hoşgeldin.yanlış hatırlamıyosam doktor kontrolünmü vardı bugün senin
doğum yapan bütün arkadaşları tebrik ederim, doğum yapacak olanlar ise: dualarım sizlerle.. Allah'ım yardımcınız olsun sizde hayırlısıyla atlatıverin inşallah.. herkes sağlıklı sıhhatli bişekilde bebişlerini , meleklerini kucağına alsın inşallah..
ayrıca bende doğum sonrası desteğinizi fazlasıyla hissettim.. hepinizden Allah razı olsun.. dualarınız ve desteğiniz için saolun .. veee melek teyzeleri benim kuzumda artık çıktı küvezden.. evimde artık şükürler olsun.. mutlu haberimi paylaşmak istedim sizlerle.. öpüyorum hepinizi kendinize ve bebişlerinize dikkat edin şekerlerrrr..
kızlar cee dedi kaçtı gibi oldu bu ama kusura bakmayın, çıkmak zorundayım..
esra noldu acaba ya girmedi galiba siteye dimi kızlar?:44:
bebek nasılsın kavuştun mu anneciğine?
doğum yapan bütün arkadaşları tebrik ederim, doğum yapacak olanlar ise: dualarım sizlerle.. Allah'ım yardımcınız olsun sizde hayırlısıyla atlatıverin inşallah.. herkes sağlıklı sıhhatli bişekilde bebişlerini , meleklerini kucağına alsın inşallah..
ayrıca bende doğum sonrası desteğinizi fazlasıyla hissettim.. hepinizden Allah razı olsun.. dualarınız ve desteğiniz için saolun .. veee melek teyzeleri benim kuzumda artık çıktı küvezden.. evimde artık şükürler olsun.. mutlu haberimi paylaşmak istedim sizlerle.. öpüyorum hepinizi kendinize ve bebişlerinize dikkat edin şekerlerrrr..
kızlar cee dedi kaçtı gibi oldu bu ama kusura bakmayın, çıkmak zorundayım..
kızlar ege'nin hepinize çok selamı var.
bugün hastaneye yatmış. kontrolleri yapılıyormuş.
yarın sabah doğum olacak hayırlısıyla inşallah.
dualarınızı eksik etmeyin. canım arkadaşım hayırlısıyla durucuğunu alsın kucağına.
ziyarete gitmek isteyen olursa sezaryen bölümü 215 oda numarası.
ziyaret saatleri 13:00-15:00 arasıymış. bilgilerinize.
annem geldı bacım onunla oturduk bıraz suan yatıyor geldı hemen bebegin odasını hazırladık esyalarını yerlestırdıkaksam saat 18.00 de randevumuz var dr da sanırım alttan bakar bu sefer
evet canım kavustum cok sukur darısı tum ısteyenlere
kızlarrr ne zaman bakılıyor alttan ? hangi haftada sizlerde ne zaman bakıldı?
kız bacım ege cumaya dogurmuyormuydu :44: neyse allah esırgesın ınsallah hayırlı dogumlar nasip etsınndurucukta gelıyor darısı bızlere
daha önce çatı muayenesi yapmadı mı sana?
bu sefer bence de bakar.
ah canım gözünaydın tekrar çok sevindim. doya doya kokla anacığını.
bebek beni sağlık ocağından çağırdılar dün. kontrolünüz var gelin dediler. gitmedim banane.
9 ay kontrol etmedi şimdi ne kontrolü.
seni de çağırmışlardı öyle hatırlıyorum. sen gittiğinde ne yaptılar?
valla benim sezaryen olacağı için hiç bakmadı. ben bilemiyorum.
amin canım darısı başımıza.
cuma ipek doğuruyor. ege yarın.
evet canım doğru hatırlıyosun.
kızım 3700 gr. olmuş.tombul bebek olacakmış inşallah.
nst de sancı çıktı.
doktorum her an gelebilir hazırlıklı ol dedi. bakalım pazartesiyi bekleyecek mi?
sizlerden ne haber?
evet baktı canım ama yıne bakar dıyor annem alttan :26:
saglık ocagına her ay gıttım ben tansıyon kılo vs.. vs..işte ası kartı verdıler bebek dogduktan 5 gun sonra geleceksın topuktan kan alınacak dedıler ve 3 aylık olunca asıları baslıcak dedıler ıste oyle bacım
aaaaaa evet yaaa 25 mayıstı dogru :44:
yok canım sadece kilosu için söyledi hatta boyu uzun olacak dedi zayıfmış sadece onun dışında herşeyi normal dedi senin 36 dayken 2700 müş işte ne güzel ben 36 nın içindeyim 2500 geldi aç bıraktım heralde çocugua aaaa delımı ne kım bu dr ya ben 36 ıcındeydım 2700 geldı bebek dr gayet ıyı dedı bır oncekı gıttıgımdede 2000 dı ne canını sıkıon yakamozz ya ben 2 kg dogmusum ay ne manyak bır drtakma kız sakın benımkıde suan 2700 valla boyu kac acaba baska bır seyden demı suphelendı kılo ıcın bunları dıyecegini sanmıyorum deli seyy ay bu dr ları sevmıom ben
evet baktı canım ama yıne bakar dıyor annem alttan :26:
saglık ocagına her ay gıttım ben tansıyon kılo vs.. vs..işte ası kartı verdıler bebek dogduktan 5 gun sonra geleceksın topuktan kan alınacak dedıler ve 3 aylık olunca asıları baslıcak dedıler ıste oyle bacım
oo maşallah.benimde perş.güün kontrol bakalım artık gün verir herlade sezeryen için..
yok canım sadece kilosu için söyledi hatta boyu uzun olacak dedi zayıfmış sadece onun dışında herşeyi normal dedi senin 36 dayken 2700 müş işte ne güzel ben 36 nın içindeyim 2500 geldi aç bıraktım heralde çocugunasılsa her gittiğimde normal görünüyor diye çok da dikkat etmedim açıkcası herşeyi yiyorum ama bebeğe yararı olsun diye özellikle seçerek beslenmiyordum ondan oldu sanırım bide bebek doğunca şişlikleri geçince 200 gr. filan azalıyomuş kilosu civciv gibi bişy kalacak miniğim artık diğer kontrole kadar( ve doğuma kadar) doğru düzgün beslenecem bakalım yararı olur belki :26:
topuktan kan alma işi sağlık ocagındamı yapılıyo kızlar? malum hastane uzak bizim, sağlık ocagında yapılıyosa burda var sağlık ocagı iyi olur yakında yaptırmam ya çocuk doğar doğmaz yolculuk yapmasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?