Evet, bkacak kimsesi yok diye çok üzülüyordum, ofise bile getirmeyi düşünüyordum.Denk geldi çok güzel oldu...
Ananesi şimdiden iyi bakıyor kızıma...Eminim doğunca çok çok iyi bakar...Hiç böyle bi ihtimal yoktu...Evi de evimin dibinde...İşim de yakın....
Yalnız kızlar doktorum çok kızıyor bana, yarın yine doktora gideceğim, şeker tahlili yapacak bi daha...
Belki kızı almaya da karar verecekmiş...4 kiloyu geçecek bu gidişle diye diyet verdi, aç aç geziyoruz kızımla....
slm kızlar ya ben yine çok kötüyüm herşeye ağlıyorum hüngür hüngür hemde bugn ağlama krizi geçirdim eşimin en ufak dediği şey batıyo önce çekebiliyodm ama şimdi çok zor geliyo onuda çok üzdüm ama psikolojim gerçekten çok bozuk psikoloğamı gitsem diye düşünüyorum bana noldu bilmiyorum kafayı yedim resmen sizdede benm gibi olanlar vardır muhakkak demi
Sizin bebeklerden ne haber, herkesin bebişi iyi değil mi..
Büyüdüler mi sıpalar, kaç kilo oldular...Sizin durumlar ne ağırlaştınız mı....
ahhhhhhhhh bacım elimde değil ki bi arkadaşım vardı doğumu yaklaştıkca hergün ağlardı herşeye kızardı ben de ona kızardım yazık bebeğine o nu da üzüyosun derdim ama galiba o haklıymış
Sağol canım...
Ege 25 mayısta doğum yapacak....Ama artık iyice ağırlaşmış doktor sık sık çağırıyormuş, ben gibi 2-3 günde bir doktora gidiyormuş...
NE MUTLU SİZLERE YA:) BENDE ANNE OLMAK İSTİYORUM:'(AMA EŞİM AMELİYAT OLDUĞU İÇİN VE 3 KEZ AMELİYAT OLDUĞUNDAN BİZİM ERTELENDİ ALLAH KOLAYLIKLAR VERSİN SİZE HEPİNİZİ VE BEBİŞLERİNİZ ALLAH NAZARDAN KORUSUN
Maşallah kuzuma yaa...
Sorma bende çatlak yoktu dün bende farkettim yanlarda çatlaklar olmuş çok değil ama var yani..
Bi de göğüslerim çatladı...Olsun bebişler sağlıklı olsun da biz çatlayalım...
Uçakla gidecekmişsin..Zaten en güzeli o..İnşallah herşey güzel oolur, hilmi de doğuma yetişir, yanında olur....
Çok çok iyi olmuş annenin gelmes, çok sevindim senin adına..
Hayırdır düşük şeker mi çıktı nie dr. diyet verdi yine?
Ben de öyleyim canım. sonuçta çok yakın bir tarihte hayatımız değişecek bu da stres yapıyor hepimizde hormonlarla bilrikte çok normal. Ben buraya yazınca rahatlıyorum, sen de yaz rahatla
Ben 3 haftadır gitmiyorum zuzu doktora acaip meraklardayımmmm, p.tesi gidicem şimdi :)
oyy mıncıklarım ben o köfte dudakların fındıgım benim:d:d:d
maşallah diyelim de nazarlardan saklasın rabbim
Rahatsızsan bu durumundan geçmeyeceğinede innamıyorsan bi git dra bakalım
Yok kız, şekerde sorun yok...Benim pimpirikli doktor, bebek 1 haftada 500 gr. almış 3400 olmuş diye çok yediğimi düşünüp ameliyat önü şeker tahlini istedi...Daha yarın yaptıracağım ne çıkacak bilmiyorum..Duruma göre belki alırız belki gününü bekletiriz dedi....
Sen 3 haftadır gitmiyorsan, bu gittiğinde çok kilo almış olur senin cimcime...Çok hızlı kilo alıyorlar bu haftalarda...İnşallah çok iyi haberlerle gelirsin canım..
NE MUTLU SİZLERE YA:) BENDE ANNE OLMAK İSTİYORUM:'(AMA EŞİM AMELİYAT OLDUĞU İÇİN VE 3 KEZ AMELİYAT OLDUĞUNDAN BİZİM ERTELENDİ ALLAH KOLAYLIKLAR VERSİN SİZE HEPİNİZİ VE BEBİŞLERİNİZ ALLAH NAZARDAN KORUSUN
Darısı sana hayırlısı ile en kısa zamanda inş. sne inancını kaybetme
Canım hiç üzülme..
