Canım darısı başına, Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun inşallah.. Bu minik bebekler daha güçlü oluyorlar canım , Allah onlara böyle bir yaşama tutunma kudreti veriyor herhalde.. İnan ilk kızıma göre daha çevik daha güçlü bir bebek, umarım seninki de öyle olur.. Çabucacık atlatır sıkıntılarını.. Gönlünğ ferah tut sen son 15 güb benimkide hiç büyüyemedi ama sıkma canını maşallah sağlıklı..
Canım dünürüm senin gelin geldi erkenden, damadımızı bekliyoruz.. Sen nasılsın canım.. Ben iyiyim iyileşiyorum yavaş yavaş, ilk sezeryan kadar iyi değilim, bu biraz yordu beni, kan sulandırıcıdan herhalde herkese ter basıyor ben donuyorum..
Ay senin gelin pek tatlı arkadaşım.. Ben çocuklarımı içinde saatle doğuruyorum zaten arkadaşım.. Doktor 3 saati geçirme diyor benimki de 3 saatte falan uyanıp emiyor.. Diğer zamanlarda da uyuyor.. Çok güzel emiyor maşallah..Bebekle ilgili hiç sıkıntım yok çok şükür. Sizden naber.
saatli bebelerinşallah damadın da öyle olur :)) maşallah Allah nazardan saklasın hep böyle akıllı uslu olsun inşallah..en kısa zamanda toparlarsın inşallah canım. annen falan var mı yanında?
biz bildiğin gibi canım ben hala çalışıyorumsiz kırkını çıkarırken hala doğurmamış olabilirim 13 iş günüm kaldı, günleri sayıyorum resmen. sağolsun daire başkanım çok fazla iş vermiyor. daha bebeğin eşyalarını yıkamadım, 35.haftada falan yıkarım diyorum, daha var nasılsa.
tekmeler atıyor oğlum, mutluyuz çokşükür :))
tamam canım öğrendiğim olursa sana mutlaka haber veririm.
Canım benim zamane cocuklarının maaşallahı var herşeyi hemen öğreniyorlar benimki biraz inatçı habire emmek istiyor suanda aglıyor değiyor valla eşimde bende saatlerce seyrediyoz nazarımız kesin bizim değer öyküm bebek çatlıyacak emziriyim
cadı işte anasının karnında belliydi böyle olacağı :))
işletme canım. master yapıyorum şimdi devam aynen. sen?
öyle yapayım o zaman canım sağol. diğerlerini de oradan alırım. silikon ek olarak istemicem, içindeki yetiyo demiştin sen dimi? ben bile hiç gitmedim o taraflara kız 10 yıldır burdayımbakarlar anacım eryamandakiler bakarlar
tebrik ederim canım kızına sağlıkla kucağına aldın.anne,baba ve ablasıyla hayırlı uzun ömürler diliyorum miniğine..
beytepe yaa, hala çok güzel :) daha da güzelleşti hatta son yıllarda, ben de 2006da mezun oldum, ama hala bi ayağım orda işte :) ben zaten sınavlardan kurtulamıyorum ki bacım, eşimin kurumunun sınavına hazırlanıyorum şimdide:) o biterse kazanırsam hemen tezi yazmaya başlıcam..ben amerikan kültğrü ve edebiyatı mezunuyum..beytepedeymişiz ikimizde..ama ben 2004de mezun oldum..masterı dokuz eylülde yaptım ben bitti..allah kolaylık versin valla cocuk da olunca cok zor işin..
evt içindekinin harcinde zaten 2 tane yedek gönderiyolar silikon, o da yetiyo.
eşimin halası eryamanda oturuyo, evleride parka yakındı, hadi gidelim dediler gittik beğendim ama hoş bi mekan olmuş...
kızlar bu arada bugün baya bi temizlik yaptım yoruldum, o arada kociş öğle yemeğine geldii, bebek arabamız gelmiş, koca bi kargo kolisiyle girdi eve, neyse onu kurdu,baktık falan, yemeğini yedi gitti o, ve ben hiç farkında değildim, evin içinde kendimi bebek arabası sürerken buldum yaa
slm herkesee..kızlar ya asgari ücretle çalışıyorum doğumdan sonra çalışsammı sizce..bebeğe halam bakacak 250 tl ye.bende 4 gibi filan çıkacağım iştn bebek olunca.otobisle gideceğim otobüsle 20-25 dk filan sürüyor..
eviimiz kira eşimde 900 tl maaş alıyor..
off karar veremiyorummm yaaa
kiranız ne kadar cnm sorması ayıp, bebek oluncada birazcık masraf olacak aslında ama her bebek rızkıyla gelir merak etme, eğer bi süre eşinin maaşı idare edebilirse sizi bebeğini biraz kendin büyüt
2900 cnm kiramız...bilmiyorum işte 630 asgari ücret işte 250 halama versek 380 para kalıyor.
sabahları servisle geliyorum dönüşte erken çıkacağım işte otobüsle mecbur.40 tl yol parasına gider.350 tl kalmış oluyor.bununla mutfak masrafına bebişin masrafına gitse eşimin maaşşla kredi filan çekip av alsak diye düşnüyoruz...
çok zorr yaa karar vermesii
valla hayırlısı canm keşke bi imkan olsada oturduğunuz evi kira öder gibi satın almış olsanız.hangi ildesin
selamlar herkese aranıza yeni katıldım biraz geç olsa da :) 37.haftamızdayız kızımla baktım doğumlar başlamış bile okudukça heyecan bastı
ay Allah korusun kız inşallah takmaz boynuna falanevet canım beyimiz nasıl isterse öle olur valla :)
sağlıkla doğsunda
bizim 33 te dönmüştü hala da öle duruyo
kordonda tam dudaklarının önünde şuan
bi boynuna takarsa bizimde sezeryana döner :)
selamlar herkese aranıza yeni katıldım biraz geç olsa da :) 37.haftamızdayız kızımla baktım doğumlar başlamış bile okudukça heyecan bastı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?