bir arkadaşım dün doğum yaptı, sütü gelmemiş ya hala. mama veriyorlarmış bebeğe üzüldüm valla. inşallah hemen gelir sütümüz...
kızlar bebeklerin kilo alımı yavaşlıyormuş artık. kızım son 1 haftada 150 gr. almış.
çok az geldi bana.
doktor yeri daraldı artık normal böyle olması dedi.
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler.
ALLAH razı olsn,dua edelm birbirimize.diyorm son 20 gün ya rapor al,yada izin.böyle şeyler aksidir,gece falaan tutar sancım tek olmak istemiyorm o anda.
iyi geceler canımmm
sol tarafına yatmayı unutmaaaaaaa
yazdıklarımı okuyunca bende acıdm halime,o kadar kötü durumda değilm aslındakendi ailemle aynı şehirdeym ama eşim hep olmadığı için hep tekim.başta gidip kalıyodm onlar geliyodu ama yıllardır durum bu.annem babamda yaşlılar,onlarıda yormak istemiyorm.evden başka yerde kalınca rahat edemiyolar,annem geliyo babam tek kalıyo.ben yatağımı evimi özlüyorm gidince.kardeşim yok,hepsi benden büyük kendi evleri düzenleri var.bide eşin yerini hiçbişey tutmuyo,yada ben hep ayrı olduğm için onu istiyorm bitek.bide hamile olunca daha zor gelmeye başladı.napalm can sağolsn,ALLAHM işsiz güçsüz etmesin,gücüne gitmesn.
duru Allah yardımcın olsun. öğretmen misiniz ikiniz de??
yok ziraat mühendisiyiz canm,sizide üzdüm akşam akşam.buraya yazana kadar kendimde böyle içerlediğimi bilmiyodm,hep ayrıydıkta neyse şu son kurs ve hamileliğin son ayı beni biraz arebesk yaptı galiba.
ben de tembelimdir de. basit bir şeydi, bir de canım çok çekti. bugün kötyüdüm canım, mide bulantım vardı çok kötü ama geçti allahtan. iyi olmaya çalışıyorum işte, son haftalar zormuş gerçekten. senin izin nasıl geçiyor? boşluğa düştün mü? :)))
yok ziraat mühendisiyiz canm,sizide üzdüm akşam akşam.buraya yazana kadar kendimde böyle içerlediğimi bilmiyodm,hep ayrıydıkta neyse şu son kurs ve hamileliğin son ayı beni biraz arebesk yaptı galiba.
valla bi çok alıyor diyorlar bi az anlamadım bende :44: haftada 200 gr diye biliyorum aslında senin bebiş normal almış canım?:44:
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler.
yok cnm estf. ne üzmesi... anlat içindekileri ki rahatla... :)
olur mu öyle şey paylaşacaksın tabii ki... çok da kolay değil gerçekten. ben annemleri ne kadar özlesem de tek gittiğimde buruk oluyorum hep. bir de hamileyiz insan eşi her an yanında olsun istiyor. inşallah bir an önce birleşirsiniz...
geçen hafta 3 günde 200 gr. almıştı. ben de çok hızlı kilo alır son zamanlar diye biliyordum ama öyle olmuyomuş. gerçi usg ölçümlerinin doğruluğu tartışılır. bakalım doğsun göreceğiz.
iyi geceler
geçmiş olsun. evet gün geçtikçe daha da zorlaşıyor. allah yardımcımız olsun.
izin iyi gidiyor bol bol dinleniyorum. tam zamanında çıkmışım. dayanamıyordum artık.
tahmin ettiğim gibi sıkılmadım.
bebek hazırlıklarıyla oyalandım. daha da ev işleri var. son temizlikleri halletmem lazım. halılar perdeler yıkanacak falan filan. bu hafta da öyle geçer.
zaten kızım da geliyor. hiç anlamadım valla günler çabucak geçiyor.
normalde haftasonları geliyodu,hafta içi köyde çalışıyo.şimdi bide samsunda kurs verdiler 17-18 günlük 1haziranda gelecek inşşşş ve geçen cmt gitti:2::2: haftasonları gelmesine üzülüyodm şimdi oda yok,cumaları en sevdiğim gündü geldiği için ama haftasonununda bi anlamı kalmadı.napalım canımız sağolsn.evlendiğimzden beri bu böle.ALLAHM artk hayırlı bi kapı açsın inş küçük bebekle tek nasl kalıcam onu düşünüyorm.
ALLAH razı olsn,dua edelm birbirimize.diyorm son 20 gün ya rapor al,yada izin.böyle şeyler aksidir,gece falaan tutar sancım tek olmak istemiyorm o anda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?