2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy bu esra erol ne genişledi bi baksanıza kızlar , ben bile dha fitim ondan be bu cüsseyle

benim bulantım yok ama gece yatmadan önce kusmadan uyuyamıyorum bazen. midem sulanıyo mu neyse artık,,,,

esra erol da maşallahhhhhh bu tempoda bu cüsseye ulaştı,benim gibi evde otursa ne olurdu acaba:26:

kız hakkaten yaa 15 kg almıştır he zaten 2-3 hafta önce demişt 10 kg aldım diye bence üstüne gene almış gibi... çok aldı inş verir hamilelikten sonra... daha 2 ayı var

tansiyon yüksekliği plesentada yaşlanma yapıyormuş arkadaşımı sezeryana aldılar 38+3 te bebekte beslenememiş

benim düşük kaç gündür sanırım bundan sonrada böyle gidecek bayılma hissi geliyor zaten, birde bulantı yapıo bu tansiyon heralde yaaa

ben de tansıyon dusmesı var ve bır kere sıfırlandı ve bayıldımsonrada soylemesı ayıp kustum fenalastım doktorum bı sey olmaz dedı cok korkmustum o yuzden dusmesı sorundegıl yukselmesın yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…