valla ben de hiç sıkılmıyorum evde. insan iş temposunu kaldıramaz son haftalar. siz iyi bile dayandınız. senin doğuma da az kaldı ne güzelll..
az kalmış Allahtan son on gün, bebek doğduktan sonrada ayrı olacaksanız zor gerçekten hem çok özlüyor insan Allah yardımcın olsun bebeğinle ilgilenince biraz hafifler belki yalnızlığın, ayrıyken bizdede durum aynıydı hafta sonları gelebiliyodu sadece oda bazen kalamıyodu bile aynı gün içinde geri dönüyodu bi kaç saatliğine görmeye geliyodu 6 saatlik yoldan çok şükür atlattık biz o günleri birleşme durumunuz yokmu ? inşallah çabucak gelir yanına dönmemek üzere
günaydın kızlar..
kaburgalarıma soktu heralde yine o minik ayaklarını.. çok acıtıo kuzusu yaa
günaydın,ben bişeyler yedm tekrar uyumaca
onlarda sıkıldılar artık,bizimkide kurtlandı
hakkaten bu esra sessz sedasız çıkıyor hep
valla kendimi büyük karna alıştırsam iyi olucak
bi de uyusam
gene gel akşama sende ihmal etme burayı
hadi öptüm seviii
beni sevvv
mrb kizlar 37. haftadayim ve sabahlari mide bulantisi gecELEri de ates basmasi cekiyorum benimle ayni durumda olan varmi aranizda neden acaba:44:
mrb kizlar 37. haftadayim ve sabahlari mide bulantisi gecELEri de ates basmasi cekiyorum benimle ayni durumda olan varmi aranizda neden acaba:44:
bi yerde okudum galiba rahim yavas yavas aciliyomuymus nE O yuzden mide bulantisi yapiyormus ne kadar dogru bilmiyorum.neyse en azindan yalniz degilmisim bu konuda ama acaba hastamiyim mikropmu var vucudumda diye dusunmeye baslamistim.hepimizi allah kurtarsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?