2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günlerdir rüyamda nişsanım gelmiş görüyorum dr tarif etmişti sümüksü pembe bir rengi oluyormuş ondan mı etkilendim ne
bi de şey oluyor bana karnım böyle sıcacık oluyor bacaklarıma kadar iniyor suyum geldi sanıyorum

benım bacaklarım tutmuyor suan bayaa kötu yapıyor benı sancı ayakta duramıyorum

ne guzel zıhnınde dogumu canlandırmaya baslamıssın hazır oldugun anlamına gelır..bende ruyamda rehın alınıyordum oradan oraya kosuyordum benım zıhnıme bak hamılelıgı bıle kabullenmıyor:)))

senin kız da beklemiş beklemiş şimdi mi dönmüş çilek:)) yaramaz ya bu bebişler:)

bırce nasıl oldu mıde bulantın??

benım bacaklarım tutmuyor suan bayaa kötu yapıyor benı sancı ayakta duramıyorum

bacaklarımda bende de agrı var yaa ve bugun basladıı

benimde dizlerim yükü taşımıyor artık danacık oldum tam

selam kızlar, bende bugün biraz iyiyim dışaı çıkmtım kredi kartına para yatırdım bebişimin puseti ve arabasını alıcam internetten.bebekpoyraz doğurmadın dimi canım nasılsın doktora falan gittinmi

sağol canım. dönmezsem dışarı çıkabilmek için çaba harcayacağım, hiç uğraşmayayım demiştir:)) inşallah gönlüne göre doğumun...

hehehehe olabilir, baktı annesi korkmaya başladı, ben rahatlatayım bu kadını dedi demek ki :) bekliycez bakalım dedi doktor...
İnşallah hepimizin gönlümüze göre, ağrısız sızısız olsun canım benim..

cileeekkkkkk

kizin oynaklasmis sana saka yapmis okuduguma gore
bizde haftasonu gittik benimkisi iki haftada 100 gr almis 2500 kg olmus neden boyle oldu anlamadim
benimde catimda darlik varmis eger genislemezse sezeryenmis ama normali bekleriz falan dedi doktor

bak herkese normal diyorum ama doktor nasılsa sezaryanla alır diyordun, varmış bildiğin:))

Sorma tam oynak bu kız, doktora ne zaman gitsek başka pozisyonda duruyor, bi de ben diyorum ki bu çocuğun hareketlerini hissetmiyorum :) harbi Ege'nin dediği gibi çook ruhsuzmuşum :)
Anaaaa e hadi hayırlısı olsun... Çatı genişler miymiş ki kendi kendine sonradan? Biz de dönmesini bekliycez bakalım...
Yırtıyoruz galiba şaka maka normal doğumdan

gecmedi insallah 4 de doktora gidicem cok yipratti bu agri beni hic hesapta yoktu

Ay diş ağrısı çok kötüdür, son dakika kötü oldu bu sana.. Git de kurtul arkadaşımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…