korktum yaa bendede vardı bulantı dün, iyiki kk ya girmemişim dün bunu duyar korkudan doğururdum
burak bey başını bi yerlere sokmaya çalışıyor matkap gibi aynı sivri sivri acıyor alt kısmım ayyy ayakta duramadım otur anne diyor resmen
burak bey başını bi yerlere sokmaya çalışıyor matkap gibi aynı sivri sivri acıyor alt kısmım ayyy ayakta duramadım otur anne diyor resmen
sorma ben nasıl panikledim. buraya yazana kadar aklımın ucundan bile geçmedi doğum. birden oğlumun haftası, kilosu, annemin olmaması, evimin temizliği film şeridi gibi geçti gözümün önünden:))
offfffffffffff
gözünaydın... biz de yenidoğan sünneti düşünüyorduk, nette güzel şeyler yazıyordu. tanıdık bir genel cerrah var ona sormuş eşim, 40 günden önce kesinlikle önermiyoruz demiş o da. tıbbi bir terim kullanmış anlamamış nedenini eşim ama ona yaptırmayı düşünüyorduk, bizimki de ertelenecek herhalde.
kızlar ben kaçıyorum yemek yapaceyim kociş gelicek kendinize iyi bakın görüşürüz iyi pazarlar şimdiden öpüyorum hepinizi kokulu kokulu
kızlar ben kaçıyorum yemek yapaceyim kociş gelicek kendinize iyi bakın görüşürüz iyi pazarlar şimdiden öpüyorum hepinizi kokulu kokulu
napıyon bacımm nasılsın ıyımısın seker bebıs nasıl
iyiyim canımmmm bebıste ıyı allaha sukur canımız kısır cektıkısır yapacam yaaaa su deli herıfede dıomm dısarı cıkalım yok dıyor dogurursun sen dıyor
sen nasılsın canım senı sormalı
ayyy sorma Ebrucumm yaa çok fena yemek yaparken sivri svri acıttı bende göbeğimi tezgaha koydum öyle devam ettim yemeğebebişler artık yorulmamıza izin vermiyor, benimkide yırtacak karnımı birazdan Ceee diye çıkıvercek sanki
valla kız biz mi gidicez nedikkat et haaabana derken sız gıtmeyın gümeee
seker ne oldu sana kız bu arada sen ne kadarda guzel bı kadınsın oylee bacımm masallahın var vallaa yakıyo gozlerın :))) hadı şımar bırazz guzel annecık hakedıyosunnn cok begendım senıı kızını olursa kızınıı alırım elınden haberın olsunn....
Ayy valla bu adamlar doğumdan bizden çok korkuyolar haa benimkide öyle, elinden gelse yatağa bağlıyacak
iyiyim canımmmm bebıste ıyı allaha sukur canımız kısır cektıkısır yapacam yaaaa su deli herıfede dıomm dısarı cıkalım yok dıyor dogurursun sen dıyor
yaa afiyet olsun kızıma...sana değil ona gitsin
offffffff canım cok sıkılıyor yaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?