Bu işler hiç belli olmuyor..
Benim de olmuyordu 5 senedir..Tedaviye başlayacaktık, rabbim kendiliğinden verdi...
İnşallah sizin de tez vakitte olur ,sen de bol bol dua et...
Tıp çok ilerledi artık...Eminim sorun hallolur..
Darısı sana hayırlısı ile en kısa zamanda inş. sne inancını kaybetme
AMİN ALLAH RAZI OLSUN İNŞ. SİZE DE ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIM YA BEBİŞLERİNİZ SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAĞINIZA ALIRSINIZ İNŞ.
Canım hiç üzülme..
Bu işler hiç belli olmuyor..
Benim de olmuyordu 5 senedir..Tedaviye başlayacaktık, rabbim kendiliğinden verdi...
İnşallah sizin de tez vakitte olur ,sen de bol bol dua et...
Tıp çok ilerledi artık...Eminim sorun hallolur..
ALOLAH RAZI OLSUN CANIM YA BEBİŞİNİN CİNSİYETİ BELLİ Mİ PEKİ
sağolasın canım uçakla gidicem de hilmi yetşirmi yetişmez mi belli değil ya ne zamn izin verecekelr oda belli değil bakalım ne olacaz hayırlısı bakalım
Yok kız, şekerde sorun yok...Benim pimpirikli doktor, bebek 1 haftada 500 gr. almış 3400 olmuş diye çok yediğimi düşünüp ameliyat önü şeker tahlini istedi...Daha yarın yaptıracağım ne çıkacak bilmiyorum..Duruma göre belki alırız belki gününü bekletiriz dedi....
Sen 3 haftadır gitmiyorsan, bu gittiğinde çok kilo almış olur senin cimcime...Çok hızlı kilo alıyorlar bu haftalarda...İnşallah çok iyi haberlerle gelirsin canım..
AMİN ALLAH RAZI OLSUN İNŞ. SİZE DE ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIM YA BEBİŞLERİNİZ SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAĞINIZA ALIRSINIZ İNŞ.
amin amin cümlemizi
ŞEKER YÜKLEMESİ Mİ YAPICAKMIŞ CANIM YA Bende onu sevmyorum iğrenç bişey bence bişey olmaz bebişine son haftalarda hızla alıyolar benmkide haftada 300 falan alıyo
Yetişir inşallah canım, dua et sen bol bol...
Ay alsın o zaman kiloları, şeker meker yoktur biraz böyle kolları falan tombik tombik olsun, ben seviyorum öyle bebeği..
Benimki de öyle olur inşallah, çok da kilolu olmasınlar tabii sonra genç kız olunca zor olur vermesi :)
Ay pıtırcıklar küçük bir kese karaltısı gibi görünüyorlardı başta şimdi 3 kiloyu geçtiler
ALOLAH RAZI OLSUN CANIM YA BEBİŞİNİN CİNSİYETİ BELLİ Mİ PEKİ
Belli belli...
Kızım olacak Allahın izniyle..Hem de çok zor bi hamilelik geçirdim ben..Düşecek dendi, büyümüyor dendi..
Ama son aylar çok rahat geçti normale döndü..İsmi Öykü olacak...Bizim öykümüz diyorum eşime..
Allah sana da verir inşallah...Her bebek haberi duyduğumdaa içim burkulurdu benim de..Ama vakti zamanı gelince oluyor, hiç stres yapma..
Açlık şekerime bakacakmış, yüksek çıkarsa haftaya alabilirmiş kızımı..Normal çıkarsa bekletecekmiş...
anaaaaaaaaa sendemi kız gerçi haftaya 38 in içinde oluyosun pek bi riskinz kalmadı inş hakkında hayırlısı olsun galiba haftaya bebğin doğar öyle gibi geliyo
amin amin cümlemizi
CİNSİYETİ BELLİ Mİ PEKİ
Zaten uçarı kaçarı kalmadı, haftaya olmazsa da, öbür perşembe alacak doktor...
Kızım içerde kalacam diye yırtınsa bile en fazla 2 haftası var..Mecbur çıkacak...
Kese ince falan dediler, erken doğar dediler..Hanımın keyfi pek yerinde...Hiç çıkmaya niyeti falan yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?