2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ay yok bırakmam ben seni, anca beraber kanca beraber :) sezeryana dönse de beklerim zaten son haftaya kadar inşallah :)

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım :)) bende cok heyecanlıyım artık bır an önce doqum yapmak ve bebişimi kollarıma almak istiyorum :)) :18::18:

Hoşgeldinnn... Hepimiz walla öyle istiyoruz bir an önce artık kollarımıza alalım :)

slm kızlar dün gece fenalastım sancı gırdı sabaha kadar uyuyamadımm sımdıde karnım tas gıbı bu son gunlerın tadını cıkaralım bence nasılolsa gelecekler bol bol dınlenelım yatalım

Geçmiş olsun, normal sancılar mı?

son gunlerımızz ya bıde dun çok iyiymisim gibi kutlamalara katıldım perısan oldumm öldüm gece ne ben uyudum ne kocamı uyuttumm

normal sancıydı galıba geldı gıttı geldı gıttı yaa sancı gecmezse ılla nısan gelmesını beklemelımıyım yoksa gıdeyımmı hastaneye bılmıyorumm

ayy allahtan benimkiler yorum yapmıyor. gerçi ayda yılda bir telefonla görüşüyoruz, nasıl doğuracağımı bile bilmiyordur belki sadece görümcemin biri her seferinde sezaryan mi diye soruyor. bir umut fikrimi değiştiririm diyor herhalde. ama çekiniyor benden, yorum yapamıyor ilk kez karşılaştığım insanlar bile normal yap diyor ona sinir oluyorum. herkesin kendi tercihi,millete ne oluyorsa...

zaten hamilelik ve çocuk konusunda tek sevmediğim şey bu; herkes kadınlı erkekli kadın doğumcu, aynı zamanda da çocuk doktoru..
bu konuda ahkam kesmeye bayılıyor herkes..

bende sınır oluyorum gelıpde anacımnormal yap deyıp sezeryaı ıkıde bır kotuluyolar bende sızın gıbı olmak ıstemuyorum dıyorumm nasıl yanı dıyolar ıste onuda sız bulun dıyorum bozup atıyorum sızene ben sezeryan ıstıyorum delıler yaa

valla birce sana kimsenin konuşmaya hakkı yok bacım... senin ne yaşadığını bi sen bilirsin bi Allah... sen nasıl kendini rahat hissediyorsan öyle yap doğumu...

kızlar birşey sorucam karnımda bebek tümsek oluşturuyor ve qerildiqini hissediyorum canım cok acıyor 3-4 sanıye de olsa cok sık olmaya basladı sizce bu normal mi 33+1 im

birceeeeeee feci midem bulanıyor korkuyorummm
Korkma korkma, geçen gün mahvoldum ben, bir de doğuruyorsun falan dediler burda ödüm patladı. 50 kere yazdım ama tansiyonuna baktır dedi bana doktorum. imkanın varsa ölçtür.
valla birce sana kimsenin konuşmaya hakkı yok bacım... senin ne yaşadığını bi sen bilirsin bi Allah... sen nasıl kendini rahat hissediyorsan öyle yap doğumu...

evet canım orası öyle tabii... ama zevk için de sezaryan yapabilir insan, herkesin doğrusu kendine, ahkam kesilmesine kızıyorum ben... pek bir dolmuşum bugün

kızlar birşey sorucam karnımda bebek tümsek oluşturuyor ve qerildiqini hissediyorum canım cok acıyor 3-4 sanıye de olsa cok sık olmaya basladı sizce bu normal mi 33+1 im

canım bu çok normal..Bebiş artık yerine sığmadığı için gerinirken ister istemez senin canını acıtıyordur...benimde bazen öyle oluyor...canım acıyor ama gülesim geliyor kimbilir neler yapıo orda :)))

kızlaaar aranızda maxi cosi bebek arabası ve puseti kullanan yada bebişi için alan varmı ACİİİLLL yardıma ihtihyacım var

benim sık sık oluyor, poposunu dikiyor sağ tarafıma. çok komik bir görüntü oluyor:))
korkma cnm bikaç gündür çoğumuzda vardı mide bulantısı, geçmiş olsun

ebru sen nasıl oldun? geçti mi bulantın???

korkma cnm bikaç gündür çoğumuzda vardı mide bulantısı, geçmiş olsun

Oki kızlar çoook sağolunnn
Ben bi gidip tansiyonumu ölçtüreyim, geçti zaten çok azaldı,
Öptüm hepinizi çok çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…