oyyy 14 gün kalmış kaç haftalık olacaksın ozaman sorunsuz güzel bi doğum olur inşallah
geçer gçerkız sankı gun gecmıyo erkenden yatıyorumkı cabuk zaman gecsın gecmıyo gecmıyo :))
15 i ile 20 haziran arasında alırız dedi bende ortalama 17 si gibi alır diyorum şafağım 28 gun oluyo ama daha varmıı nee bana oyyy daha 28 tane uykusuz gece var önumde
geçer gçer
ablam diyo ki şimdi zaman geçmez ama bi doğsun o zaman diceksin ki nerden çıktı bu çocuk alsam da içime tekrar soksam
evet canımm çok fazla oturamıyorum yerimde
kızz ben uyuyorumm ama hep ruyamda doguruyorumm artık alıstım bende amelıyata ruyamda gore goreoo senın safak 28 bıde kocalarımız askerlık zor dıyolar valla bızde hamılelıkte askerlık yapıyoruzzz
geçer gçer
ablam diyo ki şimdi zaman geçmez ama bi doğsun o zaman diceksin ki nerden çıktı bu çocuk alsam da içime tekrar soksam
valla bana 18 haziran gibi muhtemelen alıcaz dedi ama kesin tarih vermedi inşallah 16 haziran demez evlilik yıldönümüm güme gider yoksa
ben geldiim ben geldiimm
öle yaa arada bir uzanmak istiyoz bende çok oturamıyorum pc başında sanırım sen çalışıyosun
valla öyle ya sen yine uyuyabiliyomuşsun maşallah ben 3 tane yer dolaştım gelmedi uykumm ben de rüyamda hep nişanım gelmiş görüyorum bazen de sabah uyanınca böyle ılık bişey akıyomuş gibi oluyor karnım uyuşuyor bi panik halde kalkıyorum suyum geldi diye bakıyorum kuruyum ama çok heyecanlanıyorum
escool bacım doğum gününü almışsın hadi hayırlısı benim kızda doğucam diyo galiba artık evde tek kalmaktan tırsıyorum ya suyum gelirse diye iyice daraldı her hareketi canımı yakıyo çok hareketli benim kız yaa sizinkiler de öylemi acaba sancı falan varda ben mi anlamıyorum ki :26:
kızz ben uyuyorumm ama hep ruyamda doguruyorumm artık alıstım bende amelıyata ruyamda gore goreoo senın safak 28 bıde kocalarımız askerlık zor dıyolar valla bızde hamılelıkte askerlık yapıyoruzzz
valla öyle ya sen yine uyuyabiliyomuşsun maşallah ben 3 tane yer dolaştım gelmedi uykumm ben de rüyamda hep nişanım gelmiş görüyorum bazen de sabah uyanınca böyle ılık bişey akıyomuş gibi oluyor karnım uyuşuyor bi panik halde kalkıyorum suyum geldi diye bakıyorum kuruyum ama çok heyecanlanıyorum
saol tatlım beklıyoruzz ıstee heyecan bastı ıyce aynen hareketlerı benınde canımı yakıyo artık
bak uyumanın yoluu bende tavsıye bır kase yogurt yee ve televızyonun karsısında uyukalayana kadar kalkma saat kac olursa olsunn tam uyuklayınca gıt yat ben oyle yapyıroum gece uyansamda bas ucumd akıtap var 1 2 sayfa okuyorum bı bakırum dalıyorum deneyın bence
escool bacım doğum gününü almışsın hadi hayırlısı benim kızda doğucam diyo galiba artık evde tek kalmaktan tırsıyorum ya suyum gelirse diye iyice daraldı her hareketi canımı yakıyo çok hareketli benim kız yaa sizinkiler de öylemi acaba sancı falan varda ben mi anlamıyorum ki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?