2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bir arkadaşım dün doğum yaptı, sütü gelmemiş ya hala. mama veriyorlarmış bebeğe üzüldüm valla. inşallah hemen gelir sütümüz...

bir arkadaşım dün doğum yaptı, sütü gelmemiş ya hala. mama veriyorlarmış bebeğe üzüldüm valla. inşallah hemen gelir sütümüz...

ay en korktuğum şey o ya... inşallah hmencecik gelir sütümüz... geçen gün sıkan bi iç çamaşırı giymiştim sıkışmış göğüslerim anam bi baktım sırılsıklam olmuş su mu süt mü anlamadım valla :44: normalde akıyor bişeyler ama inşallah bebek de faydalanır... bazılarının da sütü oluyor ama bebek emmiyor

kızlar bebeklerin kilo alımı yavaşlıyormuş artık. kızım son 1 haftada 150 gr. almış.
çok az geldi bana.
doktor yeri daraldı artık normal böyle olması dedi.

valla bi çok alıyor diyorlar bi az anlamadım bende :44: haftada 200 gr diye biliyorum aslında senin bebiş normal almış canım?:44:

ALLAH razı olsn,dua edelm birbirimize.diyorm son 20 gün ya rapor al,yada izin.böyle şeyler aksidir,gece falaan tutar sancım tek olmak istemiyorm o anda.

nerdesin bilmiyorum ama annen ,kardeşin yada kayınvalden falan yokmu yanına gelecek[/QUOTE]

yazdıklarımı okuyunca bende acıdm halime,o kadar kötü durumda değilm aslında kendi ailemle aynı şehirdeym ama eşim hep olmadığı için hep tekim.başta gidip kalıyodm onlar geliyodu ama yıllardır durum bu.annem babamda yaşlılar,onlarıda yormak istemiyorm.evden başka yerde kalınca rahat edemiyolar,annem geliyo babam tek kalıyo.ben yatağımı evimi özlüyorm gidince.kardeşim yok,hepsi benden büyük kendi evleri düzenleri var.bide eşin yerini hiçbişey tutmuyo,yada ben hep ayrı olduğm için onu istiyorm bitek.bide hamile olunca daha zor gelmeye başladı.napalm can sağolsn,ALLAHM işsiz güçsüz etmesin,gücüne gitmesn.

aynen bacım yazdıkların doğru, insan evlenince kendi evini arıyor başka evde annenin babanın yanı dahi olsa rahat edemiyor... kendi evinin düzenini istiyor... hiçbişey tabi ki eşin yerini tutamaz... bu ayrı olduğun için değil normali bu zaten... aslında evlilik aşkı öldürüyor diyorlar ya aşkı öldürüyor mu bilmiyorum ama çok sıkı alışkanlık yapıyor... alışkanlık olduğu için eşin yerini hiç bişey tutmuyr :)

yok ziraat mühendisiyiz canm,sizide üzdüm akşam akşam.buraya yazana kadar kendimde böyle içerlediğimi bilmiyodm,hep ayrıydıkta neyse şu son kurs ve hamileliğin son ayı beni biraz arebesk yaptı galiba.

yok cnm estf. ne üzmesi... anlat içindekileri ki rahatla... :)

geçmiş olsun. evet gün geçtikçe daha da zorlaşıyor. allah yardımcımız olsun.
izin iyi gidiyor bol bol dinleniyorum. tam zamanında çıkmışım. dayanamıyordum artık.
tahmin ettiğim gibi sıkılmadım.
bebek hazırlıklarıyla oyalandım. daha da ev işleri var. son temizlikleri halletmem lazım. halılar perdeler yıkanacak falan filan. bu hafta da öyle geçer.
zaten kızım da geliyor. hiç anlamadım valla günler çabucak geçiyor.

yok ziraat mühendisiyiz canm,sizide üzdüm akşam akşam.buraya yazana kadar kendimde böyle içerlediğimi bilmiyodm,hep ayrıydıkta neyse şu son kurs ve hamileliğin son ayı beni biraz arebesk yaptı galiba.

olur mu öyle şey paylaşacaksın tabii ki... çok da kolay değil gerçekten. ben annemleri ne kadar özlesem de tek gittiğimde buruk oluyorum hep. bir de hamileyiz insan eşi her an yanında olsun istiyor. inşallah bir an önce birleşirsiniz...

valla bi çok alıyor diyorlar bi az anlamadım bende :44: haftada 200 gr diye biliyorum aslında senin bebiş normal almış canım?:44:

geçen hafta 3 günde 200 gr. almıştı. ben de çok hızlı kilo alır son zamanlar diye biliyordum ama öyle olmuyomuş. gerçi usg ölçümlerinin doğruluğu tartışılır. bakalım doğsun göreceğiz.

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler.

iyi geceler

neyse kızlar hepinize iyi geceler bende yatayım yavaştan... hepinizi öptüm Allah'a emanetsiniz...
Sırt üstü yatmak yok herkes solaaaaaaaaa

yok cnm estf. ne üzmesi... anlat içindekileri ki rahatla... :)

sağolun kızlar,iyi geldi yazdıklarınz.dediğim gibi can sağolsn,bugünlerimizi aramayalm inşşşşşşşşşş.ben forumu çok geç farkettim çok geç katıldm aranıza ama bana çok iyi geldi.

kilosu çok da önemli değil sağlıklı olsun yeter canım... usg sonuçları net değil... doktor 4-5 tane çekti bebeğimin ultr. fotosunu... netten hesaplıyım dedim kilosunu bi 3100 çıkıyor bi 2800... ultr. kağıdında da 2910 gr. çıkıyor. doğsun sağlıklı olsun yeter... sen sütünle beslersin Allah'ın izniyle inşallah :)

hadi iyi geceler kızlar.

Son düzenleme:

valla ben de hiç sıkılmıyorum evde. insan iş temposunu kaldıramaz son haftalar. siz iyi bile dayandınız. senin doğuma da az kaldı ne güzelll..

az kalmış Allahtan son on gün, bebek doğduktan sonrada ayrı olacaksanız zor gerçekten hem çok özlüyor insan Allah yardımcın olsun bebeğinle ilgilenince biraz hafifler belki yalnızlığın, ayrıyken bizdede durum aynıydı hafta sonları gelebiliyodu sadece oda bazen kalamıyodu bile aynı gün içinde geri dönüyodu bi kaç saatliğine görmeye geliyodu 6 saatlik yoldan çok şükür atlattık biz o günleri birleşme durumunuz yokmu ? inşallah çabucak gelir yanına dönmemek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…