2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Çok çok iyi olmuş annenin gelmes, çok sevindim senin adına..
Hayırdır düşük şeker mi çıktı nie dr. diyet verdi yine?

Ben de öyleyim canım. sonuçta çok yakın bir tarihte hayatımız değişecek bu da stres yapıyor hepimizde hormonlarla bilrikte çok normal. Ben buraya yazınca rahatlıyorum, sen de yaz rahatla

Sizin bebeklerden ne haber, herkesin bebişi iyi değil mi..
Büyüdüler mi sıpalar, kaç kilo oldular...Sizin durumlar ne ağırlaştınız mı....

Ben 3 haftadır gitmiyorum zuzu doktora acaip meraklardayımmmm, p.tesi gidicem şimdi :)

Oyalanacak bişeyler bulsan kendine....
Bak benim ağlamaya vaktim bile yok...Sürekli koşuşturmaca halindeyim...Bebişine bişeyler ör, onun için bişeyler yap...Eşinle vakit geçir..Eminim iyi gelir...

sağolasın canım uçakla gidicem de hilmi yetşirmi yetişmez mi belli değil ya ne zamn izin verecekelr oda belli değil bakalım ne olacaz hayırlısı bakalım

Yok kız, şekerde sorun yok...Benim pimpirikli doktor, bebek 1 haftada 500 gr. almış 3400 olmuş diye çok yediğimi düşünüp ameliyat önü şeker tahlini istedi...Daha yarın yaptıracağım ne çıkacak bilmiyorum..Duruma göre belki alırız belki gününü bekletiriz dedi....
Sen 3 haftadır gitmiyorsan, bu gittiğinde çok kilo almış olur senin cimcime...Çok hızlı kilo alıyorlar bu haftalarda...İnşallah çok iyi haberlerle gelirsin canım..

ŞEKER YÜKLEMESİ Mİ YAPICAKMIŞ CANIM YA Bende onu sevmyorum iğrenç bişey bence bişey olmaz bebişine son haftalarda hızla alıyolar benmkide haftada 300 falan alıyo

sağolasın canım uçakla gidicem de hilmi yetşirmi yetişmez mi belli değil ya ne zamn izin verecekelr oda belli değil bakalım ne olacaz hayırlısı bakalım

Yetişir inşallah canım, dua et sen bol bol...

Ay alsın o zaman kiloları, şeker meker yoktur biraz böyle kolları falan tombik tombik olsun, ben seviyorum öyle bebeği..
Benimki de öyle olur inşallah, çok da kilolu olmasınlar tabii sonra genç kız olunca zor olur vermesi :)
Ay pıtırcıklar küçük bir kese karaltısı gibi görünüyorlardı başta şimdi 3 kiloyu geçtiler

Allahm yaaa dediğine bak genç kız olunca vermesi zor olur diyo o zaman bi 20 yıl var farkındamısın dünüüüüüüüüüüüüürrrr

anaaaaaaaaa sendemi kız gerçi haftaya 38 in içinde oluyosun pek bi riskinz kalmadı inş hakkında hayırlısı olsun galiba haftaya bebğin doğar öyle gibi geliyo

Zaten uçarı kaçarı kalmadı, haftaya olmazsa da, öbür perşembe alacak doktor...
Kızım içerde kalacam diye yırtınsa bile en fazla 2 haftası var..Mecbur çıkacak...
Kese ince falan dediler, erken doğar dediler..Hanımın keyfi pek yerinde...Hiç çıkmaya niyeti falan yok...

ne güzel canım ya enfazla 2 haftan var sağlıklısıyla doğar inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…