2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım Allah razı olsun heyecanlıyız valla... stresten dşünmekten aman nasıl olucak doğum demekten saçma salak rüyalar görüyoruz hepimiz Allah senin de evladnı sana bağışlasın...

sağol tavsiyeşlerin için işte hormonlar bırakmıyo insanı senin mavin hangi denizin mavisi

ohhh bacım ıcımı rahatlattın allah razı olsun senden bende dedım esıme senın annen karısamam gıdersın bakarsın konusursun hasta oldugunda yanında olursun sıtersen bakıcı tut dedım ama benden yana bırsey beklemesınler bekleme dedım tamam canım hersey ortada zaten dedı sımdı sende boyle deyınce ıcım rahatladıı ohhhhhhhhhhhhhhh

ohh bıtmıs bende bıtırdım canım oturuyorum son 2 gun kala bı temızlık yatırırım bıttı gıttı ıste :))

hayır sakın vicdan azabı duyma bakmam dedim diye ben hiçç duymuyorum

rahatlattığıma sevindim arkadaşım

hayır sakın vicdan azabı duyma bakmam dedim diye ben hiçç duymuyorum

rahatlattığıma sevindim arkadaşım

oyyy ellerın dert gormesın valla tam ıcımden gecen cumleyı soyledın rahatladım valla allah senden razı olsun bacım valla keyfım yerıne geldı

evetttttttttttttttt bebıss 3 hazıranda sabah 8 de alıcak sezeryana ınsallah heyecan ıyce bastı safak sayıyorumm :))

15 i ile 20 haziran arasında alırız dedi bende ortalama 17 si gibi alır diyorum şafağım 28 gun oluyo ama daha varmıı nee bana oyyy daha 28 tane uykusuz gece var önumde

oooooooooooooooooooo az kalmışşşşşşşşşşşşş

kız sankı gun gecmıyo erkenden yatıyorumkı cabuk zaman gecsın gecmıyo gecmıyo :))

gözün aydın cnm hayırlı doğumlar bende 3 haziranda gün almaya gidicem

oo dogum gunlerı aynı olucak hadı hayırlısı mubarek gunlerın baslangıcında doguruyoruz oda ayrı bır guzel valla ben 2 hazırana almak ıstedım doktora demeye korktumm güzel bır gune denk gelsın ıstedım :)))

koydum fayda etmedi çıkıcam birazdan zaten eve gidip dinlenirim gece belki 2 saaat bile uyuyamadım nefes alamadığım için

uykusuzlukk cok kotu yaa aman gıt yat uzan bız buralardayız seker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…