2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Oy Öykü Hanım'a bak maşallahh :))))

kuzu gözünaydın canım, gerçekten kısmetiyle geliyor senin kız. güle güle otur annen evinde, çok güzel denk gelmiş valla..

kuzu gözünaydın canım, gerçekten kısmetiyle geliyor senin kız. güle güle otur annen evinde, çok güzel denk gelmiş valla..

kuuzuu ne guzel oyku hanımı ananesı buyutecek :))

Evet, bkacak kimsesi yok diye çok üzülüyordum, ofise bile getirmeyi düşünüyordum.Denk geldi çok güzel oldu...
Ananesi şimdiden iyi bakıyor kızıma...Eminim doğunca çok çok iyi bakar...Hiç böyle bi ihtimal yoktu...Evi de evimin dibinde...İşim de yakın....
Yalnız kızlar doktorum çok kızıyor bana, yarın yine doktora gideceğim, şeker tahlili yapacak bi daha...
Belki kızı almaya da karar verecekmiş...4 kiloyu geçecek bu gidişle diye diyet verdi, aç aç geziyoruz kızımla....

slm kızlar ya ben yine çok kötüyüm herşeye ağlıyorum hüngür hüngür hemde bugn ağlama krizi geçirdim eşimin en ufak dediği şey batıyo önce çekebiliyodm ama şimdi çok zor geliyo onuda çok üzdüm ama psikolojim gerçekten çok bozuk psikoloğamı gitsem diye düşünüyorum bana noldu bilmiyorum kafayı yedim resmen sizdede benm gibi olanlar vardır muhakkak demi

hmm haırlısı bakalım bişey çıkmaz inş. önceki druna da bi ziyarete gidersin tombuk tombuk

niye aglıorsun ki bi sebebi avr mı yoksa sebepsiz mi çoke tkilniyorsan bi pskologa pskiyatriste falan git ani

Sizin bebeklerden ne haber, herkesin bebişi iyi değil mi..
Büyüdüler mi sıpalar, kaç kilo oldular...Sizin durumlar ne ağırlaştınız mı....

Canım ya, ağırlaştıkça bunalmışsındır...Geçecek az kaldı...
Ağlama ama, bebişin üzülür....

Sizin bebeklerden ne haber, herkesin bebişi iyi değil mi..
Büyüdüler mi sıpalar, kaç kilo oldular...Sizin durumlar ne ağırlaştınız mı....

benimki en son geçen hafta salı günü gittik 2,5 kilo idi hala ters kafası yukarda döner mi dönmez mi bilmiyorum.. birde her yerim açtlamış bunuda yeni afrk ettim ve çatlayan yerlerim acıyo megersem çatlaklarımın oldugu yerler acıomuş aynaya baktıgımda fark ettimki hiç bakmıyordum p.tesi günüde rapğor almaya dr gittiğimde öğreirim nasıl oldugunu. birde artık osmaniyedeki dr n diyecek bilmiyorum

Ona gideceğiz canım, o Allahın emri....
Fatma, dudaklarını gördüm geçen kontrolde resmen köfte dudak olmuş kızım...
Angelina jolie halt etmiş benim zillinin yanında....
oyy mıncıklarım ben o köfte dudakların fındıgım benim
maşallah diyelim de nazarlardan saklasın Rabbim
ya sebepsiz ağlamıyorum ama en ufak sözlere tahammülüm yok artık sabrım da yok haklımıyım haksızmıyım bunuda bilmiyorum lohusa depresyonu dedikleri şeye ben erken başladım galiba

rahatsızsan bu durumundan geçmeyeceğinede innamıyorsan bi git dra bakalım

Maşallah kuzuma yaa...
Sorma bende çatlak yoktu dün bende farkettim yanlarda çatlaklar olmuş çok değil ama var yani..
Bi de göğüslerim çatladı...Olsun bebişler sağlıklı olsun da biz çatlayalım...
Uçakla gidecekmişsin..Zaten en güzeli o..İnşallah herşey güzel oolur, hilmi de doğuma yetişir, yanında olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…