Belli belli...
Kızım olacak Allahın izniyle..Hem de çok zor bi hamilelik geçirdim ben..Düşecek dendi, büyümüyor dendi..
Ama son aylar çok rahat geçti normale döndü..İsmi Öykü olacak...Bizim öykümüz diyorum eşime..
Allah sana da verir inşallah...Her bebek haberi duyduğumdaa içim burkulurdu benim de..Ama vakti zamanı gelince oluyor, hiç stres yapma..
SAĞOL GÜSELİM YA ALLAH DEDİĞİM GİBİ HEMENCİK KURTARSIN SENİ DE BEBİŞİNİ DE SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE BİZİM BEBİŞ EĞER KIS OLURSA NİSA ERKEK OLURSA METEHAN KOYACAZ İSİMLERİ BİLEM VAR NİSA BEN İSTEDİM EŞİMİN ADI HAKAN O DA OĞLUNUN ADINI KOYDU METEHAN:) İNŞ CANIM YA HAYRLI HABERLERİNİ ALIRIZ İNŞ. ALLAH ANALI BABALI BÜYUTÜRSÜN BEBEĞİNİ
fatmacım şimdiden iyi yolculuklar sana. inşallah sağ salim alırsın bebeğini kucağına.. eşin de yanında olabilir inşallah... bizi bir şekilde haberdar etmeye çalış..
Ben çıkıyorum kızlar..
Çalışmam lazım...Kendinize iyi bakın, hiç yormayın kendinizi...
Annem geldiğinden beri yatıyorum kızım hızlı büyüdü, bol bol dinlenin...
İnşallah herkesin güzel haberlerini alırız burdan...
Ben ne zaman gelirim, bana belli olmaz, egeden duyarsınız haberlerimi...
Öpüyorum herkesi...
ŞEKER YÜKLEMESİ Mİ YAPICAKMIŞ CANIM YA Bende onu sevmyorum iğrenç bişey bence bişey olmaz bebişine son haftalarda hızla alıyolar benmkide haftada 300 falan alıyo
Allahm yaaa dediğine bak genç kız olunca vermesi zor olur diyo o zaman bi 20 yıl var farkındamısın dünüüüüüüüüüüüüürrrr
Zaten uçarı kaçarı kalmadı, haftaya olmazsa da, öbür perşembe alacak doktor...
Kızım içerde kalacam diye yırtınsa bile en fazla 2 haftası var..Mecbur çıkacak...
Kese ince falan dediler, erken doğar dediler..Hanımın keyfi pek yerinde...Hiç çıkmaya niyeti falan yok...
SAĞOL GÜSELİM YA ALLAH DEDİĞİM GİBİ HEMENCİK KURTARSIN SENİ DE BEBİŞİNİ DE SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE BİZİM BEBİŞ EĞER KIS OLURSA NİSA ERKEK OLURSA METEHAN KOYACAZ İSİMLERİ BİLEM VAR NİSA BEN İSTEDİM EŞİMİN ADI HAKAN O DA OĞLUNUN ADINI KOYDU METEHAN:) İNŞ CANIM YA HAYRLI HABERLERİNİ ALIRIZ İNŞ. ALLAH ANALI BABALI BÜYUTÜRSÜN BEBEĞİNİ
BU SENE KİMİ DUYSAM KIZI OLUYO AY İNŞALLAH BENİMDE HAYRLISIYAL KIZIM OLUR
Ay ben en son gittiğimde 2 kiloydu 3 hafta önce, şüleee 2.5 fala nolmuştur di miiii
Kız insanın yağ hücreleri ömrünün ilk 5 senesinde belli oluyormuş çok mu olucak az mı olacak diye, ilk 5 senede oluşan yağ hücreleri de bi daha asla kaybolmuyormuş.. İnce olsun genç kız olunca , anası gibi balık olmasın :))
Ay onun keyfi hep yerinde olsunnn :)
hadi kendinede öyküned çok ii bak
selam kızlar.10 günlük bebişimin dişi çıktı.alttaki damakta.ikinciside kabarmış çıkmak üzere...
anam karıya bak hesap bilemde yapmış
selam kızlar.10 günlük bebişimin dişi çıktı.alttaki damakta.ikinciside kabarmış çıkmak üzere...
merhabalar kızlar doğumlar başladı toipkte çok yazmasamda takip ediyorum sizi:80: bugün kontrolüm vardı.oğlumun yumurtalığında hidrosel varmış doktor doğumdan sonra geçer dedi ama..bu konuda bilginiz varmı
evet ya çok ciddiyim.pazartesi doktora gidicez.daha önce duydunuz mu böle bişi??neeeeeee ciddimisin
merhabalar kızlar doğumlar başladı toipkte çok yazmasamda takip ediyorum sizi:80: Bugün kontrolüm vardı.oğlumun yumurtalığında hidrosel varmış doktor doğumdan sonra geçer dedi ama..bu konuda bilginiz varmı
neeeeeee ciddimisin
evet ya çok ciddiyim.pazartesi doktora gidicez.daha önce duydunuz mu böle bişi??
hiç sorma ya şaşırdık kaldıknasıl yaaçok şaşırdım valla. çok hızlıymış seninki:))
yeliscim geçmiş olsun vay be ilk defa duyuyorum 10 günlük bebişte ne dişi ya alllahım ya dr diş mi dedi peki kesin mi allah şifa versin canımnasıl yaaçok şaşırdım valla. çok hızlıymış seninki:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?