süpermiş yaaa
kaynanayı ne yapmalı
kaynar kazana atmalı
yandım gelin dedikçe altına odun atmalı
kız bunu nerden buldu yaa :81:
papağan olmasının avantajları :) sanki arkadaşına seslenmiş
dün burda bir arkadaş söyledi de doktoruma sordum erken doğum olabilir mi diye hayır dedi.canım geçmiş olsun mide bulanması doğum belirtisi mi oluyomuş ben bilmiyodum
doğrudur canım. her gün bir öncekinden daha kötü oluyorum ben de, son günleri düşünemiyorum bile Allah yardımcımız olsun.cnm geçmiş olsun .. birce son günler daha fena ya dayanamıyorum artık
çok iyi ya. akıllı kuş:))papağan olmasının avantajları :) sanki arkadaşına seslenmiş
sağol canım. merveye de yazdım yelis ilk doğumunda mide bulantısıya gitmiş, doktor doğum başlamış demiş doktoru. ama doktorum değil dedi.BİRCE gecmıs olsun canım mıde bulantısı dogum belırtısı mı dedılerbendede var belkıde sancı felan onunla alaakalı
allah askına acın bı dınleyın gulmekten karnıma agrıdıııı
YouTube - ‪Belkıs Akkale - Kaynana‬‏
dün burda bir arkadaş söyledi de doktoruma sordum erken doğum olabilir mi diye hayır dedi.
offfffffffffff
kızlar selam doktordan geldik şimdi.doğum tarihinde bi değişiklik yapmadı.39+1.yani 40.haftanın ilk günü alıcaz dedi.bu arada kiloyu da tam çlçemedi.kafa çok aşağı indiği için kafayı tam ölçemedi.kafayı ölçemediğinden de net kilo söyleyemedi.ama şu an 3 kilo civarı dedi.3100-3150 civarı da doğar dedi.
10 günüm varr.ayy çok heyecanlıyımmmm
bu arada yeni doğan sünnetini de sordum..benimm diğer doktor arkadaşlarımda yapmıyorlar.anatomi falan pipi
şekli cinsel işlev bozukluğu falan dedi ama tavsiye etmiyo sonuç olarak.
kızlar selam doktordan geldik şimdi.doğum tarihinde bi değişiklik yapmadı.39+1.yani 40.haftanın ilk günü alıcaz dedi.bu arada kiloyu da tam çlçemedi.kafa çok aşağı indiği için kafayı tam ölçemedi.kafayı ölçemediğinden de net kilo söyleyemedi.ama şu an 3 kilo civarı dedi.3100-3150 civarı da doğar dedi.
10 günüm varr.ayy çok heyecanlıyımmmm
bu arada yeni doğan sünnetini de sordum..benimm diğer doktor arkadaşlarımda yapmıyorlar.anatomi falan pipi
şekli cinsel işlev bozukluğu falan dedi ama tavsiye etmiyo sonuç olarak.
ne oldu bacımmmmmmmmmmmmmm
ne oldu bacımmm niye offfffff luyon hayırdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?