2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gece bendede ateş basması oluya nası terliyorum midem 9 aydır bulanıyorr

gece ateş basması çok kötü oluyo yaa nefes bile alamıyorum ben daralıyorum şu bir haftadır antalyada accayip derecede nem var insanı bunaltıyo yaaaa yapış yapış oluyo insan dakika başı duşa girsen yeri

öle öle ama daha ben ceketle yatıyorum hem terliyorum ama yeleği cıakrırsamda hem üşüyorum hem terliyorum benimk daha karışıkkk

günaydıııınnn hoşgeldiiiinnn dün dr a gitmişsin canım okudum biraz da maşallah burak beye bakalım benim minik tospağa kaç kilo oldu pazartesi öğrenicez

hee evet canım benim velet önden gidiyor gidişatta normal nasıl doğurcam bilmiyorum acıya pek dayanıklı değilim aslında

ayyy saçma sapan rüya gördüm zaten... bi uyandım ohh rüyaymış diyorum, gerçi rüyanın sonunda rahatlamıştım ama uyandıktan sonra daha bi rahatladım

sorma o rüyaları bende görüyorum stresten sanırsam
bende hep ya çocuğu emziriyorum rüyamda yada uyutuyorum arada abuk subuk rüyalara atlıyorum ne oluyo anlamıyorum valla

benimkide erken gidiyo sen normal doğurunca erken mi gelcek:26::26::26: benimki sezeryan 38 de alcak benimkini

sorma o rüyaları bende görüyorum stresten sanırsam
bende hep ya çocuğu emziriyorum rüyamda yada uyutuyorum arada abuk subuk rüyalara atlıyorum ne oluyo anlamıyorum valla
ay keşke bende öyle rüya görsem sezaryen oluyormuşum bi kucağıma veriyorlar sarısın mavi gözlü KIZ çocuğu üstelik yeni doğmuş gibi değil, ağlıyorum bu benim bebeğim olamaz benim bebeğim erkekti naptnz oğluma falan baya böyle kendimi paralıyorum sonra bakıyorum karnımı biri tekmeliyor aa karnımda mı diyorum anlamıyorum önce sonra yatıyorum sırt üstü bakıyorum tekmelemeler devam diyorum oh be içimdeymiş oğlum

nasıl rüya ama

benimkide erken gidiyo sen normal doğurunca erken mi gelcek:26::26::26: benimki sezeryan 38 de alcak benimkini
valla inan şu doğum kısmını düşünmek istemiyorum aha düşündüm düşündüm oku yukarıyı böyle saçma sapan rüya gördm
yaa benim kız 1 hafta geriden geliyodu düzelmişmidir acep

inşallah düzelmiştir canım sıkma canını sağlıklıysa sorun yok...

ayyy rüya ya bak bune kız böyle günlük yaşamında çok mu stres yapıyosun sen

ayyy rüya ya bak bune kız böyle günlük yaşamında çok mu stres yapıyosun sen

uyandığımda kalbim nasıl çarpıyordu Allahtan eşimin tlfnu çaldı da o uyandırdı beni ayy çk fenaydı ya Allah kimseyi hastanede öylece çaresiz bırakmasın... yok mu öyle doğurduğu anda bebeği çalınan anneler off aman aman... dün doktordaydım ya stres oldum biraz normal doğuma doğru gidiyorsun diyince... ben ki kabız olduğumda ortalığı birbirine katan biriyim annem diyo çok kabız olduğunu ama çocuk çıktığında çok rhatlayacağın bi şey olduğunu düşün ayyyyyyyyyyyy çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…