canım çocuk doktorunun ne üzerine uzmanlaşmış olması gerek? benim kardeşiminki çocuk nörolojisiymiş.
cocuk cerrahı olması lazım canım..üroloji uzmanı olması gerek..bagırsak problemini cözmesi gerek..nöroloji olmaz sanırım..ama yinede cok saol canım
merhaba kızlar nasılsınız?
royalist canım gözün aydın bebişine kavuşmuşsun. darısı bizlerin başına...
bodruuumm sen nasılsın canım? okudum geçmişi biraz, benim kardeşimin doğumunda kafa tası kırılmıştı, hacettepe üniversitesinde bi prof yaptı ameliyatını çocuk doktoru. istersen adını hemen öğrenip sana vereyim? hem insani yönden hem de doktorluğu yönünden bizimkiler ona hala dua eder valla..
Oykuuuummm dünürüm gelmişşş
canım nasılsın gelinim nasıl :))) gördüm bir tane fotosunu çok tatlı maşallah yaaa:))) hastanenin sitesindekini gördüm, face e eklemişsin sanırım ona akşam gidince bakabilcem..
sen nasılsın nasıl gidiyor geceleri zor oluyor mu ayy oykum yaklaştıkça korkuyorum. heyecan var ama gerçekleri de bilmek lazım sonra bocalamamak için.
canım kardeşime de sorarım. çapadan isim alabilirim istersen. kardeşim mezun oldu çapadan. orda olsaydı kesinlikle yardımcı olurdu. ben yine sorayım çocuk cerrahı olan hocalarının isimlerini, belki bi faydası olur.
Canım dünürüm senin gelin geldi erkenden, damadımızı bekliyoruz.. Sen nasılsın canım.. Ben iyiyim iyileşiyorum yavaş yavaş, ilk sezeryan kadar iyi değilim, bu biraz yordu beni, kan sulandırıcıdan herhalde herkese ter basıyor ben donuyorum..
Ay senin gelin pek tatlı arkadaşım.. Ben çocuklarımı içinde saatle doğuruyorum zaten arkadaşım.. Doktor 3 saati geçirme diyor benimki de 3 saatte falan uyanıp emiyor.. Diğer zamanlarda da uyuyor.. Çok güzel emiyor maşallah..Bebekle ilgili hiç sıkıntım yok çok şükür. Sizden naber.
yok tatlım hala sipariş veremedim benbodrum canım Allah acil şifalar versin oğluşuna, dualarımız hep seninleydi ve öyle olmaya devam edecek...
blue, geçen akşam yazmışsın, tam ben çıkmışım canım yaa, ne yaptın bebek şekerlerini?
Hacettepe kendi okulum diye demiyorum ama tıp alanında bi numaradır yani eminim..ama ben bodrumda oldugum için aslında izmirde bi doktor olması benim için cok daha iyi olacak..ankarada ulaşım ve kalma sorunu var..izmirde ev var o yüzden ankara cok düşünmüyorum ama dediign gibi en iyileri ordaysa onuda düşünebilirz..inşllhh iyi bi doktor bulurum yaa cok önemli cünkü..
bodrum canım Allah acil şifalar versin oğluşuna, dualarımız hep seninleydi ve öyle olmaya devam edecek...
blue, geçen akşam yazmışsın, tam ben çıkmışım canım yaa, ne yaptın bebek şekerlerini?
Öyküm ,
bak ben senden önce doğurdum gözün aydınh canım Allah analı babalı büyüsün çok tatlı bir bebek doğurmussun çektiklerimize değdi epudural yapmamıssın ama
yok tatlım hala sipariş veremedim benkararsız kalıyorum herseferinde, akşam eşimle bakar sipariş veririz diyorum sonra unutuyorum. lavantayı sormam lazım 1 kgdan az gönderiyorlar mı diye, ben kızılayda gördüm bi yerde, 100 gr ı 2 liraydı. 100 gr da az gelir sanırım.
sen de mi hacettepe mezunusun ben de ben debiz de çok memnun kalmıştık doktordan. Çapada Çocuk Ürolojisi uzmanı var dedi kardeşim ama isimlerini hatırlayamadı, internetten baktım orda da isim çıkmadı. inşallah izmirde bulabilirsiniz birini canım ya, Allah kolaylık versin..
Canım dünürüm senin gelin geldi erkenden, damadımızı bekliyoruz.. Sen nasılsın canım.. Ben iyiyim iyileşiyorum yavaş yavaş, ilk sezeryan kadar iyi değilim, bu biraz yordu beni, kan sulandırıcıdan herhalde herkese ter basıyor ben donuyorum..
