2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende diyorum bazen bu kız çıkmak istiyo heralde diye, yırtacak sanki karnımı

aynen yaa öyle bi hareketli ki çıkıcak sanki akşam yatağa yatarken hele mahvoluyorum zaten en zoru da o benim için yatsam yatamıyorum kalksam kalkamıyorum şekil bile değiştiremez oldum yaa hareket edemiyorum

Selam kizlarr,
BEN PAZAR GUNU OLMASI PLANLANAN SEZERYANIMI BIR GUN ERTELEDIM. Cunku bu sabah kendimi cok yorgun buldum uyaninca, bir de midemi usutmusum sanirim. Dolayisiyla, doktoru aradim soyledim, 23 mayis Pazartesi sabahina erteledik. Hayirlisi olsun.

geçmiş olsun bende dün hastaydım midem fenaydı dikkat edin kızlar, doğum arifesi hastalanmayın

geçmiş olsun canım dikkat et kendine hakkında hayırlsı olsun birgun daha ertelemişin demek geliyo bebişin pazartesi hayırla kucağına al inşallah

:))))) ben hıc unutmamm :))))))))))))))99

ayy napıcaz biz böyle yaa şimdi bile nasıl canımı yakıyo anlatamam size

kızz az kaldıı canımm yazııık karısma bebısımee :))

canım artık yatak odasının yolunu unuttum hep tv karşısında kalıyorum süt içiyorum falan ama yoğurt denyim bakalım kitap gerekten ii geliyo ama ruh durumum hiç bir kitabı kaldıracak güçte değil

:26::26:hımm kız uyumak ıcın anladıgımdan degıl

şimdilik normal gözüküyo şeklini de almış zaten hem bende normal doğum istiyorum bakalım inş bi sorun çıkmaz da normal doğum olur
sen normal doğum mu sezeryan mı?

imkanı olan normal yapsın bence, keşke benimde normal olsaydı ama mecburi sezeryan olucak, hayırlı doğumlar olsun inşallah hepimiz için

rahim ağzı kanserine sebep olan bir virüs var bende malesef, normal doğumda bebeğe geçiyormuş o yüzden.zaten o olmasa bile şu andada bebek iriymiş yine sezeryan olurmuş.hayırlısı napiim yavrum sağlıklı olsunda :2:

hmm geçmiş olsun canım tabi uygun olan neyse o olsun kendini de bebişi de riske atmaya hiç gerek yok dediğin gibi sağlıklı olsunda önemli olan o

hayırlısı olsun canım kız 2 gun kalmıss ana ben heyecanlandımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…