2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

fatmacım şimdiden iyi yolculuklar sana. inşallah sağ salim alırsın bebeğini kucağına.. eşin de yanında olabilir inşallah... bizi bir şekilde haberdar etmeye çalış..

fatmacım şimdiden iyi yolculuklar sana. inşallah sağ salim alırsın bebeğini kucağına.. eşin de yanında olabilir inşallah... bizi bir şekilde haberdar etmeye çalış..

çok sağolasın canım haklarınızı helal edin .. kızlar bi kaç kişini var teli haber ederim.

Ben çıkıyorum kızlar..
Çalışmam lazım...Kendinize iyi bakın, hiç yormayın kendinizi...
Annem geldiğinden beri yatıyorum kızım hızlı büyüdü, bol bol dinlenin...
İnşallah herkesin güzel haberlerini alırız burdan...
Ben ne zaman gelirim, bana belli olmaz, egeden duyarsınız haberlerimi...
Öpüyorum herkesi...

hadi kendinede öyküned çok ii bak

ŞEKER YÜKLEMESİ Mİ YAPICAKMIŞ CANIM YA Bende onu sevmyorum iğrenç bişey bence bişey olmaz bebişine son haftalarda hızla alıyolar benmkide haftada 300 falan alıyo

Ay ben en son gittiğimde 2 kiloydu 3 hafta önce, şüleee 2.5 fala nolmuştur di miiii

Allahm yaaa dediğine bak genç kız olunca vermesi zor olur diyo o zaman bi 20 yıl var farkındamısın dünüüüüüüüüüüüüürrrr

Kız insanın yağ hücreleri ömrünün ilk 5 senesinde belli oluyormuş çok mu olucak az mı olacak diye, ilk 5 senede oluşan yağ hücreleri de bi daha asla kaybolmuyormuş.. İnce olsun genç kız olunca , anası gibi balık olmasın :))

Ay onun keyfi hep yerinde olsunnn :)

anam karıya bak hesap bilemde yapmış

merhabalar kızlar doğumlar başladı toipkte çok yazmasamda takip ediyorum sizi:80: bugün kontrolüm vardı.oğlumun yumurtalığında hidrosel varmış doktor doğumdan sonra geçer dedi ama..bu konuda bilginiz varmı

anam karıya bak hesap bilemde yapmış

Okudum bi yerde aklıma takıldı

selam kızlar.10 günlük bebişimin dişi çıktı.alttaki damakta.ikinciside kabarmış çıkmak üzere...

şoktayım şu an.. sordun mu canım doktoruna? hangisinin çıktı dişi, ikisinin de mi yoksa?

geçmiş olsun canım, geçer diyorsa doktor hiç takma kafana

kız küçücük bebişte ne hidroseli benim eşim oldu sağdan hidrosel gerçi şimdi de sol tarafından hidrosel ameliyatı olcak neler duycaz ya hidrosel bildiğim kadarıyla yumurtalığın su toplaması gibi bişi ama senin bebeğinde öyle bişi olması çok ilginç allah şifa versin canım ya geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…