herkes geçmişi okuyor galiba :44:
oooofff arada bi sancılar girio bacaklarım uyuşuo anlıkta olsa.. hayırlısıyla geçsin şu 2 gecede yaa..
oooofff arada bi sancılar girio bacaklarım uyuşuo anlıkta olsa.. hayırlısıyla geçsin şu 2 gecede yaa..
merve tekrar geldinapıyım sevi kimse yazmıyor bakıyor bakıyor gidiyorum bende
geçmiş okuyodum ben yavvv, son sayfaya geldim,mevve ditmissssss
ipekcim sen sezaryen olacaksın galiba?zorunlu mu sen mi istedin?
evet farkettim herkesin geçmişi okuduğununapıyım bende bakıyorum çıkıyorum bakıyorum çıkıyoum yazan yok
evet farkettim herkesin geçmişi okuduğununapıyım bende bakıyorum çıkıyorum bakıyorum çıkıyoum yazan yok
KALBİMİZ BİRMİŞ
Hakikaten cnm ya aynı anda sorduk:)sen ne düşünüyorsun?normal mi sezaryan mı?
KALBİMİZ BİRMİŞ
bugün doğuranlar gelmiş buraya ne güzel...
onları okuyordum, bodrum gelmiş...
esra bugün hiç gelmedimi, annesi gelmişmi??
KALBİMİZ BİRMİŞ
Hakikaten cnm ya aynı anda sorduk:)sen ne düşünüyorsun?normal mi sezaryan mı?
ben son anda bi terslik olmazsa sonuna kadar normal düşünüyorum tubicim
ben son anda bi terslik olmazsa sonuna kadar normal düşünüyorum tubicim
ne güzel cnm yaa keşke bana da öyle bir cesaret gelse..her şey normal ama ben sezaryan düşünüyorum..normal yapabilirim diyemiyorum yaa:18:hayranım senin gibi normal yapıcam diyenlere..ne güzel aklınıza koymuşsunuz yaparsınız da
evet doğuranlar bastı topiği bugunçok kıskandm
evet esra geldi annişi de gelmiş saat 6 da kontrole gidcekti ama hala gelmedi...
evet doğuranlar bastı topiği bugunçok kıskandm
evet esra geldi annişi de gelmiş saat 6 da kontrole gidcekti ama hala gelmedi...
ne güzel cnm yaa keşke bana da öyle bir cesaret gelse..her şey normal ama ben sezaryan düşünüyorum..normal yapabilirim diyemiyorum yaa:18:hayranım senin gibi normal yapıcam diyenlere..ne güzel aklınıza koymuşsunuz yaparsınız da
sezeryan bana hiç kolay gelmiyoki çok şükürki epidural diye bişey çıktı epidural normal daha mantıklı bence hem bebk doğana kadar sıkıntıyı çekip sonra bebekle rahat rahat ilgilenmek daha cezbediyo beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?