2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ctesi doktora gitmiştim kızlar bebiş 3000 gr çıkmıştı.nst de de sancı mancı yoktu..benim eve yakın bi hastane var oranın kadın doğumcusu çok tatlı bi kadın bi de ona gidim dedim onda da bebiş 2800 gr çıktı. o bişe diil de doktor tansiyonumu ölçtü 16-9 çıktı şok oldum korktum sonra bi daa ölçtü 14-8 çıktı.inşallah sıkıntı yoktur galiba tansiyon yüksek olunca allah korusun bebişe zararı oluyomuş yarın bi daa ölçtürcem inşallah normal çıkar..bu arada doktor bana da dedi ki eşi yaşlanmaya başlamış bebişin ve kafası da baya aşağıda 40 haftayı tamamlayacağını pek sanmıyorum dedi.kafayı görmek için ta kilotumu aşağılara indirdi yani size de öle oluyo mu kızlar

bende yoğurtlu makarna yedim

kız ne gözüm doyuyo ne karnım nerdeyse sırf kendime yarım paket makarna pişirecektim doymam diye
anlaşılan bugn hepimiz makarna yedik bende yarım paketin yarısını pişirdim ama hepsini yedim keşke yemeseydim

canım tansiyon kontrollerini yaptır bak bendede oldu bu sorun zaten son haftalarda çıkıyomuş zaten tansiyon diye sezeryanı önerdi doktorlarda biz normali istiyorz

benimkinin de kafası çok aşağıda.ölçümler kafaya göre yapılıyor.çok aşağı indiğiiçin kafa kanala girmiş sivrileşmiş tam ölçüm alamadı.bı yüzden de kiloyu tam söyleyemedi doktprum benim.kilo farklılığı bu yüzden tatlım.

anlaşılan bugn hepimiz makarna yedik bende yarım paketin yarısını pişirdim ama hepsini yedim keşke yemeseydim
yatmadan önce bişey içtiğim zaman midem berbat duruma geliyo, yanma değil de böyle sanki hava doluyo gibi oluyo, çıkarmadan uyuyamıyorum

sende mi normal doğum yapcaksın canım..kiloyu çok takmıyorum da şu tansiyondan korktum yaa

sende mi normal doğum yapcaksın canım..kiloyu çok takmıyorum da şu tansiyondan korktum yaa

ihmal etme tansiyonu aynı şeyden bende muzdaribim... evet bebeğe besin gitmsini engelliyor tansiyon denilen illet... bi de son aylarda gebelik zehirlenmesine yol açıyor... tuzlu sakın yeme stres yapma canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…