2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

15 i ile 20 haziran arasında alırız dedi bende ortalama 17 si gibi alır diyorum şafağım 28 gun oluyo ama daha varmıı nee bana oyyy daha 28 tane uykusuz gece var önumde

kızz ben uyuyorumm ama hep ruyamda doguruyorumm artık alıstım bende amelıyata ruyamda gore gore oo senın safak 28 bıde kocalarımız askerlık zor dıyolar valla bızde hamılelıkte askerlık yapıyoruzzz

valla bana 18 haziran gibi muhtemelen alıcaz dedi ama kesin tarih vermedi inşallah 16 haziran demez evlilik yıldönümüm güme gider yoksa

kızz ben uyuyorumm ama hep ruyamda doguruyorumm artık alıstım bende amelıyata ruyamda gore gore oo senın safak 28 bıde kocalarımız askerlık zor dıyolar valla bızde hamılelıkte askerlık yapıyoruzzz

valla öyle ya sen yine uyuyabiliyomuşsun maşallah ben 3 tane yer dolaştım gelmedi uykumm ben de rüyamda hep nişanım gelmiş görüyorum bazen de sabah uyanınca böyle ılık bişey akıyomuş gibi oluyor karnım uyuşuyor bi panik halde kalkıyorum suyum geldi diye bakıyorum kuruyum ama çok heyecanlanıyorum

geçer gçer

ablam diyo ki şimdi zaman geçmez ama bi doğsun o zaman diceksin ki nerden çıktı bu çocuk alsam da içime tekrar soksam

evet yaa hıc uyku yok dıyolar ne yapıcazz kız en azından gozumuzun onunde olurlar boyle daha ozlemlı oluyoo ozledım valla bebegımıı

escool bacım doğum gününü almışsın hadi hayırlısı benim kızda doğucam diyo galiba artık evde tek kalmaktan tırsıyorum ya suyum gelirse diye iyice daraldı her hareketi canımı yakıyo çok hareketli benim kız yaa sizinkiler de öylemi acaba sancı falan varda ben mi anlamıyorum ki :26:

bak uyumanın yoluu bende tavsıye bır kase yogurt yee ve televızyonun karsısında uyukalayana kadar kalkma saat kac olursa olsunn tam uyuklayınca gıt yat ben oyle yapyıroum gece uyansamda bas ucumd akıtap var 1 2 sayfa okuyorum bı bakırum dalıyorum deneyın bence

saol tatlım beklıyoruzz ıstee heyecan bastı ıyce aynen hareketlerı benınde canımı yakıyo artık

he walla gece evde dolaşmadığım oda yok bu gece 4 ttü uyuduğumda 28 gun gecermii gececek napalımm oyyy düşünmek bile istemiyorum gece olmasınn yaaa adam bile içeri odada yatıyo rahat uyuyayım diyee

ben ne doğumla ne bebekle ilgili ruya görüyorum ben ne gördüğümü bile hatırlamıyorum

canım artık yatak odasının yolunu unuttum hep tv karşısında kalıyorum süt içiyorum falan ama yoğurt denyim bakalım kitap gerekten ii geliyo ama ruh durumum hiç bir kitabı kaldıracak güçte değil

bende diyorum bazen bu kız çıkmak istiyo heralde diye, yırtacak sanki karnımı

kıslar ben kaçar kendinize ii bakın zamanı gelmeden doğurayım demeyin haaa öpüyorum sizi kendinize ii bakın hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…