2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin.yanlış hatırlamıyosam doktor kontrolünmü vardı bugün senin

evet canım doğru hatırlıyosun.
kızım 3700 gr. olmuş. tombul bebek olacakmış inşallah.
nst de sancı çıktı.
doktorum her an gelebilir hazırlıklı ol dedi. bakalım pazartesiyi bekleyecek mi?

sizlerden ne haber?

öncelikle gözünaydın. bebeğini eve getirdin.
sende kendine iyi bak. bebişine de. bizim için dua et :) malum az kaldı.

kızlar ege'nin hepinize çok selamı var.
bugün hastaneye yatmış. kontrolleri yapılıyormuş.
yarın sabah doğum olacak hayırlısıyla inşallah.
dualarınızı eksik etmeyin. canım arkadaşım hayırlısıyla durucuğunu alsın kucağına.

ziyarete gitmek isteyen olursa sezaryen bölümü 215 oda numarası.
ziyaret saatleri 13:00-15:00 arasıymış. bilgilerinize.

ay masallah sizeee gözun aydın canım benım ya cok sevındım

kız bacım ege cumaya dogurmuyormuydu :44: neyse allah esırgesın ınsallah hayırlı dogumlar nasip etsınn durucukta gelıyor darısı bızlere

annem geldı bacım onunla oturduk bıraz suan yatıyor geldı hemen bebegin odasını hazırladık esyalarını yerlestırdık aksam saat 18.00 de randevumuz var dr da sanırım alttan bakar bu sefer

daha önce çatı muayenesi yapmadı mı sana?
bu sefer bence de bakar.

evet canım kavustum cok sukur darısı tum ısteyenlere

ah canım gözünaydın tekrar çok sevindim. doya doya kokla anacığını.

bebek beni sağlık ocağından çağırdılar dün. kontrolünüz var gelin dediler. gitmedim banane.
9 ay kontrol etmedi şimdi ne kontrolü.
seni de çağırmışlardı öyle hatırlıyorum. sen gittiğinde ne yaptılar?

kızlarrr ne zaman bakılıyor alttan ? hangi haftada sizlerde ne zaman bakıldı?

valla benim sezaryen olacağı için hiç bakmadı. ben bilemiyorum.

kız bacım ege cumaya dogurmuyormuydu :44: neyse allah esırgesın ınsallah hayırlı dogumlar nasip etsınn durucukta gelıyor darısı bızlere

amin canım darısı başımıza.
cuma ipek doğuruyor. ege yarın.

evet baktı canım ama yıne bakar dıyor annem alttan :26:

saglık ocagına her ay gıttım ben tansıyon kılo vs.. vs.. işte ası kartı verdıler bebek dogduktan 5 gun sonra geleceksın topuktan kan alınacak dedıler ve 3 aylık olunca asıları baslıcak dedıler ıste oyle bacım

oo maşallah.benimde perş.güün kontrol bakalım artık gün verir herlade sezeryen için..

amaaaan gidemicem ben. şimdi dünya bekletiyorlar. zor geldi. aşı kartını nasıl halletsem.
doğurduğum hastaneden yönlendirirler heralde.

aaaaaa evet yaaa 25 mayıstı dogru :44:

yok canım sadece kilosu için söyledi hatta boyu uzun olacak dedi zayıfmış sadece onun dışında herşeyi normal dedi senin 36 dayken 2700 müş işte ne güzel ben 36 nın içindeyim 2500 geldi aç bıraktım heralde çocugu nasılsa her gittiğimde normal görünüyor diye çok da dikkat etmedim açıkcası herşeyi yiyorum ama bebeğe yararı olsun diye özellikle seçerek beslenmiyordum ondan oldu sanırım bide bebek doğunca şişlikleri geçince 200 gr. filan azalıyomuş kilosu civciv gibi bişy kalacak miniğim artık diğer kontrole kadar( ve doğuma kadar) doğru düzgün beslenecem bakalım yararı olur belki :26:

topuktan kan alma işi sağlık ocagındamı yapılıyo kızlar? malum hastane uzak bizim, sağlık ocagında yapılıyosa burda var sağlık ocagı iyi olur yakında yaptırmam ya çocuk doğar doğmaz yolculuk yapmasın :)

royalistte doğum yapmış ne güzel yazdıklarından sonra tırsmadım desem yalan olur yalnız, bakalım ben napıcam ameliyat anında uyanık zor dayanırım gibi geliyo inşallah soğuk kanlılığımı koruyabilirimde genel aneztezi olmak zorunda kalmam ...
Karakan ile Öyküm de bebeklerinden bahsetmişler tuhaf geldi ay daha kısa bi süre önce sohbet konusu doğum, hamilelikti şimdi bebişler doğunca sohbet akışı değişiyo tabi sağ salim zamanında doğurup atlatsaydık bi doğumu bizlerde

dogum yaptıgın hastanede alınıyormus ama yınede saglık oacagı da alıyor nıyeyse ebe oyle soyledı bana bıde bebek dogduktan sonra 1 hafta gecmeden devlet hastanesınde işitme testı yaptırılması mecburmus özel hastanede yapmıyorlarmıs haberınız ola :26:

FMG bacım aıle hekımlıgı yokmu saglık ocagınızda gıt oraya al bıtane ası kartı yada gebelıkte asını hangı hastanede olduysan ordan ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…