kızlar biz de c.tesi kontroldeydik, bebek yan dönmüş, doğum pozisyonunda duruyordu şimdi ayaklar aşağıda, kafası sol boşluğumda
sizce bu saatten sonra tekrar döner mi? :26::26:
günlerdir rüyamda nişsanım gelmiş görüyorum dr tarif etmişti sümüksü pembe bir rengi oluyormuş ondan mı etkilendim ne
bi de şey oluyor bana karnım böyle sıcacık oluyor bacaklarıma kadar iniyor suyum geldi sanıyorum
benım bacaklarım tutmuyor suan bayaa kötu yapıyor benı sancı ayakta duramıyorum
günlerdir rüyamda nişsanım gelmiş görüyorum dr tarif etmişti sümüksü pembe bir rengi oluyormuş ondan mı etkilendim ne
bi de şey oluyor bana karnım böyle sıcacık oluyor bacaklarıma kadar iniyor suyum geldi sanıyorum
senin kız da beklemiş beklemiş şimdi mi dönmüş çilek:)) yaramaz ya bu bebişler:)
benım bacaklarım tutmuyor suan bayaa kötu yapıyor benı sancı ayakta duramıyorum
ne guzel zıhnınde dogumu canlandırmaya baslamıssın hazır oldugun anlamına gelır..bende ruyamda rehın alınıyordum oradan oraya kosuyordum benım zıhnıme bak hamılelıgı bıle kabullenmıyor:)))
bırce nasıl oldu mıde bulantın??
bacaklarımda bende de agrı var yaa ve bugun basladıı
bırce nasıl oldu mıde bulantın??
senin kız da beklemiş beklemiş şimdi mi dönmüş çilek:)) yaramaz ya bu bebişler:)
Yaaa sorma niye böyle yaptıysa şimdi :) Geçmiş olsun canım bu arada, aman önemli bişey değilmiş mide bulantın şükür :)
sağol canım. dönmezsem dışarı çıkabilmek için çaba harcayacağım, hiç uğraşmayayım demiştir:)) inşallah gönlüne göre doğumun...
Yaaa sorma niye böyle yaptıysa şimdi :) Geçmiş olsun canım bu arada, aman önemli bişey değilmiş mide bulantın şükür :)
kıpırdak bu kuzular ama yer değiştirir herhalde yine
ben çıkıyorum hoşçakalın saat 16:30da randevum var malum haftalık artık belimi dinlendireyim biraz kendinize ii bakın
hehehehe olabilir, baktı annesi korkmaya başladı, ben rahatlatayım bu kadını dedi demek ki :) bekliycez bakalım dedi doktor...
İnşallah hepimizin gönlümüze göre, ağrısız sızısız olsun canım benim..
Artık hayırlısı :)))
Sen de kendine çok çok iyi bak canım, haberdar et bizi
zinkerbel geçti mi bacım diş ağrınn? Çok çok geçmiş olsun
cileeekkkkkk
kizin oynaklasmis sana saka yapmis okuduguma gore
bizde haftasonu gittik benimkisi iki haftada 100 gr almis 2500 kg olmus neden boyle oldu anlamadim
benimde catimda darlik varmis eger genislemezse sezeryenmis ama normali bekleriz falan dedi doktor
cileeekkkkkk
kizin oynaklasmis sana saka yapmis okuduguma gore
bizde haftasonu gittik benimkisi iki haftada 100 gr almis 2500 kg olmus neden boyle oldu anlamadim
benimde catimda darlik varmis eger genislemezse sezeryenmis ama normali bekleriz falan dedi doktor
gecmedi insallah 4 de doktora gidicem cok yipratti bu agri beni hic hesapta yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?