2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Oykuuuummm dünürüm gelmişşş
canım nasılsın gelinim nasıl :))) gördüm bir tane fotosunu çok tatlı maşallah yaaa:))) hastanenin sitesindekini gördüm, face e eklemişsin sanırım ona akşam gidince bakabilcem..
sen nasılsın nasıl gidiyor geceleri zor oluyor mu ayy oykum yaklaştıkça korkuyorum. heyecan var ama gerçekleri de bilmek lazım sonra bocalamamak için.

cocuk cerrahı olması lazım canım..üroloji uzmanı olması gerek..bagırsak problemini cözmesi gerek..nöroloji olmaz sanırım..ama yinede cok saol canım

canım kardeşime de sorarım. çapadan isim alabilirim istersen. kardeşim mezun oldu çapadan. orda olsaydı kesinlikle yardımcı olurdu. ben yine sorayım çocuk cerrahı olan hocalarının isimlerini, belki bi faydası olur.

Öyküm ,

bak ben senden önce doğurdum gözün aydınh canım Allah analı babalı büyüsün çok tatlı bir bebek doğurmussun çektiklerimize değdi epudural yapmamıssın ama

bodrum canım Allah acil şifalar versin oğluşuna, dualarımız hep seninleydi ve öyle olmaya devam edecek...

blue, geçen akşam yazmışsın, tam ben çıkmışım canım yaa, ne yaptın bebek şekerlerini?

Hacettepe kendi okulum diye demiyorum ama tıp alanında bi numaradır yani eminim..ama ben bodrumda oldugum için aslında izmirde bi doktor olması benim için cok daha iyi olacak..ankarada ulaşım ve kalma sorunu var..izmirde ev var o yüzden ankara cok düşünmüyorum ama dediign gibi en iyileri ordaysa onuda düşünebilirz..inşllhh iyi bi doktor bulurum yaa cok önemli cünkü..

Canım dünürüm senin gelin geldi erkenden, damadımızı bekliyoruz.. Sen nasılsın canım.. Ben iyiyim iyileşiyorum yavaş yavaş, ilk sezeryan kadar iyi değilim, bu biraz yordu beni, kan sulandırıcıdan herhalde herkese ter basıyor ben donuyorum..

Ay senin gelin pek tatlı arkadaşım.. Ben çocuklarımı içinde saatle doğuruyorum zaten arkadaşım.. Doktor 3 saati geçirme diyor benimki de 3 saatte falan uyanıp emiyor.. Diğer zamanlarda da uyuyor.. Çok güzel emiyor maşallah.. Bebekle ilgili hiç sıkıntım yok çok şükür. Sizden naber.

canım eger bazı isimler alıp bana özelden yazarsan cok memnun olurum..cünkü burayı devamlı takip edemiyorum..zaten bazı isimler oluyo herkes onu söylüyo ozaman güven daha da artıyo..kadın dogum doktorumu o şekilde buldum..belki cocuk cerrahındada ortak bi isim vardır..şimdiden saol..

öyküm cok tebrik ederim canım..allah analı babalı büyütsün inşallhhh..

yok tatlım hala sipariş veremedim ben kararsız kalıyorum herseferinde, akşam eşimle bakar sipariş veririz diyorum sonra unutuyorum. lavantayı sormam lazım 1 kgdan az gönderiyorlar mı diye, ben kızılayda gördüm bi yerde, 100 gr ı 2 liraydı. 100 gr da az gelir sanırım.

sen de mi hacettepe mezunusun ben de ben de biz de çok memnun kalmıştık doktordan. Çapada Çocuk Ürolojisi uzmanı var dedi kardeşim ama isimlerini hatırlayamadı, internetten baktım orda da isim çıkmadı. inşallah izmirde bulabilirsiniz birini canım ya, Allah kolaylık versin..

evet ezgim biliyorum ..hepinizden allah razı olsun..umarım hepiniz saglıkla dogrurursunuz bebişlerinizi..ben de en azından hazırlıklıyım herşeyin en kötüsüne hazırladım kendimi..dogunca şok olmuycam en azından napayım..ben de cok isterdim sapasaglim bebegimi evime götürmeyi ama kısmet bakalım..allah herkesin bebegine saglık versin..

