yaa kızlar bişey sorucam bu menopoza girenler çok mu alıngan oluyolar yaaa ????
ayy evet yaa bende heyecan yaptım duyduğum da
kıskanıyorum artık benim kızım ne zaman gelicek diyorum :84::84::84::84:
azz kaldııı seker baksana artık gun sayıyoruzz ay degıl cok sukur :))))
evet tatlım yangın oluyolar cunkuu o yuzden
ayy benim kaynanam çekilmez oldu artık herşeye alınıyo yaaa dün tam kk dan çıktım biraz yatiyim dedim 5 dk sonra kapı çaldı bi baktım kaynanam kaynıyla gelmiş düğün var yarın da onları almaya gelmiş arabayla geldi oturuyoruz başladı anlatmaya işte benim evlatlarım bana anne diye sahip çıkmadı fln dedi bide anneler gününde ben annemlerdeydim eşim de annesi gili ıspartadan alıp oraya getirdi yemek hazır dedim telefonda sizi bekliyoruz dedim neyse geldiler neymiş benim annemler masaya oturmamış bizimkiler kaynanamları adam yerine saymıyomuş falan filan ayyy nasıl sinir oldum yaa
evet canım ya öyle oluyorlar,bunalım takılıolar falan annenmi girdi yoksa
kızlar 3 4 aylık hallerimizi düşünyorumda ayyy dediğin gibi gun sayıyoruz artık ay deillll
kızlar ben azcık uzanncam ayakalrım şişti sallamadığım haldee
canım yaa bu bildiğin kaynana profili yaapek bağlama menepoza, kaç yıllık evlisin
yaa boşver sen hamilesin kafana takma sakın böyle şeyleri stres yapma, benimde haziran 16 da 1 yıl olacak benimkide son zamanlarda bi acayip oldu
birce nasil oldun dun rahatsizdinnn
yok kız ne takıcam eşimin dedği gibi ne hali varsa görsün benden uzakta
kaynanam girdi canım çekilmiyo artık herşeye alınıyo eşime de anlattım dedim annen sana küsmüş falan diye ne hali varsa görsün daha napiyim ben dedi haklı adam napsın daha hergün arayıp halini hatrını soruyoruz dün bide gelmiş bana diyo seni götürmeye geldim diye dedim ben hayatta gelemem bu halimle taa oraya aynı düğün burda da var ben oraya giderim eşimle dedim sonra eşim işten geldi bu sefer de eşimin ağzını yokluyo merveyi götürmeye geldim diyo oda tabi gitmemi istemiyo ama kendi bilir dedi istiyosa gitsin dedi bende hemen dedim ben gelemem bana yasak dedim eşimde gelemez dedim bou boşuna mazot yakmasın dedim daha sesini çıkaramadı
bulantı ara ara oluyor canım, yerini mide yanmasına braktı :)) dün doktorumu aradım tansiyonunu ölçtür yüksek değilse sorun yok dedi. normal çıktı, tekrar aradım hiç korkma bir şey olmaz dedi rahatladım.
sen gene alttan alır gibi yap, ama bildiğini oku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?