ayyy sorma Ebrucumm yaa çok fena yemek yaparken sivri svri acıttı bende göbeğimi tezgaha koydum öyle devam ettim yemeğe
valla kız biz mi gidicez ne
ay burak fena canımı acıtıyor...
yaa şımarıyım mı tamam şımarıyım :82::82::82:
sağol bacım o senin güzelliğin, sen de güzel hatunsun
tamam kızım olursa veririm veledine merak etme
şuan dünürüm Esra hanımsonra da sen olursun belki
heyecan dorukta beklıyoruzz sekerımm afıyet olsunnn yarasın kuzumaa
slm kızlar nasılsınz biz doktordaydık bugün çok şükür gebelik zehirlenmesi yokmuş kesinleşti ama tansiyona dikkat ve sezeryan yapmıycamnormal olabilirmiş haftalık gidicem ve 39 da çatı muayenesi yapacakmış inş kolay ve normal bi doğumum olur tabi hepimiz için öyle :92::92::92:
offffffff canım cok sıkılıyor yaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84:
al benden de o kadr dünür yaa, eşim istediği gibi gidiyo bi yerlere bi markete gidicez sabahtan beri yok şunu da yapıyım gelicem şöyle yapıyım gelicem aşağıda şuan ama topladı spor malzemelerini spora gidicez birazdan akşama gideriz markete diyobi zayıflama hırsı geldi yanımda tombik kalıcaksın diyo uyus oldm
tamam anlastık esrayı sevıyorum zaten benımde adım esra dunurlesırız ıstee :))
escoolll koptum vallahi işyerinde bi kahkaha attım herkes bana baktı
kaynana değil de 4 bacaklı dana hoppaaaaa
yaa kızlar faceden birbirini ekleyen varmı? benide ekleyin merak ediom valla hep sanaldan sanaldanherkes hayalimde bi farklı
kız facede var deli ordan baktı esra resimlerime ne kıskanıonmerveeeee resmın nerde ben de bakacam len
holleyyyslm kızlar nasılsınz biz doktordaydık bugün çok şükür gebelik zehirlenmesi yokmuş kesinleşti ama tansiyona dikkat ve sezeryan yapmıycamnormal olabilirmiş haftalık gidicem ve 39 da çatı muayenesi yapacakmış inş kolay ve normal bi doğumum olur tabi hepimiz için öyle :92::92::92:
tamam anlastık esrayı sevıyorum zaten benımde adım esra dunurlesırız ıstee :))
slm kızlar nasılsınz biz doktordaydık bugün çok şükür gebelik zehirlenmesi yokmuş kesinleşti ama tansiyona dikkat ve sezeryan yapmıycamnormal olabilirmiş haftalık gidicem ve 39 da çatı muayenesi yapacakmış inş kolay ve normal bi doğumum olur tabi hepimiz için öyle :92::92::92:
heeyy KK size sesleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?