mrb kizlar 37. haftadayim ve sabahlari mide bulantisi gecELEri de ates basmasi cekiyorum benimle ayni durumda olan varmi aranizda neden acaba:44:
gece bendede ateş basması oluya nası terliyorum midem 9 aydır bulanıyorr
gece ateş basması çok kötü oluyo yaa nefes bile alamıyorum ben daralıyorum şu bir haftadır antalyada accayip derecede nem var insanı bunaltıyo yaaaa yapış yapış oluyo insan dakika başı duşa girsen yeri
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
öle öle ama daha ben ceketle yatıyorum hem terliyorum ama yeleği cıakrırsamda hem üşüyorum hem terliyorum benimk daha karışıkkk
günaydıııınnn hoşgeldiiiinnn dün dr a gitmişsin canım okudum biraz da maşallah burak beye bakalım benim minik tospağa kaç kilo oldu pazartesi öğrenicez
hee evet canım benim velet önden gidiyor gidişatta normal nasıl doğurcam bilmiyorum acıya pek dayanıklı değilim aslında
ayyy saçma sapan rüya gördüm zaten... bi uyandım ohh rüyaymış diyorum, gerçi rüyanın sonunda rahatlamıştım ama uyandıktan sonra daha bi rahatladım
hee evet canım benim velet önden gidiyor gidişatta normal nasıl doğurcam bilmiyorum acıya pek dayanıklı değilim aslında
ayyy saçma sapan rüya gördüm zaten... bi uyandım ohh rüyaymış diyorum, gerçi rüyanın sonunda rahatlamıştım ama uyandıktan sonra daha bi rahatladım
ay keşke bende öyle rüya görsemsorma o rüyaları bende görüyorum stresten sanırsam
bende hep ya çocuğu emziriyorum rüyamda yada uyutuyorum arada abuk subuk rüyalara atlıyorum ne oluyo anlamıyorum valla
valla inan şu doğum kısmını düşünmek istemiyorum aha düşündüm düşündüm oku yukarıyı böyle saçma sapan rüya gördmbenimkide erken gidiyo sen normal doğurunca erken mi gelcek:26::26::26: benimki sezeryan 38 de alcak benimkini
yaa benim kız 1 hafta geriden geliyodu düzelmişmidir acep
ay keşke bende öyle rüya görsemsezaryen oluyormuşum bi kucağıma veriyorlar sarısın mavi gözlü KIZ çocuğu üstelik yeni doğmuş gibi değil, ağlıyorum bu benim bebeğim olamaz benim bebeğim erkekti naptnz oğluma falan baya böyle kendimi paralıyorum sonra bakıyorum karnımı biri tekmeliyor aa karnımda mı diyorum anlamıyorum önce sonra yatıyorum sırt üstü bakıyorum tekmelemeler devam diyorum oh be içimdeymiş oğlum
nasıl rüya ama
inşallah düzelmiştir canım sıkma canını sağlıklıysa sorun yok...
ayyy rüya ya bakbune kız böyle günlük yaşamında çok mu stres yapıyosun sen
hani kız nerde... tıkladım ama anasayfam açıldı... haziran anneleri grubunda var mısn sen ekliim seni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?