oo gençsiniz canım ne güzel... herşeyde vardır bir hayır sen öle düşün Rabbim böle isteyenlerin kollarını boş bırakmasın inş.
kızlar yaa şimdiden ne düşünüyorsunuz bunları da bide can sıkıyorsunuz amaaaan sizde o kadr üzerine düşmeyin ayyy
sımdıden psıkolog tel no falan ayarlamak lazım bende sevmem etrafımda ınsan bı de esım ıste olacak tek basına mucadele et..
bende sevmem uluorta emzırenlerede sınır olurum artık musadenızle der odama cekılır emzırırım yanı sımdılık planlarım oyle:)))
artık onlarda anlarlar umarım..
Canım resmini beceremedim de, bebedor yan yatırma yastığı diye aratsana google'da, çıkıyor hemendoktora bugun o kadar cok soru sordumkı esra bı sakın ol dedı odanı ben susluycem yeterkı stres yapmadedı elımde degıll fatma kaptırdım gıdıyorum
ınsallah hepımız hıssederız su aldıgınız yasıtıgın markası ney nerden alabılırım resmı varmı bende alayım ya
aynen oyle cılek tadım tuzum kalmadıı su senınde yasıtıgn resmı varsa o neyse ondan bende alayım senınkının markasını yazarsan sıparıs edeyım canım
oo gençsiniz canım ne güzel... herşeyde vardır bir hayır sen öle düşün Rabbim böle isteyenlerin kollarını boş bırakmasın inş.
SAĞOL CANIM YA ÖYLE TABİ Bİ İMTİHAN İÇİNDEYİZ İŞTE ALLAH RAZI OLSUN VAR YA İÇİMİ RAHATLATIYOSUNZ GERÇEKTEN BAZEN HİÇ BEBİŞİM OLMAYACAK GİBİ GELİYO AMA ALLAHIM İNŞ NASİP EDER.SENİN CİNSİYETİ BELLİ Mİ PEKİ
Doğru diyosun dünür ağzına sağlık da beceremiyorum işte, bu aralarçok vesveseliyimmm :84:
İnşallah anlarlar :) millet o kadar anlayışsız ki walla
Ben kayınvaldemlerden korkuyorum 2 çocukla gelip tepeme oturucaklar diye
4 kişi onlar , 2 kişi biz, bi de annem benim ev bitti zaten oturacak yer kalmadı :)
Canım resmini beceremedim de, bebedor yan yatırma yastığı diye aratsana google'da, çıkıyor hemen
SAĞOL CANIM YA ÖYLE TABİ Bİ İMTİHAN İÇİNDEYİZ İŞTE ALLAH RAZI OLSUN VAR YA İÇİMİ RAHATLATIYOSUNZ GERÇEKTEN BAZEN HİÇ BEBİŞİM OLMAYACAK GİBİ GELİYO AMA ALLAHIM İNŞ NASİP EDER.SENİN CİNSİYETİ BELLİ Mİ PEKİ
erkk canım Allah nasip ederse... hç sıkıntı etme olur inş. Rabbim istedikten sonra herşey olur. o istemezse yaprak bile kımıldamaz. kaç yıllık evlisiniz peki
hepinizi allah kurtarsın kızlar ben henzü hamile bile değilim eşim rahatsız 1 varikosel amiliyatı 2 ci ye sağdan hidrosel şimdide sodan hidrosel ameliyatı olcak nedense anne olmayı çok istiyorum allah hepiniz yardımcısı olsun allah analı babalı büyütürsünüz inşallah allah sizleri ve bibişlerinizidan korusun
Nasılsınız kızlar...
Öyküm doğum yapmış....
Herkes iyi mi ??
Herkesi çok özledim...
Nasılsınız kızlar...
Öyküm doğum yapmış....
Herkes iyi mi ??
Herkesi çok özledim...
ınsallah en hayırlı zamanda bebegınız olur..
kuzuu hosgeldıın cnm ne guzel haberlerını aldık
çılek senın gorumcenın cocukları eksıktı bı:))
bu arada chanellı goremedım kac gundur
Kuzuuuuuu biz de seni çok özledik :) Öyküm doğum yapmış, 2800 gr. doğmuş kuzu, iyilermiş...
sorma bi onlar eksikti..
Ya insan kardeşinin bebeği olacağı hafta tatile gidip bi de çocuklarını anneye bırakır mı , nasıl bir bencilliktir bu...
hani iş sehayati falan olsa anlıycam
kuzuuuuuuuu hoşgeldin kızzz... annene ev almışınız kardeşinede iş bulmuşunuz hayırlı olsun kız sevindim vallaha:
Ya gerçekten bu arada Channel nerde? Ne zaman girmişti en son?
Çok özledim herkesi ama işler yoğun diye çağırdılar..
bugün ege ile telefonda konuşunca haberim oldu öykümden de....
Allah kurtardı, darısı bizim başımıza....Mira hanım da hoşgeldi....
Sizden haberler nasıl herkesi çok merak ediyorum...
Amiinn canımmm darısı hepimizin başına... Annenin evine çok sevindim bu arada, hayırlı uğurlu olsunnn... Güle gülee otursun inşallah...
Kız bu arada ben Ege'nin tarihini karıştırdım birden, ne zamandı onun tarihi???
Evet fatma...
Kızım nasibiyle kısmetiyle geldi..Çok şanslı zilli...
Bakacak kimsesi yok diye üzülüyorduk, denk geldi ev aldık...
Hem ananesi tosun yaptı kızımı..3400 gr. olmuş...
Sen de izne ayrılıyormuşsun, gidecekmişsin..Hayırlı yolculuklar sana da...
Hoşbulduk canım..Nasılsın...
Evet dün geldim güzel haberler yazdım ama, pek kimse yoktu...Bugün sizi gördüm iyi oldu, herkesi çok özlemişim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?