selam kıslar kimler doğurmuş başka
esra noldu acaba ya girmedi galiba siteye dimi kızlar?:44:
selam kızlar..uzun süredir girmiyordum..ama kimler dogurmuş diye cok merak ettim..ege, kuzu ,fmg, birce ,merve ve digerleri dogurdu mu? benim aynı hala sorun devam ediyor..yarın izmire gidiyoruz gene..cocuk cok büyümedigi için dogumu erteledikce erteledi doktorum sıkıntıdan besleyemedim oglumu..bi taraftan da cocuk cerrahı araştırıyorum..umarım herkes saglıkla almıştır ve alacaklardır kucaklarına...
royalist doğurdu dün cnm.
senın dogum olmadımı hala ben dogursunsanıyodum suan ege kuzu fmg merve hıc bırı daha dogurmadı yakın ama bır kac kısı dogurdu doguranların durumu ıyı canım sende ne kıs zamanda en guzel seılde bebegıne kavusursun ınsallah
bodrummm canım nbr?
aaa çok sevindim normal mi doğurmuş zamanında mı gelmiş
iki gün daha var aslında burda satı yanlış yazmışım ama çok şükür doğsa da artık problem olmaz 2900 gr olmuş çok az almış 1 haftaya göre 100 gr benim de bu ara yiyesim yok hiç bişey ama çok şükür en azından 37 yi dolduracağım Allah'ın izniylecanım 37. haftaya girmişsin bugün hadi hayırlısı korktugun olmadı bak cok şükür..
iyiyim canım sen nasılsın? milasa geldim.yarın izmire gidiyorum işte bildigin gibi..sen büroda mısın yoksa?
iki gün daha var aslında burda satı yanlış yazmışım ama çok şükür doğsa da artık problem olmaz 2900 gr olmuş çok az almış 1 haftaya göre 100 gr benim de bu ara yiyesim yok hiç bişey ama çok şükür en azından 37 yi dolduracağım Allah'ın izniyle
iiyim canım ii demek adetten olmuş aslında kardeşin nasıl oldu onu merak ettim dün aklıma geldi geç olmuştu arayamadım hayırlısıyla gdip hayırlısıyla gelin inşallah evet bürodayım evde net yok hala
Allah daha büyük sıkıntılardan korusun canım biliyosun ben de kardeşimin durumuna üzülüyorum bunlar da geçecek inşallah her gecenin sonunda sabah oluyor inşallah ii bir çocuk çocuk cerrahı bulursun benim yan tarafımda biri var büronun onlarında böbrekte sıkıntı vardı onu aradım ama teli kapalı izmirde yaptırmışlardı sorarım tekrar... güle güle oturun inşallah güzel günlerde canım mehmet efeyle birliktekardeşim de aynı işte..depresyonda..geldi gitti bodruma kalası gelmedi insan göresi yok ben de normal karşılıyorum..daha zaman alıcak iyileşmesi ama ameliyatı yapan iyi yapmış dış görünüşde cok problem yok görmesinde problem var şimdilik o da ödemden demiş doktor..valla kime üzülecegimi şaşırdım buara..şimdi ogluma konsantre olmam gerek, ev taşıma derdi de bitti..şimdi nerde dogurup kime teslim etcem oglumu ona karar vermem gerek..sen de cok gitme artık büroya yat dinlen son günlerin..dogumun nasıl olcagına da karar ver artık güzelim..yoksa alptug senin yerine karar vericek..
Allah daha büyük sıkıntılardan korusun canım biliyosun ben de kardeşimin durumuna üzülüyorum bunlar da geçecek inşallah her gecenin sonunda sabah oluyor inşallah ii bir çocuk çocuk cerrahı bulursun benim yan tarafımda biri var büronun onlarında böbrekte sıkıntı vardı onu aradım ama teli kapalı izmirde yaptırmışlardı sorarım tekrar... güle güle oturun inşallah güzel günlerde canım mehmet efeyle birlikte
ben geçen burda bi kızdan özelbodrumdaki bi ebenin bebeğin köprücük kemiğini kırdığını duydum fatoşmuş adı valla ondan sonra tırstım çocuk 2,5 yaşında hala izmire gidip geliyorlarmış cuma tekrar kontorl var bu sefer netleştirmek lazım yoksa bizimki kendi gelecek 38i de bitireyimde ...valla eve gidicem şimdi bende belim acayip ağrıdı ...
yarın haberleşiriz yada sen mesaj atarsın canım size hayırlı yolculuklar güzel haberlerle inşallah
bodrum canım öğrendim uzamanın adını celal bayar üniversitesindeymiş çocuk anabilim dalı uzmanıymış çocuk cerrahı kendisi erol mir adı bir araştır istersen
eşimin akrabası bi prof.var orda genel cerrahı uzmanı sorayım bakayım..o bizim için araştırcaktı..cok saol canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?