2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tşk ederim.... ya nasıl bi çağğdaysak son ana kadar herşey süper gitti... açılma 10 cm oldu, suniye gerek bile olmadı... ama çatım darmış, çocuk inemedi, sezeryana alındım

daha önce çatı muayenesi yapılmamışmıydı,o kadar sancı çekip bide ameliyat olmuşsn.çok geçmiş olsn,bebeğin iyi ya en önemlisi o

günü gününe doğdu valla çok iyi tuttu
zor oluyodur artık çalışmak ya((,2,5hafta daha nasıl çalışabilecekmisin?
erken olacak diye düşün tüm hazırlıklarını tamamla bence artık
son haftalar dahada ağırlaşıyo insan
benim hazırlıklarım tamam
oğlum kardeş anlayacak yaşta değil çok küçük daha 17 aylık
onun peşinde geçiyo son günlerim
en tehlikeli ve en hareketli zamanları
her yere tırmanıyo kerata

selam kızlar.....
bi kaç gündür giremedim....

çünküüüüü

AYDIN oğlum ctesi geldiiiiiiiiii!!!!!

süpriz oldu arkadaşlar....

maşallah aydın bebeğimize:)))
allahım bağışlasın size
tahtını bahtını güzel ömrünü uzun mutlu bereketli eylesin inşallah allahım

öyküm 37. haftasında doğurdu sanırım ondan kilosu fazla değil, belki söylenenden daha az doğar benimkide bellimi olur genelde ultrason sonuçları tutmuyo zaten zayıf bide ultrason tahminide yalnışsa düşünemiyorum baktım canım gebelik org ve diğer sitelerden ortalama 2700 2800 yazıyo çoğunda biz bi hafta geriden takip ediyoruz yani önerilerini dikkate alacam canımcım çok sağol
selam kızlar.....

çünküüüüü

oyy maşallah doğuran doğurana gözün aydın canım aynı zamanda geçmiş olsun atlatmışsın en azından kaç gr doğdu oğluş?

tşk ederim.... ya nasıl bi çağğdaysak son ana kadar herşey süper gitti... açılma 10 cm oldu, suniye gerek bile olmadı... ama çatım darmış, çocuk inemedi, sezeryana alındım
vay be açılma bazılarında baya geç oluyor. olsun canım sen keyfi yapmamışsın ya, gerekli olmuş, önemli olan sağsalim bebişine kavuşman..

valla canım şimdi çocuk vs yokken bile zor, bitane de öyle bıcırık olsa düşünemiyorum :)) Allah kolaylık versin..
şimdilik bi sorun yok canım çalışıyorum, mecburen. doğumdan sonra bebeğime bakacağım hergün çok kıymetli. o yüzden elimden geldiğince devam edicem, zaten toplamda 13 iş günü kaldı:)) eşim sağolsun yardımcı oluyor herşeyime. yemek dışında bi şey yaptığım yok, temizlik için kadın aldım, yine alıcam doğuma yakın. bebeğin kıyafetlerini bu haftasonu halledeyim, doğru diyorsun aslında. endişem toz falan olur diye düşünüyordum da,olmaz dimi:)

yok tatlım ya sıkma canını sen, alırsın inşallah benim kocam 2,5 kilo doğmuş nolcakki, sağlıklı olsun da doğunca hemen toparlar zayıf bile doğsa. yakamozcum akşamları dinlenirken falan yemekten sonra sol tarafına uzan, zaten biliyorsun sol tarafı öneriyorlar, ben onun da faydasını gördüm. bizim de kordonda 3 damar yerine 2 damar durumumuz var, kilosu düşük doğuma neden olabiliyor, kontrol altında hep ama çokşükür şimdiye kadar ortalamada gitti..

uyurken sola yatmaya çalışıyodum ama biraz yatınca sıkılıyorum sağa dönüyorum yada sırt üstü yatıyorum zaten bebiş uyutmuyo çok hareketli maşallah mecburen bi sağa bi sola dönerek uyuyabiliyorum artık zorda olsa doğuma kadar kilo alsın diye herşeyi yapacam napim :26: hurma aklımda ama bi türlü denk gelmedi ya buralarda bulamadım şehir dışına çıktıgımda aklımdaydı ama gidincede unuttum bulursam alıcam hemen , eşimde dün fındık ceviz kuru üzüm maden suyu bi sürü süt filan almış bunlar bitecek bi haftada diyo ben onların hepsini yersem bebek kilo alırmı bilmem ama ben bi haftada 5 kilo alırım heralde her gün bi avuç ceviz badem fındık 2 bardak süt 2 bardak maden suyu 3 lt su önerdi doktor önerdiği şekilde yiycem inş. yararı olur ...

selam kızlar.....

çünküüüüü

ayy çok sevindim. allah analı babalı büyütsün inşallah.

ya burası mayıs anneleri platformu gibi oldu. sanki yarında ben doğuracakmışım gibi geliyo.heyecan bastı valla.çok da duygulanıyorum doğumları okudukça.

ya bi de az önce yemekte 3 tabak yemek yedim şimdi çatlamak üzereyim yaaaa (oha diyebilirsiniz)

Gülsümcüm Rabbim analı babalı büyütsün, demek 15 gün erken davrandı Aydın Bey :)) olsun sağlıklı olsun da gerisi önemli değil... Darısı bizim başımıza... sizler böyle doğurdukça sıranın biz henüz doğuramayanlara geldiğini hissediyorum yavaş yavaş... Sabırsızlanıyorum :) Allah kurtarsn hepimizi inşallah :)

kızlar bugün dr gittik 37 haftadayız ve nst de sancılarımız çıktı emirimiz artık her an gelebilir normal doğum için hiç bir engel yok kilosu dışında ancak çatı muayenesinde 5 kiloya kadar normal doğurabileceğimi söyledi doktor 1 hazirana kadar gelirse normal doğurucam bakalım oğlum nezaman gelicek şkelinide tarihinede o karar vericek içim rahatladı artık bana heran beklemek düştü sadece tek duam daha fazla kilo alma oğluşum annen seni normal doğurmak istiyo koklamak narkozsuz hemen emzirmek istiyooo vaktinle sağlıkla gel canım oğlum......

hyrlısıyla inşallah canım çok sıkıntı çektin korktun, inşallah sağ salim alacksın bebğini kucağına.. :)

hyrlısıyla inşallah canım çok sıkıntı çektin korktun, inşallah sağ salim alacksın bebğini kucağına.. :)

inşallah tek hatam doktorum yok diye başka hastaneye gitmek oldu kafamı allak bullak etmişlerdi doktorların izinli olmaları bizlerinde o tarihte sancılanmamız kötü oluyor doktorum çok güzel anlattı tatmin olmam için radyoloji uzmanından ayrıntılı ultrason bile istetdi içim rahat gönlüm rahat bebeğimde rahat artık doğum için geri sayım başladı ama kaçtan başlıyacağımı bilmiyorum

Ayyy Gülsüm doğum hikayeni çok merak ettim..en kısa zamanda yaz lütfen..Güle güle büyüt bebişini..
Asumancım inşallah istediğin gibi normal doğumla sağlıkla alırsın kucağına yavrunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…