2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bircee ne oldu kız dün sana. geçmişi okumadım iyisin ama anlaşılan. ben de bu sabah istifra ettim sapsarı acı ıyy. midem de problem var.

geçmiş olsun bende dün öyleydim yaa ben üşüttüm sandım ama son haftalarda böylemi oluyor acaba, tansiyonum 8-5 di hep bi ara 12-10 oldu senin kaç çıktı
11.5-8.5 çıktı benimki. çok iyi dedi doktor. benim dedün bütün gün bulandı midem. şimdi de yanma var çok feci, gece uykumdan uyandırdı, çok kötüydü.
slm kızlarrr. artık evden çıkamaz oldum sıkıldım yürüyemiyorum(((((
off ege ya senin az kaldı yine, yerimden kalkınca yoruluyorum ben(
bircee ne oldu kız dün sana. geçmişi okumadım iyisin ama anlaşılan. ben de bu sabah istifra ettim sapsarı acı ıyy. midem de problem var.
midem kötüydü canım dün, bulanıyordu. bir arkadaş da doğum belirtisi bebek geliyor falan dedi panikledim:))

hoşgeldiinn ayın 25 in demi doğumun canım öyle hatırlıyorum sanki hadi hayırlısı

ayy ne güzel hepimiz doğuruyoruz sırayla. ama bize ne zaman gelcek sıra ben çok merak ediyorum kızımıııı. bugün dr a gittik sabahtan herşey gayet iyi dedi dr. son 4 haftamız. çantalar ve pusetimiz artık arabada yerini aldı. ayyy çok heyecanlı

kızlar sormayın dün neler yaşadık.balayı dönüşünde jako cinsi papağan almıştık.yaklaşık 3-4 yıldır bizimle epeyde konuşuyor aileden biri oldu çıktı görseniz çok sevimli.dün evin terasından uçup gitmiş nasıl üzüldüm bütün gece uyuyamadım üzüntümden.neyseki sabah eşim bulmuş.bir ağacın tepesinde eşime ismiyle seslenmiş inmiş aşağıya gelmiş yanına nasıl sevindik

midem kötüydü canım dün, bulanıyordu. bir arkadaş da doğum belirtisi bebek geliyor falan dedi panikledim:))[/QUOTE]

oyy kıyamam sana. bende depremin olduğu gece korkudan ağrılandım. belimde ve kasıklarımda manyak bir ağrı allahtan geçti. bugün sadece normal bel ağrım var.

canım geçmiş olsun mide bulanması doğum belirtisi mi oluyomuş ben bilmiyodum

anlasılan hava almaya cıkmıs sizin papağan

cnm geçmiş olsun .. birce son günler daha fena ya dayanamıyorum artık

ayyy canımgözün aydın Allah kurtarsın inşallah hayırlı doğumlar
saol cnm hepimizi allah kurtarsın

bende iyiyim canım saol ultrasona göre 16 haziran ama bellide olmuyo bu senenin çocuklarına erken de davranabiliyolar bakalım
aynen cnm zamanında gelsinde hayırlısıyla

papağan olmasının avantajları :) sanki arkadaşına seslenmiş

BİRCE gecmıs olsun canım mıde bulantısı dogum belırtısı mı dedıler bendede var belkıde sancı felan onunla alaakalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…