kızlar kusmuk yaptınız topiği
slm herkese nasılsınız kıslar bebişlerinizle beraber iyisinizdr ıumarım
nolucak bi yeni hamileler bide son haftası olanlardanda başka ne duycn
bişi demedik
offffffff sıkılyorum yaaaaaaaaaaa:84:
gel biraz bekarların topiclerine takılalım değişiklik olur
benim bulantım yok ama gece yatmadan önce kusmadan uyuyamıyorum bazen. midem sulanıyo mu neyse artık,,,,
sende mi katıldı kusanlar kervanına ezgi
benim bulantım yok ama gece yatmadan önce kusmadan uyuyamıyorum bazen. midem sulanıyo mu neyse artık,,,,
esra erol da maşallahhhhhh bu tempoda bu cüsseye ulaştı,benim gibi evde otursa ne olurdu acaba:26:
neresiymiş orası? amannn onlar dha evlenecekler de bebekleri olacak da heyecanı yaşıcaklar ohoooooooooo at bakım link neler konuşuyorlar
valla çoğumuz bulantı ve sancılıyızSen nasılsın
kız şaka yaptım bende bilmiom kim nerde takılıyo ben sizle mutluyum
ctesi doktora gitmiştim kızlar bebiş 3000 gr çıkmıştı.nst de de sancı mancı yoktu..benim eve yakın bi hastane var oranın kadın doğumcusu çok tatlı bi kadın bi de ona gidim dedim onda da bebiş 2800 gr çıktı. o bişe diil de doktor tansiyonumu ölçtü 16-9 çıktı şok oldum korktum sonra bi daa ölçtü 14-8 çıktı.inşallah sıkıntı yoktur galiba tansiyon yüksek olunca allah korusun bebişe zararı oluyomuş yarın bi daa ölçtürcem inşallah normal çıkar..bu arada doktor bana da dedi ki eşi yaşlanmaya başlamış bebişin ve kafası da baya aşağıda 40 haftayı tamamlayacağını pek sanmıyorum dedi.kafayı görmek için ta kilotumu aşağılara indirdi yani size de öle oluyo mu kızlar
tansiyon yüksekliği plesentada yaşlanma yapıyormuş arkadaşımı sezeryana aldılar 38+3 te bebekte beslenememiş
düşük tansiyon bişi yapıomuymuş
düşük tansiyon bişi yapıomuymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?