Ay senin gelin pek tatlı arkadaşım.. Ben çocuklarımı içinde saatle doğuruyorum zaten arkadaşım.. Doktor 3 saati geçirme diyor benimki de 3 saatte falan uyanıp emiyor.. Diğer zamanlarda da uyuyor.. Çok güzel emiyor maşallah..Bebekle ilgili hiç sıkıntım yok çok şükür. Sizden naber.
canım eger bazı isimler alıp bana özelden yazarsan cok memnun olurum..cünkü burayı devamlı takip edemiyorum..zaten bazı isimler oluyo herkes onu söylüyo ozaman güven daha da artıyo..kadın dogum doktorumu o şekilde buldum..belki cocuk cerrahındada ortak bi isim vardır..şimdiden saol..
Canım ya seni gördüğüme çok sevindim.. Doktorum kesinlikle olmaz dedi, kan sulandırıcıları kesmeden ameliyata aldıkları için çok riskliymiş, yoksa ben de çok heveslenmiştim ama ameliyathaneye girdiğim an hadi beni çabuk bayıltın diye yalvardım, ağladım zaten ağlaya zırlaya girdim dedim ki iyi ki yapmamışım epiduralAma benim parmak kız için herşeye değermiş ya.. Biz eşimle varya havalardayız, sanki ilk kez anne baba olduk.. Çok mutluyum o konuda... Bebeğim minyon ama maşallah çok güçlü, kafayı falan tutuyor, emmesi falan çok iyi maşallah..: Sağlıkla ilgili bir sorunu yok sadece minyatür..
valla canım 1 kilo gelen lavantanın çeyreğini bile kullanmadım,çok geliyo, kızılaydan 200 gr alabilirsin aslında. kızılay deyince haftasonu Ankaradaydım, eryaman göksu parkı na gittim, ne kadar güzel bi yer olmuş bayıldım yaa. Antares i gezdim göbüşümü gere gere, herkes bana bakıyomuş gibi geliyoduyok tatlım hala sipariş veremedim benkararsız kalıyorum herseferinde, akşam eşimle bakar sipariş veririz diyorum sonra unutuyorum. lavantayı sormam lazım 1 kgdan az gönderiyorlar mı diye, ben kızılayda gördüm bi yerde, 100 gr ı 2 liraydı. 100 gr da az gelir sanırım.
cadı işte anasının karnında belliydi böyle olacağı :))Canım ya seni gördüğüme çok sevindim.. Doktorum kesinlikle olmaz dedi, kan sulandırıcıları kesmeden ameliyata aldıkları için çok riskliymiş, yoksa ben de çok heveslenmiştim ama ameliyathaneye girdiğim an hadi beni çabuk bayıltın diye yalvardım, ağladım zaten ağlaya zırlaya girdim dedim ki iyi ki yapmamışım epiduralAma benim parmak kız için herşeye değermiş ya.. Biz eşimle varya havalardayız, sanki ilk kez anne baba olduk.. Çok mutluyum o konuda... Bebeğim minyon ama maşallah çok güçlü, kafayı falan tutuyor, emmesi falan çok iyi maşallah..: Sağlıkla ilgili bir sorunu yok sadece minyatür..
işletme canım. master yapıyorum şimdi devam aynen. sen?çok saol canım bakarım ben Çapayada..hangi bölüm mezunusun canım..?
valla canım 1 kilo gelen lavantanın çeyreğini bile kullanmadım,çok geliyo, kızılaydan 200 gr alabilirsin aslında. kızılay deyince haftasonu Ankaradaydım, eryaman göksu parkı na gittim, ne kadar güzel bi yer olmuş bayıldım yaa. Antares i gezdim göbüşümü gere gere, herkes bana bakıyomuş gibi geliyodu
öyküm cok tebrik ederim canım..allah analı babalı büyütsün inşallhhh..
cadı işte anasının karnında belliydi böyle olacağı :))
işletme canım. master yapıyorum şimdi devam aynen. sen?
öyle yapayım o zaman canım sağol. diğerlerini de oradan alırım. silikon ek olarak istemicem, içindeki yetiyo demiştin sen dimi? ben bile hiç gitmedim o taraflara kız 10 yıldır burdayımbakarlar anacım eryamandakiler bakarlar
evt içindekinin harcinde zaten 2 tane yedek gönderiyolar silikon, o da yetiyo.öyle yapayım o zaman canım sağol. diğerlerini de oradan alırım. silikon ek olarak istemicem, içindeki yetiyo demiştin sen dimi? ben bile hiç gitmedim o taraflara kız 10 yıldır burdayımbakarlar anacım eryamandakiler bakarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?