2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bı haller oldu zaten hepsınee hamılelıgımızı gucsuzlugumuzu fırsatmı bıldıler ney anlayamadım dur bakalım az kaldı hepsı gorecek gunelrını

aynen oyle melody herkes ustume gelıyo sankı

ne oldu canım ama emin ol hepimiz öleyiz bende dokunsan ağlayacağım her an öle geziyorum
ağlak karı oldum cıktım

kaç aylıkken bıraktı arkadaşın doğurdumu o

yok canım daha doğurmadı sanırım o da senle aynı haftada 34 artılarda olması lazım..ama bebişin gelişimi gayet iyi gidiyo.galiba 30 ya da 31 de bıraktı iğneyi

sorun o bacım yuvamın huzurunu kacırıyolar uyuz kaynanam gorumcem nefret etmısım hepsınden

ılgıye ıhtıyacımız var aynen oyle ama bıze ılgı gosterecek kımsemız yok

görümce kaynana konusunu hiç açma bence hepimizin ki aynıı benim görümcem yeni evlendi ah ediyorum ona rabbim aratmasın bebeği ama 9 ay boyunca sürünsün de anlasın diyorum sonrada diyorum öle deme allaha havale et diyorum şurda gurbetteyim neler cektim hastalandım ne aradıar ne sordular sonrada bana bişeyin yok senin 8 tane doğuran nası doğuruyo dediler nefret insanlar boş ver moralını bozduğuna değmiyo

ben fazla hazırlıklıyım zaten gelsin istiyorum artık..sancın yok dediler ya morallerim bozuldu:)akşamları bi kasılma hissediyorum belki nstde çıkar didim ama olmadı

evet son haftalar artık cekilmez oluyor değilmi bir an önce cıksın isitoruzz azcık daha sabırrrr sen daha bende 2 hafta öndesin maşallah ben daha 36 olcam daha 34. hafta yaaaa:95::95::95:

benimkine sorarsanız çok düşkündür bana amanda deli gibi aşıktır falan da felan.tamam bazen hissediyorum cidden ama hamilelik sürecinde özel bi ilgi gerekmezmi..yalnız bbırakıp bırakıp gidiyo kendine iş icat ediyo sinir oluyorum.istiyorum ki bebişin gelişimiyle ilgili o da bişe okusun.öğrensin heyecanlansın. hadi dışarı çıkalım yürüyüş yapalım desin ne bilim bi saçımı okşasın sırtın ağrıyomu bi yerin ağrıyo mu ovuyum mu desin.ben yediremiyorum kendime ona söylemeye..kendi düşünsün istiyorum onun da hiç aklına gelmiyo üzülüyorum.

sımdı gorumcem evlenıp baska sehre gıdınce kaynanam tek kaldı kayın babam 2 sene olce öldü burda bı oglu yanı kocam var herkes anana sahıp cık yok soyle boyle herkes bı laf soyluyomuss bır gun bıle bana yapadıkları kalmadı sımdı bısey olmamıs gıbı davranıyolar ıyce cınnet gecırıyorum bende gıtmedım ne dugunune ne kınasına el gıbı bıdavetye verdıler hıc bırseye ne esımı ne benı katmadılar terbıyesızlar hepsı terbıyesız allaha havale edıyorum cok uzdulur benı cok

eşin gel diyomu sana eğer sana bırakıyosa bence eşini yanlız bırakma eşinin hatrına ama sen bilirsin yinede ben hep eşimin hatrına yapıyorum herşeyi hatta bugun amca kızının kınası var bana gitme ben gitmiycem dedi ama ben hediyemi yapıp geleceğim ama yinede sen bilirsin olayların içinde sen varsın yaşayan sensin içinden nası geliyosa öle yap

ya bende öyle zaten kardeşimi şırnağa gönderdik askere bi o var bide bu ilgisizlik sevgisizlik çok yoruldum ağlıcam bak yine

rabbim hayırlı tezkereler nasip etsin rabbim korusun kardeşini ve tum vatan evlatlarını korkma
diyorumya eşlere bu hamilelikte birazdaha iş düşüyo ama onlar yaşamadığı için binmiyolar ben evde hep yanlızım akşama kadar oturuyorum akşam eşim eve gelince oh yanlız deilim diycem diyourm adam geliyo başlıyo koltukda uyumaya hiç bişede konuşmuyoz bile sonra içerde yatakda devam ediyo uyumaya aha ben yine yanlız kaldım:78::78::78:

