merhaba arkadaşlar,ben 2010 kasım annesiyim.başlığı okuyunca en az sizin kadar heyecanlandım.doğuma az kalmış kimbilir en kadar sabırsızlanıyorsunuz.size tavsiyem son zamanlarınızı gayet relax geçirin valla benim kafam o kadar dolu o kadar stresli geçirdimki son zamanlarımı,çok yorgun girdim doğuma üzerine doğum haftam gecikti.suni sancının yorgunluğuda eklenince doğumda ıkınıcak halim kalmadı,biraz benden biraz doktordan apar topar sezeryana alındım.bunları yazdım diye sakın kızmayın,moral bozmak için yazmadım.ben sadece strese bağlıyorum bu halimi,normal doğumu çok istiyordum ama olmadınormal doğum düşünen arkadaşlar havalarda güzel gezin bol bol oksijen alın,sizi üzen herşeyi artık rafa kaldırın,çevrenizdekilerle gereksiz tartışmalara girmeyin sabırlı hoş görülü olun,bebeğinizi düşünün mutlu olun.valla sonra benim gibi pişman olursunuz.yani kısacası ben ettim siz etmeyin herkese hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum,kendinize çok çok iyi bakın
merhaba arkadaşlar,ben 2010 kasım annesiyim.başlığı okuyunca en az sizin kadar heyecanlandım.doğuma az kalmış kimbilir en kadar sabırsızlanıyorsunuz.size tavsiyem son zamanlarınızı gayet relax geçirin valla benim kafam o kadar dolu o kadar stresli geçirdimki son zamanlarımı,çok yorgun girdim doğuma üzerine doğum haftam gecikti.suni sancının yorgunluğuda eklenince doğumda ıkınıcak halim kalmadı,biraz benden biraz doktordan apar topar sezeryana alındım.bunları yazdım diye sakın kızmayın,moral bozmak için yazmadım.ben sadece strese bağlıyorum bu halimi,normal doğumu çok istiyordum ama olmadınormal doğum düşünen arkadaşlar havalarda güzel gezin bol bol oksijen alın,sizi üzen herşeyi artık rafa kaldırın,çevrenizdekilerle gereksiz tartışmalara girmeyin sabırlı hoş görülü olun,bebeğinizi düşünün mutlu olun.valla sonra benim gibi pişman olursunuz.yani kısacası ben ettim siz etmeyin herkese hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum,kendinize çok çok iyi bakın
ıyı yapmıssın canım ama bende arkadaslık ıstegın gorunmedı
aynısı kız bir tas çorba yapıp gelmedilerrrr dedim eşime annen hastalansa bakmasam yerimi dedim yeri dedi o onun annesi bakmak zorunda ama sen istersen yaparsın gitsin baksın anasına benim içinde geçerli aynı şey
çekiştirin anam onlar çekiştirilmeye mustehak insanlaraman aslında çok ağır bişi yapmadım sildim köşeleri, süpürdüm falan eğildim ya akıntım geldi... neyse zaten evim temiz aslında sağolsn geçen hafta ablam gelmişti, bi mutfak kaldı ona da yarın öbür ablam gelicek... bıraktm aman yapmıcam
adaşız:13:ben yeşim salkımın delimavi şarkısını çok seviyorum,oradan aklıma geldi...sağol tavsiyeşlerin için işte hormonlar bırakmıyo insanı senin mavin hangi denizin mavisi
ohh bıtmıs bende bıtırdım canım oturuyorum son 2 gun kala bı temızlık yatırırım bıttı gıttı ıste :))
ohhh bacım ıcımı rahatlattın allah razı olsun senden bende dedım esıme senın annen karısamam gıdersın bakarsın konusursun hasta oldugunda yanında olursun sıtersen bakıcı tut dedım ama benden yana bırsey beklemesınler bekleme dedım tamam canım hersey ortada zaten dedı sımdı sende boyle deyınce ıcım rahatladıı ohhhhhhhhhhhhhhh
senin tarih belli mi şekerim?
hayır sakın vicdan azabı duyma bakmam dedim diye ben hiçç duymuyorum
rahatlattığıma sevindim arkadaşım
kıslar belim çok ağrıdı benimm
evetttttttttttttttt bebıss 3 hazıranda sabah 8 de alıcak sezeryana ınsallah heyecan ıyce bastı safak sayıyorumm :))
kıslar belim çok ağrıdı benimm
evetttttttttttttttt bebıss 3 hazıranda sabah 8 de alıcak sezeryana ınsallah heyecan ıyce bastı safak sayıyorumm :))
uzan bıraz seker arkana yastık koy yada
hayırdır bilgisayar başında oturmaktanmıı
oooooooooooooooooooo az kalmışşşşşşşşşşşşş
gözün aydın cnm hayırlı doğumlar bende 3 haziranda gün almaya gidicem
koydum fayda etmedi çıkıcam birazdan zaten eve gidip dinlenirim gece belki 2 saaat bile uyuyamadım nefes alamadığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?