idil mıra hakkındada konusuoduk ya sureklı ınsan gorunce canlı cok garıp oluyorr ya ben oyle oldummm
hahahha ayy cılekkk supersınnn benımkıde sureklı ya ne cekcen o acıyı bosver sezeryan ol cık dıo ama bakalım nolcakkkk:)::)
yaa cılek sende benden once dogurcan ozaman sezeryan derse doktor ben beklıceemmm taa 23lerını
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım :)) bende cok heyecanlıyım artık bır an önce doqum yapmak ve bebişimi kollarıma almak istiyorum :)) :18::18:
slm kızlar dün gece fenalastım sancı gırdı sabaha kadar uyuyamadımm sımdıde karnım tas gıbı bu son gunlerın tadını cıkaralım bence nasılolsa gelecekler bol bol dınlenelım yatalım
merhabalar karamelcim.. valla haziran anneleri dökülmeye başladı bile 7-8 tane doğum gerçekleşti :) darısı bize artık... kaç haftalıksın?
sancı bana da girdi de fazla zorlamadı, oluyor şekerim hepimizde oluyor valla...
Ay yok bırakmam ben seni, anca beraber kanca beraber :) sezeryana dönse de beklerim zaten son haftaya kadar inşallah :)
Hoşgeldinnn... Hepimiz walla öyle istiyoruz bir an önce artık kollarımıza alalım :)
Geçmiş olsun, normal sancılar mı?
Ay herkes doktor.. Hele kayınvalidemi boğazlıyacağım, sürekli normal doğum normal doğum diyip duruyor.. E be kadın çok biliyorsan kendi kızın 2 tane doğurdu, ona doğurtsaydın normal.. onunki can da bizimki patlıcan mı...
ayy allahtan benimkiler yorum yapmıyor. gerçi ayda yılda bir telefonla görüşüyoruz, nasıl doğuracağımı bile bilmiyordur belkisadece görümcemin biri her seferinde sezaryan mi diye soruyor. bir umut fikrimi değiştiririm diyor herhalde. ama çekiniyor benden, yorum yapamıyor ilk kez karşılaştığım insanlar bile normal yap diyor ona sinir oluyorum. herkesin kendi tercihi,millete ne oluyorsa...
hoşgeldinn.. kaç haftalıksın??merhaba kızlar aranıza yeni katıldım :)) bende cok heyecanlıyım artık bır an önce doqum yapmak ve bebişimi kollarıma almak istiyorum :)) :18::18:
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz...ben nst ye gidiyorum oradanda disciye
gununuz guzel gecsin.
ayy allahtan benimkiler yorum yapmıyor. gerçi ayda yılda bir telefonla görüşüyoruz, nasıl doğuracağımı bile bilmiyordur belkisadece görümcemin biri her seferinde sezaryan mi diye soruyor. bir umut fikrimi değiştiririm diyor herhalde. ama çekiniyor benden, yorum yapamıyor ilk kez karşılaştığım insanlar bile normal yap diyor ona sinir oluyorum. herkesin kendi tercihi,millete ne oluyorsa...
hoşgeldinn.. kaç haftalıksın??
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz...
Korkma korkma, geçen gün mahvoldum ben, bir de doğuruyorsun falan dediler burda ödüm patladı. 50 kere yazdım ama tansiyonuna baktır dedi bana doktorum. imkanın varsa ölçtür.birceeeeeee feci midem bulanıyor korkuyorummm
valla birce sana kimsenin konuşmaya hakkı yok bacım... senin ne yaşadığını bi sen bilirsin bi Allah... sen nasıl kendini rahat hissediyorsan öyle yap doğumu...
kızlar birşey sorucam karnımda bebek tümsek oluşturuyor ve qerildiqini hissediyorum canım cok acıyor 3-4 sanıye de olsa cok sık olmaya basladı sizce bu normal mi 33+1 im
kızlar birşey sorucam karnımda bebek tümsek oluşturuyor ve qerildiqini hissediyorum canım cok acıyor 3-4 sanıye de olsa cok sık olmaya basladı sizce bu normal mi 33+1 im
birceeeeeee feci midem bulanıyor korkuyorummm
benim sık sık oluyor, poposunu dikiyor sağ tarafıma. çok komik bir görüntü oluyor:))kızlar birşey sorucam karnımda bebek tümsek oluşturuyor ve qerildiqini hissediyorum canım cok acıyor 3-4 sanıye de olsa cok sık olmaya basladı sizce bu normal mi 33+1 im
korkma cnm bikaç gündür çoğumuzda vardı mide bulantısı, geçmiş olsun
Korkma korkma, geçen gün mahvoldum ben, bir de doğuruyorsun falan dediler burda ödüm patladı. 50 kere yazdım ama tansiyonuna baktır dedi bana doktorum. imkanın varsa ölçtür.
evet canım orası öyle tabii... ama zevk için de sezaryan yapabilir insan, herkesin doğrusu kendine, ahkam kesilmesine kızıyorum ben... pek bir dolmuşum bugün
korkma cnm bikaç gündür çoğumuzda vardı mide bulantısı, geçmiş olsun
delirdim valla Burak'ımı kollarıma almak için sabırsızlanıyorummmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?