2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa royalistte doğurmuş.
çok sevindim.
hangi sayfada yazmış ben de okumak istiyorum.

var canım aile hekimimiz. ama gitmek zor geldi sağlık ocağına.
neyse hallederim bi şekilde.

Benim gittiğim hastanede yapacaklarını söylediler canım işitme testini...özele gidiyorum

Son düzenleme:

saol canım söylediğin iyi oldu
yaaa royalistte doğurmuş.
çok sevindim.
hangi sayfada yazmış ben de okumak istiyorum.

ben bi kaç sayfa önce alıntılardan okudum canımcım sayfa numarasını bilmiyorum ama çok geride değildi :26:

allah analı babalı buyutsun

kızlar biz geldik çok yorgunum bugun artık iyice ağırlaştım

bebek esrammm dünürümmmmm nasıl oldun sen?

canım 2500 iyi değil mi? öykümün bebeği 2800 doğdu, seninki 2800 ü geçer doğum haftasına kadar. gebelik.orgdan falan baktın mı ortalamalara? ay benim kuzum ne kadar oldu acaba :)
beslenme olarak hurma ye dedim yedin mi bakim sen :)) son aylar çok yiyin diyorlar içinde o kadar çok vitamin mineral var ki, onun dışında sütü yoğurdu ihmal etme, ayrıca bu çok önemli, vitaminini kahvaltıda süt peynir gibi ürünler tüketiyorsan en az 1 saat sonra al. etin yanında ayran içme, yeşillik ve ekşi (c vitamini içeren şeyler) tüket. ozaman proteinden daha çok faydalanır vücudun...

selam herkese kızlar
bi bebeğimiz daha olmuş ne güzel
az kaldı hepimizinde kucağında olcak yavrularımız allahın izni ile
oğlumda denilen gün doğum yapmıştım tam 40.haftamda
ama kızımda günüm belli değil geç döllenme olduğu için
bu yüzden geriliyorum çok
sata göre 11 haziran beklenen doğum tarihi ama geç döllenme olduğu için düzeltilmiş tarihe göre 23 haziran beklenen doğum tarihi
normal olacağı içinde gün filanda vermiyo tabi doktor
küçük hanım ne zaman isterse gelecek artık
bu belirsizlikte geriyo beni çok :95:
siz nasılsınız nasıl gidiyo son zamanlarınız?

merhaba canım, normal doğumda tam o tarihte olma ihtimali sadece %5 miş :)) seninki baya iyi tutturmuş o zaman:))
benim sata göre muhtemel doğum tarihim 30 haziran görünüyor, hatta temmuza bile sarkabiliriz:) topiğin son samurayı benim oğlum ama tabi belli olmaz, hayırlısı bakalım.. ben hala çalışıyorum daha 2,5 haftam var izne ayrılmak için. hala bebekle ilgili hiçbişeyi hazırlamadım, kıyafetlerini falan yıkayıp ütülicem ama 1-2 hafta sonra düşünüyorum. sen napıyorsun nasıl geçiyor zaman? oğlun nasıl karşılıyor kardeş durumlarını :))

selam kızlar.....
bi kaç gündür giremedim....

çünküüüüü

AYDIN oğlum ctesi geldiiiiiiiiii!!!!!

süpriz oldu arkadaşlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…