bak herkese normal diyorum ama doktor nasılsa sezaryanla alır diyordun, varmış bildiğin:))
bak herkese normal diyorum ama doktor nasılsa sezaryanla alır diyordun, varmış bildiğin:))
ehehe birce allah gonlume gore verdi :))) neyse bir surede genislemesini bekliyoruz derim
zaten hic normal dogurasim yok :)))))))
Sorma tam oynak bu kız, doktora ne zaman gitsek başka pozisyonda duruyor, bi de ben diyorum ki bu çocuğun hareketlerini hissetmiyorum :) harbi Ege'nin dediği gibi çook ruhsuzmuşum :)
Anaaaa e hadi hayırlısı olsun... Çatı genişler miymiş ki kendi kendine sonradan? Biz de dönmesini bekliycez bakalım...
Yırtıyoruz galiba şaka maka normal doğumdan
Ay diş ağrısı çok kötüdür, son dakika kötü oldu bu sana.. Git de kurtul arkadaşımm...
valla sagol yandim allah diye bagirasim varr ya allah kimseye hamileyken yasatmasin ya
ay cilek senin kiz oynak benim minik tosbag bsbasina cekmis kuala gibi aylardir ayni pozisyonda :)))
oykum facebookta haziran annelerinde fotolarini paylasmis masallah yaaaaa
tabı kertmesiii 9 ay arkadaslık yaapılmısben dogurayım sonra hemen sıra sende tabı sen benden once dogurmassan bellı olmaz bu ısler
ıyıyzz canım napalımmm yaa benım kız 3 kılo olmusss. h.snu bıde oylumun ıdılı gorunce vbı tuhaf oldum esıme dıom kı ıdıl gıbı bısı tasıyorum ıcımde yaaa dıe:)2800 olmuş
E dönmezse mecbur sezeryan, zaten tırsmaya başlamıştım normal doğumdan, hayırlısı canım bakalımmm
Sen ne yapıyorsun?
Yok , artık her hafta görücem, haftaya nst'ye girersin dedü
cılek ultrasaona gore oykumunkı 100 gr eksık cıkmıs sanırımmcileeekkkkkk
kizin oynaklasmis sana saka yapmis okuduguma gore
bizde haftasonu gittik benimkisi iki haftada 100 gr almis 2500 kg olmus neden boyle oldu anlamadim
benimde catimda darlik varmis eger genislemezse sezeryenmis ama normali bekleriz falan dedi doktor
oykum facebookta haziran annelerinde fotolarini paylasmis masallah yaaaaa
genişler miymiş çatı:44: boşver sen başla normali çok istedim ama olmadı demeye:)))ehehe birce allah gonlume gore verdi :))) neyse bir surede genislemesini bekliyoruz derim
zaten hic normal dogurasim yok :)))))))
ben de aynı durumdayım :) bi içim hafifledi..
genişler miymiş çatı:44: boşver sen başla normali çok istedim ama olmadı demeye:)))
farkındayım zatenben de bekliyorum bir bahane olsa da millete dert anlatmak zorunda kalmasam diye herkes doktor kesiliyor başıma sinir oluyorum...
canım nst yakınsa bi nstye gir istersen
ayy heyecan bstı beni yaa herkes doğum konuşuyor mayıs ayının sonuna da yaklaştık... haziran ayı bizim ayımızz
deli karı
kismet degilmisss)))))
ayy zaten dogum sancisi yerine dis agrisi cekiyorum ben , bendekide can yahu
3 gundur cektigim dis agrisi ile comtan dogururdum yane
ıyıyzz canım napalımmm yaa benım kız 3 kılo olmusss. h.snu bıde oylumun ıdılı gorunce vbı tuhaf oldum esıme dıom kı ıdıl gıbı bısı tasıyorum ıcımde yaaa dıe:)
benı 15 gun sonraya cagırdııııı
cılek ultrasaona gore oykumunkı 100 gr eksık cıkmıs sanırımm
genişler miymiş çatı:44: boşver sen başla normali çok istedim ama olmadı demeye:)))
farkındayım zatenben de bekliyorum bir bahane olsa da millete dert anlatmak zorunda kalmasam diye herkes doktor kesiliyor başıma sinir oluyorum...
Ey maşallah kuzuyaaaaaidil mira'dan bile büyük kuzu :) e bizimki de can :)
Ay herkes doktor.. Hele kayınvalidemi boğazlıyacağım, sürekli normal doğum normal doğum diyip duruyor.. E be kadın çok biliyorsan kendi kızın 2 tane doğurdu, ona doğurtsaydın normal.. onunki can da bizimki patlıcan mı...
merhabalar karamelcim.. valla haziran anneleri dökülmeye başladı bile 7-8 tane doğum gerçekleşti :) darısı bize artık... kaç haftalıksın?merhaba kızlar aranıza yeni katıldım :)) bende cok heyecanlıyım artık bır an önce doqum yapmak ve bebişimi kollarıma almak istiyorum :)) :18::18:
slm kızlar dün gece fenalastım sancı gırdı sabaha kadar uyuyamadımm sımdıde karnım tas gıbı bu son gunlerın tadını cıkaralım bence nasılolsa gelecekler bol bol dınlenelım yatalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?