2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla sagol yandim allah diye bagirasim varr ya allah kimseye hamileyken yasatmasin ya

ay cilek senin kiz oynak benim minik tosbag bsbasina cekmis kuala gibi aylardir ayni pozisyonda :)))

valla sagol yandim allah diye bagirasim varr ya allah kimseye hamileyken yasatmasin ya

ay cilek senin kiz oynak benim minik tosbag bsbasina cekmis kuala gibi aylardir ayni pozisyonda :)))

ne güzel uslu kuzu olacak işte :) ben de dedim çocuğu rahatsız ediyorum galiba sürekli dönüyor, stresliyim ya işte falan ondan mı acep :26:

oykum facebookta haziran annelerinde fotolarini paylasmis masallah yaaaaa

Ay gördümmm çok tatlılaaarr :)
bi de gidip Öyküm yazdım alışamıyorum ben isimlere :) ama nasıl olsa bizim grup dışardan görünmeyecek:)

ben geldim kızlar ya burası bağımlılık yaptı hele doğum haberlerini almaya başlayınca daha da etkiledi ya neyse bende temizlk yaptım cam falan sildim ohhhh mis gibi oldu bi rahatladımki artık hareket edicem gelsin bebeğim 38i bitirmeye az kaldı zaten

tabı kertmesiii 9 ay arkadaslık yaapılmıs ben dogurayım sonra hemen sıra sende tabı sen benden once dogurmassan bellı olmaz bu ısler

kız dur şu 36yı tamamlıyım sonra doğururum , sen maşallah 38desin anam... benim burak bey kumsal'dan 2 hafta güççük

ıyıyzz canım napalımmm yaa benım kız 3 kılo olmusss. h.snu bıde oylumun ıdılı gorunce vbı tuhaf oldum esıme dıom kı ıdıl gıbı bısı tasıyorum ıcımde yaaa dıe:)

benı 15 gun sonraya cagırdııııı

cılek ultrasaona gore oykumunkı 100 gr eksık cıkmıs sanırımm

oykum facebookta haziran annelerinde fotolarini paylasmis masallah yaaaaa

ehehe birce allah gonlume gore verdi :))) neyse bir surede genislemesini bekliyoruz derim
zaten hic normal dogurasim yok :)))))))
genişler miymiş çatı:44: boşver sen başla normali çok istedim ama olmadı demeye:)))
ben de aynı durumdayım :) bi içim hafifledi..

farkındayım zaten ben de bekliyorum bir bahane olsa da millete dert anlatmak zorunda kalmasam diye herkes doktor kesiliyor başıma sinir oluyorum...

ayy heyecan bstı beni yaa herkes doğum konuşuyor mayıs ayının sonuna da yaklaştık... haziran ayı bizim ayımızz

kismet degilmisss )))))
ayy zaten dogum sancisi yerine dis agrisi cekiyorum ben , bendekide can yahu
3 gundur cektigim dis agrisi ile comtan dogururdum yane

Ey maşallah kuzuyaaaaa idil mira'dan bile büyük kuzu :) e bizimki de can :)

Ay herkes doktor.. Hele kayınvalidemi boğazlıyacağım, sürekli normal doğum normal doğum diyip duruyor.. E be kadın çok biliyorsan kendi kızın 2 tane doğurdu, ona doğurtsaydın normal.. onunki can da bizimki patlıcan mı...

idil mıra hakkındada konusuoduk ya sureklı ınsan gorunce canlı cok garıp oluyorr ya ben oyle oldummm

hahahha ayy cılekkk supersınnn benımkıde sureklı ya ne cekcen o acıyı bosver sezeryan ol cık dıo ama bakalım nolcakkkk:)::)
yaa cılek sende benden once dogurcan ozaman sezeryan derse doktor ben beklıceemmm taa 23lerını

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım :)) bende cok heyecanlıyım artık bır an önce doqum yapmak ve bebişimi kollarıma almak istiyorum :)) :18::18:

slm kızlar dün gece fenalastım sancı gırdı sabaha kadar uyuyamadımm sımdıde karnım tas gıbı bu son gunlerın tadını cıkaralım bence nasılolsa gelecekler bol bol dınlenelım yatalım

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım :)) bende cok heyecanlıyım artık bır an önce doqum yapmak ve bebişimi kollarıma almak istiyorum :)) :18::18:
merhabalar karamelcim.. valla haziran anneleri dökülmeye başladı bile 7-8 tane doğum gerçekleşti :) darısı bize artık... kaç haftalıksın?
slm kızlar dün gece fenalastım sancı gırdı sabaha kadar uyuyamadımm sımdıde karnım tas gıbı bu son gunlerın tadını cıkaralım bence nasılolsa gelecekler bol bol dınlenelım yatalım

sancı bana da girdi de fazla zorlamadı, oluyor şekerim hepimizde oluyor valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…