yok canım daha doğurmadı sanırım o da senle aynı haftada 34 artılarda olması lazım..ama bebişin gelişimi gayet iyi gidiyo.galiba 30 ya da 31 de bıraktı iğneyi

aynımışız ozman bana 34. haftada bırak dedi kanı sulandırdığı için ani bir doğumda falan kanama fazla olmasın diye bıraktırıyolar iyi içim biraz daha rahatladı walla saol canım yaa

amannn hepsı aynıı ıyce sogudum herseyden

bu görümcelerle kayın validelerin ilmi bir oluyo eğer dediğim gibi içinden nası geliyosa öle yap
benide hiçbişeye katmazlar gezerler tozarlar kayınvalideme diyorumki beni neden hiç aramadın sormadın yanlızım diyorum bana dediği cevaba bak senin kızın yanında diyo yaa böle cahilll insanlarla uğraşılırmııı

mrb kızlarr az bi iş yapıyım dedim baktım akıntım gelmiş ne zaman iş yapmaya kalkışsam hemen akıntım oluyor çok yoğun hemde korktum bende dinleneym dedim az.. siz napıyorsunuz? :))

aynen bacım cahıl ınsanlarr ıstee ne dıyeceksın ben hıc muhattap olmam esım demıs o kız hamıle hangı gun elınıze bı kasık yemek alıp geldınız demıs cevaba bak yemek yapmaya vakıt olmadı ac gezıyolar sabaha kadar heralde gülüyorum sadece guluyorum tek korkum sımdı yalnız kalınca ıkıde bır bızı arayıp yalnızım kımsek yok evde korkuyorum gıbı ayaklar yaparsa nasıl bı tepkı vermelıyım onu kestıremıyorum ne yapmalıyım bılmıyorum

mrb kızlarr az bi iş yapıyım dedim baktım akıntım gelmiş ne zaman iş yapmaya kalkışsam hemen akıntım oluyor çok yoğun hemde korktum bende dinleneym dedim az.. siz napıyorsunuz? :))

ıyıyız seker dertlesıyoruz sen napıyosun ıs yapma sende canına bebıse zarar verme

napalım koca kayınvalide ve görümceleri çekiştiriyoruzzz

sende dikkat et canım aman yapma nası olsa yapılır ben salladım herşeyiii haftada bir ablam geliyo süpürüyo siliyo evi okadar ellemiyorum hiçbişeye haziranın başı gibi temizlikçi alıcam

ıyıyız seker dertlesıyoruz sen napıyosun ıs yapma sende canına bebıse zarar verme

çekiştirin anam onlar çekiştirilmeye mustehak insanlar aman aslında çok ağır bişi yapmadım sildim köşeleri, süpürdüm falan eğildim ya akıntım geldi... neyse zaten evim temiz aslında sağolsn geçen hafta ablam gelmişti, bi mutfak kaldı ona da yarın öbür ablam gelicek... bıraktm aman yapmıcam

aynısı kız bir tas çorba yapıp gelmedilerrrr dedim eşime annen hastalansa bakmasam yerimi dedim yeri dedi o onun annesi bakmak zorunda ama sen istersen yaparsın gitsin baksın anasına benim içinde geçerli aynı şey

merhaba arkadaşlar,ben 2010 kasım annesiyim.başlığı okuyunca en az sizin kadar heyecanlandım.doğuma az kalmış kimbilir en kadar sabırsızlanıyorsunuz.size tavsiyem son zamanlarınızı gayet relax geçirin valla benim kafam o kadar dolu o kadar stresli geçirdimki son zamanlarımı,çok yorgun girdim doğuma üzerine doğum haftam gecikti.suni sancının yorgunluğuda eklenince doğumda ıkınıcak halim kalmadı,biraz benden biraz doktordan apar topar sezeryana alındım.bunları yazdım diye sakın kızmayın,moral bozmak için yazmadım.ben sadece strese bağlıyorum bu halimi,normal doğumu çok istiyordum ama olmadınormal doğum düşünen arkadaşlar havalarda güzel gezin bol bol oksijen alın,sizi üzen herşeyi artık rafa kaldırın,çevrenizdekilerle gereksiz tartışmalara girmeyin sabırlı hoş görülü olun,bebeğinizi düşünün mutlu olun.valla sonra benim gibi pişman olursunuz.yani kısacası ben ettim siz etmeyinherkese hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum,kendinize çok çok iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…