selam kızlar.....
bi kaç gündür giremedim....
çünküüüüü
AYDIN oğlum ctesi geldiiiiiiiiii!!!!!
süpriz oldu arkadaşlar....
hayırlı olsun canım gözünüz aydın :)) nasıl oldu normal mi doğdu bebiş?
selam kızlar.....
çünküüüüü
tşk ederim.... ya nasıl bi çağğdaysak son ana kadar herşey süper gitti... açılma 10 cm oldu, suniye gerek bile olmadı... ama çatım darmış, çocuk inemedi, sezeryana alındım
merhaba canım, normal doğumda tam o tarihte olma ihtimali sadece %5 miş :)) seninki baya iyi tutturmuş o zaman:))
benim sata göre muhtemel doğum tarihim 30 haziran görünüyor, hatta temmuza bile sarkabiliriz:) topiğin son samurayı benim oğlumama tabi belli olmaz, hayırlısı bakalım.. ben hala çalışıyorum daha 2,5 haftam var izne ayrılmak için. hala bebekle ilgili hiçbişeyi hazırlamadım, kıyafetlerini falan yıkayıp ütülicem ama 1-2 hafta sonra düşünüyorum. sen napıyorsun nasıl geçiyor zaman? oğlun nasıl karşılıyor kardeş durumlarını :))
selam kızlar.....
çünküüüüü
öyküm 37. haftasında doğurdu sanırım ondan kilosu fazla değil, belki söylenenden daha az doğar benimkide bellimi olurcanım 2500 iyi değil mi? öykümün bebeği 2800 doğdu, seninki 2800 ü geçer doğum haftasına kadar. gebelik.orgdan falan baktın mı ortalamalara? ay benim kuzum ne kadar oldu acaba :)
beslenme olarak hurma ye dedim yedin mi bakim sen :)) son aylar çok yiyin diyorlar içinde o kadar çok vitamin mineral var ki, onun dışında sütü yoğurdu ihmal etme, ayrıca bu çok önemli, vitaminini kahvaltıda süt peynir gibi ürünler tüketiyorsan en az 1 saat sonra al. etin yanında ayran içme, yeşillik ve ekşi (c vitamini içeren şeyler) tüket. ozaman proteinden daha çok faydalanır vücudun...
selam kızlar.....
çünküüüüü
vay be açılma bazılarında baya geç oluyor. olsun canım sen keyfi yapmamışsın ya, gerekli olmuş, önemli olan sağsalim bebişine kavuşman..tşk ederim.... ya nasıl bi çağğdaysak son ana kadar herşey süper gitti... açılma 10 cm oldu, suniye gerek bile olmadı... ama çatım darmış, çocuk inemedi, sezeryana alındım
günü gününe doğdu valla çok iyi tuttu
zor oluyodur artık çalışmak ya((,2,5hafta daha nasıl çalışabilecekmisin?
erken olacak diye düşün tüm hazırlıklarını tamamla bence artık
son haftalar dahada ağırlaşıyo insan
benim hazırlıklarım tamam
oğlum kardeş anlayacak yaşta değil çok küçük daha 17 aylık
onun peşinde geçiyo son günlerim
en tehlikeli ve en hareketli zamanları
her yere tırmanıyo kerata
yok tatlım ya sıkma canını sen, alırsın inşallah benim kocam 2,5 kilo doğmuş nolcakki, sağlıklı olsun da doğunca hemen toparlar zayıf bile doğsa. yakamozcum akşamları dinlenirken falan yemekten sonra sol tarafına uzan, zaten biliyorsun sol tarafı öneriyorlar, ben onun da faydasını gördüm. bizim de kordonda 3 damar yerine 2 damar durumumuz var, kilosu düşük doğuma neden olabiliyor, kontrol altında hep ama çokşükür şimdiye kadar ortalamada gitti..öyküm 37. haftasında doğurdu sanırım ondan kilosu fazla değil, belki söylenenden daha az doğar benimkide bellimi olurgenelde ultrason sonuçları tutmuyo zaten zayıf bide ultrason tahminide yalnışsa düşünemiyorum baktım canım gebelik org ve diğer sitelerden ortalama 2700 2800 yazıyo çoğunda biz bi hafta geriden takip ediyoruz yani önerilerini dikkate alacam canımcım çok sağol
vay be açılma bazılarında baya geç oluyor. olsun canım sen keyfi yapmamışsın ya, gerekli olmuş, önemli olan sağsalim bebişine kavuşman..
valla canım şimdi çocuk vs yokken bile zor, bitane de öyle bıcırık olsa düşünemiyorum :)) Allah kolaylık versin..
şimdilik bi sorun yok canım çalışıyorum, mecburen. doğumdan sonra bebeğime bakacağım hergün çok kıymetli. o yüzden elimden geldiğince devam edicem, zaten toplamda 13 iş günü kaldı:)) eşim sağolsun yardımcı oluyor herşeyime. yemek dışında bi şey yaptığım yok, temizlik için kadın aldım, yine alıcam doğuma yakın. bebeğin kıyafetlerini bu haftasonu halledeyim, doğru diyorsun aslında. endişem toz falan olur diye düşünüyordum da,olmaz dimi:)
yok tatlım ya sıkma canını sen, alırsın inşallah benim kocam 2,5 kilo doğmuş nolcakki, sağlıklı olsun da doğunca hemen toparlar zayıf bile doğsa. yakamozcum akşamları dinlenirken falan yemekten sonra sol tarafına uzan, zaten biliyorsun sol tarafı öneriyorlar, ben onun da faydasını gördüm. bizim de kordonda 3 damar yerine 2 damar durumumuz var, kilosu düşük doğuma neden olabiliyor, kontrol altında hep ama çokşükür şimdiye kadar ortalamada gitti..
selam kızlar.....
çünküüüüü
oyy maşallah rabbim analı babalı buyutsun inşallah gözünüz aydın
darısı başımızaa
arkadaşlar aklıma takıldı haluk bayramdan pijama takımı alanlar vardı.nerden kaç liraya almışlardı hatırlayan var mı?
kızlar bugün dr gittik 37 haftadayız ve nst de sancılarımız çıktı emirimiz artık her an gelebilir normal doğum için hiç bir engel yok kilosu dışında ancak çatı muayenesinde 5 kiloya kadar normal doğurabileceğimi söyledi doktor 1 hazirana kadar gelirse normal doğurucam bakalım oğlum nezaman gelicek şkelinide tarihinede o karar vericek içim rahatladı artık bana heran beklemek düştü sadece tek duam daha fazla kilo alma oğluşum annen seni normal doğurmak istiyo koklamak narkozsuz hemen emzirmek istiyooo vaktinle sağlıkla gel canım oğlum......
hyrlısıyla inşallah canım çok sıkıntı çektin korktun, inşallah sağ salim alacksın bebğini kucağına.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?