2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

korktum yaa bendede vardı bulantı dün, iyiki kk ya girmemişim dün bunu duyar korkudan doğururdum

sorma ben nasıl panikledim. buraya yazana kadar aklımın ucundan bile geçmedi doğum. birden oğlumun haftası, kilosu, annemin olmaması, evimin temizliği film şeridi gibi geçti gözümün önünden:))

sorma ben nasıl panikledim. buraya yazana kadar aklımın ucundan bile geçmedi doğum. birden oğlumun haftası, kilosu, annemin olmaması, evimin temizliği film şeridi gibi geçti gözümün önünden:))

bu kadar duydum ya burnum aksa doğuruyom sanırım ben artık ben evhamlıyım biraz, o film şeridi geçenlerde akıntım geldiğinde bendende geçmişti

seker ne oldu sana kız bu arada sen ne kadarda guzel bı kadınsın oylee bacımm masallahın var vallaa yakıyo gozlerın :))) hadı şımar bırazz guzel annecık hakedıyosunnn cok begendım senıı kızını olursa kızınıı alırım elınden haberın olsunn....

amaan bende kestırecektım kestırmeyeyım ozaman

kızlar ben kaçıyorum yemek yapaceyim kociş gelicek kendinize iyi bakın görüşürüz iyi pazarlar şimdiden öpüyorum hepinizi kokulu kokulu

Ayy valla bu adamlar doğumdan bizden çok korkuyolar haa benimkide öyle, elinden gelse yatağa bağlıyacak

bebişler artık yorulmamıza izin vermiyor, benimkide yırtacak karnımı birazdan Ceee diye çıkıvercek sanki
ayyy sorma Ebrucumm yaa çok fena yemek yaparken sivri svri acıttı bende göbeğimi tezgaha koydum öyle devam ettim yemeğe
dikkat et haaa bana derken sız gıtmeyın gümeee
valla kız biz mi gidicez ne

ay burak fena canımı acıtıyor...

yaa şımarıyım mı tamam şımarıyım :82::82::82:

sağol bacım o senin güzelliğin, sen de güzel hatunsun

tamam kızım olursa veririm veledine merak etme

şuan dünürüm Esra hanım sonra da sen olursun belki

heyecan dorukta beklıyoruzz sekerımm afıyet olsunnn yarasın kuzumaa

offffffff canım cok sıkılıyor yaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84:

al benden de o kadr dünür yaa, eşim istediği gibi gidiyo bi yerlere bi markete gidicez sabahtan beri yok şunu da yapıyım gelicem şöyle yapıyım gelicem aşağıda şuan ama topladı spor malzemelerini spora gidicez birazdan akşama gideriz markete diyo bi zayıflama hırsı geldi yanımda tombik kalıcaksın diyo uyus oldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…