sanki bağımlısı gibi vermiyoda
bi de hırlıyo manyak
ayyy ev olduğu gibi duruyor kızlar ben bi koşu toparlıyım gelirim gne... öptüm sizi
bi de hırlıyo manyak
ayyy ev olduğu gibi duruyor kızlar ben bi koşu toparlıyım gelirim gne... öptüm sizi
kızlarr ben kan sulandırıcı iğne kullanıyordum dun doktorum artık kesmem gerektiğini söledi ani bir doğum olursa kanamada sorun yaratmasın diye bende huzursuz oldum 8 bucuk aydır kullanıyorum kesiince bebeğime bişe olurmu acaba diye doktorumu aradım söyledim huzursuzluğumu oda kesmem gerektiğini ama bir hafta daha gun aşırı kullan bari dedi ama ondan sonra kesinlikle kesmem gerektiğini söledi daha rahatladım şimdii
gunaydın kızlar canım cok sıtkın hıc ıyı hısseymıyorum kendımı agladım aglıycam nedır benım bu ınsallardan cektıgım anlayamadım
meraba kıslar biraz önce kontrolden geldim.36+5 deyiz bebişe 3 kilo dedi doktor ama ölçüm pek sağlıklı olmadı dedi çünkü bebeğin başını ölçmekte zorlandı baya aşağı inmiş.resmen kilotumun baya altından baktı ultrasun aletiyle kemiklerime bastıra bastıra kanala girmiş bebek dedi.zaten karnımın hafif aşağıya indiğini hissediyodum bi kaç gündür..hareketlerim de biraz ağırlaştı.nst de sancım çıkmadı.yani ilk defa girdim ben nstye tam bilmiyorum nası olduğunu.bebişin nabzı 130larda genelde hareket ettiği zaman artıyo. sancı düzeyi de 5, 15 falan gibi değerlerde bebek hareket edince o da 30 40 falan oluyo..öle işte hemşire doktora gösterdi nstyi sancı yok dediler.sizin nasıldı nstler..
bi de ben kanala inince doğum baya yakın gibi bilirdim doktor öle bişe demedi.ilk doğumlarda bebek aşağı erken inebilir dedi
gunaydın kızlar canım cok sıtkın hıc ıyı hısseymıyorum kendımı agladım aglıycam nedır benım bu ınsallardan cektıgım anlayamadım
benim de bi arkadaşım kullanıyodu bi iki haftadır o da kullanmıyo sıkıntı da olmadı bebişinde..telaşlanma demekki öle olması gerek.benim arkadaş da çok endişeli bıraktı ama sıkıntısı yok çok şükür bebişin
günaydın canım aynı durumdayız takma kafanı ben herşeyi sıfırladım kafamda en önemlisi yavrularımız
amaaann bana da geliyolar arada.. bunalıyorum ..evde de yalnızım ..dışarı çıkasım vaaar nereye gitcem..eşim evde yoook ona da sinir oluyorum.off..ilgiye ihtiyacımız var işte olay budur...
amaaann bana da geliyolar arada.. bunalıyorum ..evde de yalnızım ..dışarı çıkasım vaaar nereye gitcem..eşim evde yoook ona da sinir oluyorum.off..ilgiye ihtiyacımız var işte olay budur...
canım ben tam bilmiyorum ama saten 37. haftandasın ama herşeye hazırlıklı olmayızı değilmiiii
ne oldu canım ama emin ol hepimiz öleyiz bende dokunsan ağlayacağım her an öle geziyorum
ağlak karı oldum cıktım
kaç aylıkken bıraktı arkadaşın doğurdumu o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?