2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla ben de hiç sıkılmıyorum evde. insan iş temposunu kaldıramaz son haftalar. siz iyi bile dayandınız. senin doğuma da az kaldı ne güzelll..

aynen izne ayrılınca çok sıkılırım sanıyodum ama iyi ki doğum izni diye bişy varmış diyorum şimdi bi bardak su almaya üşenir oldum iyice tembelleştim bebek büyüdükçe yerimden kalkmaya üşeniyorum çalışmak zorunda olsam napardım bilmem

herkese iyi geceler kıslar yattım ama uyuyamadım karnım taş gibi semsert nefes aldırmıyo bende baktım uyuyamıyorum pcyi yatağa getirdim

sağol canm,bu durumda olan çok aile var gerçekten.kaç yıldır orda çalışıyo,artk daha yakın bi yere geleceğinden umutlyum,bebeğimz gelince oda gelecek gibi düşünmek istiyorum.ben daha iyi durumdaym ondan o orda hem köyde,hemde hep yollarda.

mrb kizlar 37. haftadayim ve sabahlari mide bulantisi gecELEri de ates basmasi cekiyorum benimle ayni durumda olan varmi aranizda neden acaba:44:

aynı durum bende de var pazartesi dr sorucam geceleri yatamıyorum sıcaktan dün bide accaip nem vardı burda anlatamam yani o derece normalde hiç istifar etmedim hamileliğim boyunca ama nedense şu sıra hep çıkarıyorum

mrb kizlar 37. haftadayim ve sabahlari mide bulantisi gecELEri de ates basmasi cekiyorum benimle ayni durumda olan varmi aranizda neden acaba:44:

Canım mide bulantısı yok ama geceleri ateş basması bendede var ..
Bende 37. haftama girdim ..
Mide bulantısıda sanırım artık mide iyice sıkıştı ondan oluyordur az kaldı sabret canım

bi yerde okudum galiba rahim yavas yavas aciliyomuymus nE O yuzden mide bulantisi yapiyormus ne kadar dogru bilmiyorum.neyse en azindan yalniz degilmisim bu konuda ama acaba hastamiyim mikropmu var vucudumda diye dusunmeye baslamistim.hepimizi allah kurtarsin...

amin canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…