2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet tatlım yangın oluyolar cunkuu o yuzden

ayy benim kaynanam çekilmez oldu artık herşeye alınıyo yaaa dün tam kk dan çıktım biraz yatiyim dedim 5 dk sonra kapı çaldı bi baktım kaynanam kaynıyla gelmiş düğün var yarın da onları almaya gelmiş arabayla geldi oturuyoruz başladı anlatmaya işte benim evlatlarım bana anne diye sahip çıkmadı fln dedi bide anneler gününde ben annemlerdeydim eşim de annesi gili ıspartadan alıp oraya getirdi yemek hazır dedim telefonda sizi bekliyoruz dedim neyse geldiler neymiş benim annemler masaya oturmamış bizimkiler kaynanamları adam yerine saymıyomuş falan filan ayyy nasıl sinir oldum yaa

canım yaa bu bildiğin kaynana profili yaa pek bağlama menepoza, kaç yıllık evlisin

evet canım ya öyle oluyorlar,bunalım takılıolar falan annenmi girdi yoksa

kaynanam girdi canım çekilmiyo artık herşeye alınıyo eşime de anlattım dedim annen sana küsmüş falan diye ne hali varsa görsün daha napiyim ben dedi haklı adam napsın daha hergün arayıp halini hatrını soruyoruz dün bide gelmiş bana diyo seni götürmeye geldim diye dedim ben hayatta gelemem bu halimle taa oraya aynı düğün burda da var ben oraya giderim eşimle dedim sonra eşim işten geldi bu sefer de eşimin ağzını yokluyo merveyi götürmeye geldim diyo oda tabi gitmemi istemiyo ama kendi bilir dedi istiyosa gitsin dedi bende hemen dedim ben gelemem bana yasak dedim eşimde gelemez dedim bou boşuna mazot yakmasın dedim daha sesini çıkaramadı

yaa boşver sen hamilesin kafana takma sakın böyle şeyleri stres yapma, benimde haziran 16 da 1 yıl olacak benimkide son zamanlarda bi acayip oldu

amann kaynanalr bı tuhaff uyuzlar

geçmiş olsun bende dün öyleydim yaa ben üşüttüm sandım ama son haftalarda böylemi oluyor acaba, tansiyonum 8-5 di hep bi ara 12-10 oldu senin kaç çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…