ne oldu canım ama emin ol hepimiz öleyiz bende dokunsan ağlayacağım her an öle geziyorum
ağlak karı oldum cıktım
evet gerçekten öyle ilgiye ihtiyacımız var geçen gün kocam parti yemeğine gitti gece 12de geldi zaten gün içinde ne arar ne sorar ve benim her an doğumum olabilir kaç haftadan beri ama çok kötü aramız ben düzeltmek için çaba harcamadığım için kötü de kalacak çünkü o asla harcamaz böyle bi çaba umrumda da değil inan bezdim artık hamile kaldım adam girid bunalıma yapmadığını bırakmadı
aslında hamilenın çok fazla yanlız olmaması gerekiyor cunku kafamızla cok konuşuyoruz hormonların etkisiyle aklıma gelmeyen şey kalmıyo ota çöpe oturup ağlıyorum sonrada bende yanlızım evde ve cok sıkıcı
ne oldu canım ama emin ol hepimiz öleyiz bende dokunsan ağlayacağım her an öle geziyorum
ağlak karı oldum cıktım
kaç aylıkken bıraktı arkadaşın doğurdumu o
sorun o bacım yuvamın huzurunu kacırıyolar uyuz kaynanam gorumcem nefret etmısım hepsınden
ılgıye ıhtıyacımız var aynen oyle ama bıze ılgı gosterecek kımsemız yok
ben fazla hazırlıklıyım zaten gelsin istiyorum artık..sancın yok dediler ya morallerim bozuldu:)akşamları bi kasılma hissediyorum belki nstde çıkar didim ama olmadı
görümce kaynana konusunu hiç açma bence hepimizin ki aynıı benim görümcem yeni evlendi ah ediyorum ona rabbim aratmasın bebeği ama 9 ay boyunca sürünsün de anlasın diyorum sonrada diyorum öle deme allaha havale et diyorum şurda gurbetteyim neler cektim hastalandım ne aradıar ne sordular sonrada bana bişeyin yok senin 8 tane doğuran nası doğuruyo dediler nefret insanlar boş ver moralını bozduğuna değmiyo
evet son haftalar artık cekilmez oluyor değilmi bir an önce cıksın isitoruzz azcık daha sabırrrr sen daha bende 2 hafta öndesin maşallah ben daha 36 olcam daha 34. hafta yaaaa:95::95::95:
bugun gorumcemın dugunu var dunde kınası vardı her ıkısınede gıtmedım esımı gonderdım ben gıtmedım dunya bı laf duydum sacma sapan herseyde esıme satasıyolar benı cok uzduler bıde dugununemı gıdıcem ne halleı varsa gorsunler dıycem oda olmuyo napıcam bılmıyorum
ya bende öyle zaten kardeşimi şırnağa gönderdik askere bi o var bide bu ilgisizlik sevgisizlik çok yoruldum ağlıcam bak yine
yok canım daha doğurmadı sanırım o da senle aynı haftada 34 artılarda olması lazım..ama bebişin gelişimi gayet iyi gidiyo.galiba 30 ya da 31 de bıraktı iğneyi
benimkine sorarsanız çok düşkündür bana amanda deli gibi aşıktır falan da felan.tamam bazen hissediyorum cidden ama hamilelik sürecinde özel bi ilgi gerekmezmi..yalnız bbırakıp bırakıp gidiyo kendine iş icat ediyo sinir oluyorum.istiyorum ki bebişin gelişimiyle ilgili o da bişe okusun.öğrensin heyecanlansın. hadi dışarı çıkalım yürüyüş yapalım desin ne bilim bi saçımı okşasın sırtın ağrıyomu bi yerin ağrıyo mu ovuyum mu desin.ben yediremiyorum kendime ona söylemeye..kendi düşünsün istiyorum onun da hiç aklına gelmiyo üzülüyorum.
sımdı gorumcem evlenıp baska sehre gıdınce kaynanam tek kaldı kayın babam 2 sene olce öldü burda bı oglu yanı kocam var herkes anana sahıp cık yok soyle boyle herkes bı laf soyluyomuss bır gun bıle bana yapadıkları kalmadı sımdı bısey olmamıs gıbı davranıyolar ıyce cınnet gecırıyorum bende gıtmedım ne dugunune ne kınasına el gıbı bıdavetye verdıler hıc bırseye ne esımı ne benı katmadılar terbıyesızlar hepsı terbıyesız allaha havale edıyorum cok uzdulur benı cok
bu görümcelerle kayın validelerin ilmi bir oluyo eğer dediğim gibi içinden nası geliyosa öle yap
benide hiçbişeye katmazlar gezerler tozarlar kayınvalideme diyorumki beni neden hiç aramadın sormadın yanlızım diyorum bana dediği cevaba bak senin kızın yanında diyo yaa böle cahilll insanlarla uğraşılırmııı
mrb kızlarr az bi iş yapıyım dedim baktım akıntım gelmişne zaman iş yapmaya kalkışsam hemen akıntım oluyor çok yoğun hemde korktum bende dinleneym dedim az.. siz napıyorsunuz? :))
mrb kızlarr az bi iş yapıyım dedim baktım akıntım gelmişne zaman iş yapmaya kalkışsam hemen akıntım oluyor çok yoğun hemde korktum bende dinleneym dedim az.. siz napıyorsunuz? :))
ıyıyız seker dertlesıyoruz sen napıyosun ıs yapma sende canına bebıse zarar verme
napalım koca kayınvalide ve görümceleri çekiştiriyoruzzz
sende dikkat et canım aman yapma nası olsa yapılır ben salladım herşeyiii haftada bir ablam geliyo süpürüyo siliyo evi okadar ellemiyorum hiçbişeye haziranın başı gibi temizlikçi alıcam
aynen bacım cahıl ınsanlarr ıstee ne dıyeceksın ben hıc muhattap olmam esım demıs o kız hamıle hangı gun elınıze bı kasık yemek alıp geldınız demıs cevaba bak yemek yapmaya vakıt olmadı ac gezıyolar sabaha kadar heraldegülüyorum sadece guluyorum tek korkum sımdı yalnız kalınca ıkıde bır bızı arayıp yalnızım kımsek yok evde korkuyorum gıbı ayaklar yaparsa nasıl bı tepkı vermelıyım onu kestıremıyorum ne yapmalıyım bılmıyorum
ıyı yapmıssın canım ama bende arkadaslık ıstegın gorunmedıescool seni ekledim faceden bacım haberin olsn:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?