2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlısı canım. ne güzel normal doğuracaksın.

saolun kızlar.bende normal doğurmak istiyorum tekrar .ama tevekkül de ediyorum.benim için nasıl hayırlısıysa Allah öylesini nasip etsin. tabii hepimizede

eşin nerdeki bacım_?

evet.ilki normal olduğundan bunuda öyle bekliyoruz canım ama nasip bakalım
hadi bakalım inş. benimde normal gibi... bi aksilik olmazsa tansionumla alakalı normal yapıcam galiba :)
tabi tabi:)) bebeğin canı çekiyor diye diye yedim, ben duba oldum bebek hala kedi yavrusu gibi

şşşşttt karıştırma orayı, bebek istiyor bebek sen değil

eşin nerdeki bacım_?

normalde haftasonları geliyodu,hafta içi köyde çalışıyo.şimdi bide samsunda kurs verdiler 17-18 günlük 1haziranda gelecek inşşşş ve geçen cmt gitti:2::2: haftasonları gelmesine üzülüyodm şimdi oda yok,cumaları en sevdiğim gündü geldiği için ama haftasonununda bi anlamı kalmadı.napalım canımız sağolsn.evlendiğimzden beri bu böle.ALLAHM artk hayırlı bi kapı açsın inş küçük bebekle tek nasl kalıcam onu düşünüyorm.

tek olmakda zordur ya biliyorum o duyguyu aylarca tek kaldım ben eşimin görevi nedeniyle burdaki kızlar bilir, en kötü zamanlarımı tek başıma geçirdim bulantıdan ayaga kalkamazken bi bardak su verecek kimsem yoktu yanımda seninde son zamanlarında tek olman kötü olmuş inşallah çabuk gelir eşin tam da duygusal hassas oldugumuz zamanlar son günler ...[/QUOTE]

ALLAH razı olsn,dua edelm birbirimize.diyorm son 20 gün ya rapor al,yada izin.böyle şeyler aksidir,gece falaan tutar sancım tek olmak istemiyorm o anda.

kızlar bebeklerin kilo alımı yavaşlıyormuş artık. kızım son 1 haftada 150 gr. almış.
çok az geldi bana.
doktor yeri daraldı artık normal böyle olması dedi.

ALLAH razı olsn,dua edelm birbirimize.diyorm son 20 gün ya rapor al,yada izin.böyle şeyler aksidir,gece falaan tutar sancım tek olmak istemiyorm o anda.[/QUOTE]

nerdesin bilmiyorum ama annen ,kardeşin yada kayınvalden falan yokmu yanına gelecek

ben ne kadar istesem kalkıp yapamam bu saatte.
çok tembelleştim.
bircecim nasılsın bu arada oğluşun nasıl?
ben de tembelimdir de. basit bir şeydi, bir de canım çok çekti. bugün kötyüdüm canım, mide bulantım vardı çok kötü ama geçti allahtan. iyi olmaya çalışıyorum işte, son haftalar zormuş gerçekten. senin izin nasıl geçiyor? boşluğa düştün mü? :)))
şşşşttt karıştırma orayı, bebek istiyor bebek sen değil

ayy canım Allah yardımcın olsun, zor günler geçiriyorsundur... yalnız olmak zor ya... ben eşime 1 saat ulaşamıyım oturup ağlıyorum tekim yalnızım diye... halbuki annemlerle aynı şehirdeyz ama uzağz, gene de kötü oluyor insan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…