2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

saol Öyküm...allah analı babalı büyütsün..cok saolun destekleriniz için...

tebrik ederim canım kızına sağlıkla kucağına aldın.anne,baba ve ablasıyla hayırlı uzun ömürler diliyorum miniğine..

Bakan çok canım annem var eşim 15 gün izinli, k.valde de geliyor, çok şükür herşey yolunda bu arada k.valde de paraladı kendini resmen beni şaşırttı..

Senin var daha canım ama insan doğuranları görünce özenir şimdi.. Yaparsın işlerini canım boşver acele etme.

Emzir emzir canım bekletme bebeğini ... Bizde aynı moddayız sorma canım.. Buldumcuk olduk..

Cadı cadı işte nolcak.. Neyse artık anne olduk ya işler bitmiyor benim meleğim uyanıyor, size iyi günler.. Bu arada unutmadan söyliyeyim...Emzirme sırasında yine yara oldu göğüslerim hemen göğüs kalkanı aldım...İnanılmaz mucizevi birşey mutlaka kullanın derim kızlar.. Göğüs pedi falan mahfediyor insanı... Aklınızda bulunsun..

ben amerikan kültğrü ve edebiyatı mezunuyum..beytepedeymişiz ikimizde..ama ben 2004de mezun oldum..masterı dokuz eylülde yaptım ben bitti..allah kolaylık versin valla cocuk da olunca cok zor işin..
beytepe yaa, hala çok güzel :) daha da güzelleşti hatta son yıllarda, ben de 2006da mezun oldum, ama hala bi ayağım orda işte :) ben zaten sınavlardan kurtulamıyorum ki bacım, eşimin kurumunun sınavına hazırlanıyorum şimdide:) o biterse kazanırsam hemen tezi yazmaya başlıcam..

sağol tatlım çok teşekkürler evet ya oralar yeşillik hep site falan çok güzel..
bebek arabası olayı da güzel olmuş :))) daha çoook sürersin inşallah annesi bebişin içindeyken :))

fıstıklar ben toplantıya gidiyorum.
karakan ve oykum ikinize de tekrar hayırlı olsun bebişlerinize ve size sağlıklı ömür inşallah.. darısı başımıza..

slm herkesee..kızlar ya asgari ücretle çalışıyorum doğumdan sonra çalışsammı sizce..bebeğe halam bakacak 250 tl ye.bende 4 gibi filan çıkacağım iştn bebek olunca.otobisle gideceğim otobüsle 20-25 dk filan sürüyor..
eviimiz kira eşimde 900 tl maaş alıyor..
off karar veremiyorummm yaaa

bu araba OYKUM ve KARAKAN gözünüz aydın, bebeklerinizle sağlık,mutluluk dolu uzun ömürler dilerim sizlere, darısı bize olsun

kiranız ne kadar cnm sorması ayıp, bebek oluncada birazcık masraf olacak aslında ama her bebek rızkıyla gelir merak etme, eğer bi süre eşinin maaşı idare edebilirse sizi bebeğini biraz kendin büyüt

kiranız ne kadar cnm sorması ayıp, bebek oluncada birazcık masraf olacak aslında ama her bebek rızkıyla gelir merak etme, eğer bi süre eşinin maaşı idare edebilirse sizi bebeğini biraz kendin büyüt

2900 cnm kiramız...bilmiyorum işte 630 asgari ücret işte 250 halama versek 380 para kalıyor.
sabahları servisle geliyorum dönüşte erken çıkacağım işte otobüsle mecbur.40 tl yol parasına gider.350 tl kalmış oluyor.bununla mutfak masrafına bebişin masrafına gitse eşimin maaşşla kredi filan çekip av alsak diye düşnüyoruz...
çok zorr yaa karar vermesii

valla hayırlısı canm keşke bi imkan olsada oturduğunuz evi kira öder gibi satın almış olsanız.hangi ildesin

selamlar herkese aranıza yeni katıldım biraz geç olsa da :) 37.haftamızdayız kızımla baktım doğumlar başlamış bile okudukça heyecan bastı

ay Allah korusun kız inşallah takmaz boynuna falan

selamlar herkese aranıza yeni katıldım biraz geç olsa da :) 37.haftamızdayız kızımla baktım doğumlar başlamış bile okudukça heyecan bastı

hoşgeldin canım

arkadaşlar aklıma takıldı haluk bayramdan pijama takımı alanlar vardı.nerden kaç liraya almışlardı hatırlayan var mı?

doğum yapan bütün arkadaşları tebrik ederim, doğum yapacak olanlar ise: dualarım sizlerle.. Allah'ım yardımcınız olsun sizde hayırlısıyla atlatıverin inşallah.. herkes sağlıklı sıhhatli bişekilde bebişlerini , meleklerini kucağına alsın inşallah..

ayrıca bende doğum sonrası desteğinizi fazlasıyla hissettim.. hepinizden Allah razı olsun.. dualarınız ve desteğiniz için saolun .. veee melek teyzeleri benim kuzumda artık çıktı küvezden.. evimde artık şükürler olsun.. mutlu haberimi paylaşmak istedim sizlerle.. öpüyorum hepinizi kendinize ve bebişlerinize dikkat edin şekerlerrrr..

kızlar cee dedi kaçtı gibi oldu bu ama kusura bakmayın, çıkmak zorundayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…