2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kontrolün ne zaman benim pazartesi kısmetse bakalım ne diycek muayene falan etti mi ne dedi sana doktorun canım
çatı mayenesinimi soruyorsun? daha yapmadı ..
Cuma günü kontrol canım benim bebek dönmediği için canım bu haftadan sonra artık gün belirlenecek sanırım sezaryan için bakalım belki döner ozamana kadar senin normalmi olacak??

Son düzenleme:
yaa su komsularımı bogsam cokmu acımısız olurum gelıp gıdıp yorup yapıp canımı sıkıyolar yok sezeryan olma yok su yok bu cınnet gecırıcem 11 sene oldu ben sezeryan olalı hala acıyo dıyo bende ozamandan bu zamana teknolojı degıstı ablacım dıyorum kadın hala gıcık gıcık konusuyo ne bıcım adamlar yaa

beni de muayene etmedi normal düşünüyorum ama kesin olarak ptesi belli olacak sanırım inşallah dönmüştür normal istiyorsan tabi korkuyorumda ama sonra vicdan azabı çekmk istemiyorum keşke normal olsaydı diye:26:

normal görünüyo canım son anda bi terslik olmazsa
bakalım hayırlısıyla sağlıkla gelsinlerde

senin nasıl olacak sezeryan normal

canım Aras paşanın keyfine kalmış dönerse normal dönmezse sezaryan olacağım bakalım ben normal istiyorum baştan beri ama kismet artık doktor dedi çok az ihtimal var

doğum yapınca en çok şu boşboğaz insanların çenelerinden kurtulacağım diye seviniyorum gerçi bu seferde bebek için profesör kesilecekler ama çok sıkıldım gerçekten

royalist doğum yapmış gözü aydın darısı bizlere inş ama ben zaten sezeryan istememe rağmen çok korktum şimdi hiiiç istemiyorum belki royalistinki bi talihsizlik olmuştur ama ben zaten kesilmeyi kendime yediremiyodum hiç bi zaman inş hayırlısıyla kolay normal doğum yaparım yaaaaa

doğum yapınca en çok şu boşboğaz insanların çenelerinden kurtulacağım diye seviniyorum gerçi bu seferde bebek için profesör kesilecekler ama çok sıkıldım gerçekten

yahu anlamadıgım ben bı karar vermısım daha ne yorum yapıyosun hayırlısı olsun de gıt daha ne konusuyosun tuhaflar ya vala ben dogum yapınca eve gelınce kımseyı almıycam eve gıcıklar

canım Aras paşanın keyfine kalmış dönerse normal dönmezse sezaryan olacağım bakalım ben normal istiyorum baştan beri ama kismet artık doktor dedi çok az ihtimal var

evet canım beyimiz nasıl isterse öle olur valla :)
sağlıkla doğsunda

bizim 33 te dönmüştü hala da öle duruyo
kordonda tam dudaklarının önünde şuan
bi boynuna takarsa bizimde sezeryana döner :)

yahu anlamadıgım ben bı karar vermısım daha ne yorum yapıyosun hayırlısı olsun de gıt daha ne konusuyosun tuhaflar ya vala ben dogum yapınca eve gelınce kımseyı almıycam eve gıcıklar

boşver yaa millet ne derse desin he de geç
doktorun dediğinden şaşma sen
hiç takmaya bile değmez bunları

kızlar böle doğumları görünce bende doğurmak istiyorum artık kızımı kucağıma almak istiyorum onunla vaktimi doldurmak isitorum böle boş boş oturmak istemiyorumm çok sıkıldımm artıkkkkk:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::95::95::95::95::95::95::95:

selam kıslar kimler doğurmuş başka

bende ayyyyynen artık sabrım azaldı iyice..ilk defa bu gece rüyamda suyumun geldiğini gördüm çok küseldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…