çatı mayenesinimi soruyorsun? daha yapmadı ..kontrolün ne zaman benim pazartesi kısmetse bakalım ne diycek muayene falan etti mi ne dedi sana doktorun canım
aa seninle aynı doğum tarihlerimizsen sezerayan mı normal mi yapıcaksın benim normale göre 17 si bakalım hangimizinki önce gelicek
Benimde 17 haziran beklenen doğum tarihim
çatı mayenesinimi soruyorsun? daha yapmadı ..
Cuma günü kontrol canım benim bebek dönmediği için canım bu haftadan sonra artık gün belirlenecek sanırım sezaryan için bakalım belki döner ozamana kadar senin normalmi olacak??
normal görünüyo canım son anda bi terslik olmazsa
bakalım hayırlısıyla sağlıkla gelsinlerde
senin nasıl olacak sezeryan normal
yaa su komsularımı bogsam cokmu acımısız olurum gelıp gıdıp yorup yapıp canımı sıkıyolar yok sezeryan olma yok su yok bu cınnet gecırıcem 11 sene oldu ben sezeryan olalı hala acıyo dıyo bende ozamandan bu zamana teknolojı degıstı ablacım dıyorum kadın hala gıcık gıcık konusuyo ne bıcım adamlar yaa
doğum yapınca en çok şu boşboğaz insanların çenelerinden kurtulacağım diye seviniyorum gerçi bu seferde bebek için profesör kesilecekler ama çok sıkıldım gerçekten
canım Aras paşanın keyfine kalmış dönerse normal dönmezse sezaryan olacağım bakalım ben normal istiyorum baştan beri ama kismet artık doktor dedi çok az ihtimal var
yahu anlamadıgım ben bı karar vermısım daha ne yorum yapıyosun hayırlısı olsun de gıt daha ne konusuyosun tuhaflar ya vala ben dogum yapınca eve gelınce kımseyı almıycam eve gıcıklar
boşver yaa millet ne derse desin he de geç
doktorun dediğinden şaşma sen
hiç takmaya bile değmez bunları
takmıycam valla kendımı uzemem bunların sacmalıkları ıcın amann
kızlar böle doğumları görünce bende doğurmak istiyorum artık kızımı kucağıma almak istiyorum onunla vaktimi doldurmak isitorum böle boş boş oturmak istemiyorumm çok sıkıldımm artıkkkkk:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::95::95::95::95::95::95::95:
kızlar böle doğumları görünce bende doğurmak istiyorum artık kızımı kucağıma almak istiyorum onunla vaktimi doldurmak isitorum böle boş boş oturmak istemiyorumm çok sıkıldımm artıkkkkk:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::95::95::95::95::95::95::95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?