2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

royalist doğurmuş sevindim ama yaşadıklarına üzüldüm kız o kadar hazırlıklı gitti demekki bu işler sezeryana falan bakmıyo ben gene normalden caymiyim

her operasyonun sıkıntılı yonlerı var egerkı normal dogum yapabılıyosan tabıkı normal dogum yak amakı korkun veya bebekle ılgılı donmeme gıbı bı sıkntı olursa sezeryan olursun ben korkuyorum ondan sezeryan oluyrumm

ben de korkuyorummmmm, neysem ben çıkayım evi toparlayım bi de süpüreyim, gelirim...

kızlar günaydınn ne güzel royalistte kavuştu bebişine)ama ultrason da kilo olayını takmamak lazım demek ki.hakkaten farklı sonuçlar çıkıyor.bu arada sezeryanda sonda olayını sordum doktoruma.ben taktırmıyorum dedi.ayyy çok rahatladımmmm.

bakalım benim epüdüral nasıl geçicek.dün hastaneme gittim.orda baktım bi bayan var yeni doğurmuş.hemen gittim yanına.çok rahat görünüyodu.sordum ağrın sızın nasıl???çok sıkıntım yok.sürekli seruma ilaç katıyorlar dedi.kıpkırmızı ruju sürmüşş poz verioduu kocasınaaaa))

ayy inş.benimde böyle olurr yaaaa....

pazartesi kontrolüm var bakalım dananın kuyruğu kopacak o zaman bende korkmuyo değilim kendi kendime telkinler yapıyorum demet şenerin bi videosu bana gaz verdi iki çocuğu da normal yapmış tavsiye ediyodu falan tercih meselesi canım öyle ya da böyle kavuşucaz en sonunda bebişlere inş benimkinde bi sorun gözükmüyodu şimdilik tabi çatıma falan bakmadı daha darlık falan yoksa

işte o benim hem kilo aldım çok hemde ödemlerim var o kadar çokki ellerimde sinir sıkışması başladı

tuz fazla tuketme ve bol su ıc canım dogumdan sonra ama cok guzel oluyoo sısler ınınce fılan ınsan ınsna benzıyoo bugun kocam ben senın bu halını ozluycem deyıp duruyoo gercekten bu son gunlerı guzel gecırmek lazım

hadı bakalım hayırlısı olsunn canım :))ınsallah ıstedııgn gıbı olur

dünn çok komık bı an yasadım tam yataga gırerken ayagım kaydı yatagın usutne devrıldım ve kalkamadım bagırdım yetısın donemıyorum dıyee geldıler gulmekten kaldıramadılar kablunbagalar ters donerse kalkamazya aynen oyleydı aman dıyeyım yuz ustu dusmeyın kalkılmıyo bıde dalga gecıyolar

ayy evet yaa benim kocşte böyleçok güzel oldun diyor o eskiden beri hep kilolu sever beni ama ben nasıl vereceğimi düşünüyorum

sabah aynada kendimi tanıyamadım o kadar şişmişki gözlerim felan bir an önce geçse şu günler

gecer gecer yuzduk yuzduk kuyruguna geldıkk

kızlar herkese selam
yaklaşık 10 gündür hiç giremedim foruma
ben ve bebekte bi sorun yok çok şükür işlerin yoğunluğundan dolayı giremedim sadece
17 haziran doğum tarihimiz
sizler nasılsınız doğumlar başlamış heralde çok heyecanlandım :)
ne var ne yok bana kısaca biriniz anlatın kızlar geçmişide okuyamadım meraktayım

gunaydın arkadaşlarr

royalist arkadaşımız doğurmuş rabbim uzun uzun ömürler versin başı butun inşallah

darısı başımıza sağlıklı sıhatli

Son düzenleme:
gunaydın arkadaşlarr

royalist arkadaşımız doğurmuş rabbim uzun uzun ömürler versin başı butun inşallah

darısı başımıza sağlıklı sıhatli

günaydın canım

ooo yeni topik bile açılmış maaşallah yaa
onları görünce iice heyecan bastı beni
evet darısı hepimizin başına olsun sağlıkla sıhhatle zamanında inş.

günaydın arkadaşlar royaliste sevindim.atlatmış allahın izniyle.ama yaşadıkları sizi korkutmasın.ben de genel anestezi oldum.ilk gün kalktım yürüdüm.royalistin de dediği gibi sezeryan sonrası ağrı kesici iğneleri mutlaka yaptırın.yoksa dayanamazsınız.ilk gün çok ağrı oluyo ama daha sonra biraz biraz azalıyo.tam anlamıyla iyleşmek 15 gün alıyo.gerçi ben tüplerimide bağlattırdım.o yüzden de olabilir.allah hepinizi yavrularına en güzel şekilde kavuştursun inşallah.

aa seninle aynı doğum tarihlerimiz sen sezerayan mı normal mi yapıcaksın benim normale göre 17 si bakalım hangimizinki önce gelicek

böyle bi talihsizlik yaşamanı istemezdim en güzel gününde. ama olsun bebeğin ve sen sağlıklısın ya hepsi geldi geçti inşallah. allah anneli babalı büyütsün.

Benimde 17 haziran beklenen doğum tarihim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…