Öyküm ,

bak ben senden önce doğurdum gözün aydınh canım Allah analı babalı büyüsün çok tatlı bir bebek doğurmussun çektiklerimize değdi epudural yapmamıssın ama

Canım ya seni gördüğüme çok sevindim.. Doktorum kesinlikle olmaz dedi, kan sulandırıcıları kesmeden ameliyata aldıkları için çok riskliymiş, yoksa ben de çok heveslenmiştim ama ameliyathaneye girdiğim an hadi beni çabuk bayıltın diye yalvardım, ağladım zaten ağlaya zırlaya girdim dedim ki iyi ki yapmamışım epidural Ama benim parmak kız için herşeye değermiş ya.. Biz eşimle varya havalardayız, sanki ilk kez anne baba olduk.. Çok mutluyum o konuda... Bebeğim minyon ama maşallah çok güçlü, kafayı falan tutuyor, emmesi falan çok iyi maşallah..:Sağlıkla ilgili bir sorunu yok sadece minyatür..

çok saol canım bakarım ben Çapayada..hangi bölüm mezunusun canım..?

saatli bebeler inşallah damadın da öyle olur :)) maşallah Allah nazardan saklasın hep böyle akıllı uslu olsun inşallah..en kısa zamanda toparlarsın inşallah canım. annen falan var mı yanında?
biz bildiğin gibi canım ben hala çalışıyorum siz kırkını çıkarırken hala doğurmamış olabilirim 13 iş günüm kaldı, günleri sayıyorum resmen. sağolsun daire başkanım çok fazla iş vermiyor. daha bebeğin eşyalarını yıkamadım, 35.haftada falan yıkarım diyorum, daha var nasılsa.
tekmeler atıyor oğlum, mutluyuz çokşükür :))

tamam canım öğrendiğim olursa sana mutlaka haber veririm.

Canım benim zamane cocuklarının maaşallahı var herşeyi hemen öğreniyorlar benimki biraz inatçı habire emmek istiyor suanda aglıyor değiyor valla eşimde bende saatlerce seyrediyoz nazarımız kesin bizim değer öyküm bebek çatlıyacak emziriyim

valla canım 1 kilo gelen lavantanın çeyreğini bile kullanmadım,çok geliyo, kızılaydan 200 gr alabilirsin aslında. kızılay deyince haftasonu Ankaradaydım, eryaman göksu parkı na gittim, ne kadar güzel bi yer olmuş bayıldım yaa. Antares i gezdim göbüşümü gere gere, herkes bana bakıyomuş gibi geliyodu

cadı işte anasının karnında belliydi böyle olacağı :))
çok saol canım bakarım ben Çapayada..hangi bölüm mezunusun canım..?
işletme canım. master yapıyorum şimdi devam aynen. sen?

öyle yapayım o zaman canım sağol. diğerlerini de oradan alırım. silikon ek olarak istemicem, içindeki yetiyo demiştin sen dimi? ben bile hiç gitmedim o taraflara kız 10 yıldır burdayım bakarlar anacım eryamandakiler bakarlar

öyküm cok tebrik ederim canım..allah analı babalı büyütsün inşallhhh..

Canım darısı başına, Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun inşallah.. Bu minik bebekler daha güçlü oluyorlar canım , Allah onlara böyle bir yaşama tutunma kudreti veriyor herhalde.. İnan ilk kızıma göre daha çevik daha güçlü bir bebek, umarım seninki de öyle olur.. Çabucacık atlatır sıkıntılarını.. Gönlünğ ferah tut sen son 15 güb benimkide hiç büyüyemedi ama sıkma canını maşallah sağlıklı..

ben amerikan kültğrü ve edebiyatı mezunuyum..beytepedeymişiz ikimizde..ama ben 2004de mezun oldum..masterı dokuz eylülde yaptım ben bitti..allah kolaylık versin valla cocuk da olunca cok zor işin..

evt içindekinin harcinde zaten 2 tane yedek gönderiyolar silikon, o da yetiyo.
eşimin halası eryamanda oturuyo, evleride parka yakındı, hadi gidelim dediler gittik beğendim ama hoş bi mekan olmuş...

kızlar bu arada bugün baya bi temizlik yaptım yoruldum, o arada kociş öğle yemeğine geldii, bebek arabamız gelmiş, koca bi kargo kolisiyle girdi eve, neyse onu kurdu,baktık falan, yemeğini yedi gitti o, ve ben hiç farkında değildim, evin içinde kendimi bebek arabası sürerken buldum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…