sendemi kızzz
dr a nerdeyse her gittiğimde gülme krizine giriyorum
dr da alıştı, oda benle gülüyo
benimde annemin kurban olurumları meşhurdur esra
aynısı bendede var çatlak canım o krem sürünce rahatlıyosun acır canım benimde canımı yakıyor
nasılsın görmiyeli canım
iç güveysinden halliceyim canım
ayyy günler geçmek bilmiyor esraaa
kızlar sivrisinek saldırısına uğradımkaranlıktada yazamıyorum,
balkonu burnumdan getirfi sinekler bu akşam
en iyisiiii ben yatiim
seviiiii hepiniziii seviyoooooooo
sağol canım önceleri çamaşır kesti sanıyordum sonradan farkettim acı acı yanıyo krem süriym bende bari çatlamamıştım ne güzelinşallah çoğalmaz
bende öle sanıyodum pantolon izi çamaşır izi sanıyodum ama sonra anladım çatlak olduğunu canımı çok yaktı lansinoh kremi çatlağa sürünce baya bir rahatladımm krem sürünce rahatlıyosun
merve hanım öyle olsunbır gozun aydın bıle demedı benım geldıgımı gordu cıktı gıttı
daha fazla çatlamadan doğursam bari zaten 37 haftadayım :44: annelik fedakarlıkmış hakkaten
bebekk bende doğurmak istiyorummmmm artıkkkdarısı banaaaa
benim tam göbeğimin altı çatladı başka yerde yok ve sanki ora cok inceldi gibi derim
melony bişey kullandınmı çatlamamak için
benımde hıc catlagım yok ayıp olmasada gostersem dermısımben sadece vaselın markanın kakao yagı ıcerikli kremını kullandım odaaaaa aklıma geldıkce tabı annem catlıcagın varsa ne yaparsan yap catlarsın dedı ama şükür yok
ben ilk zamanlar badem yağı sürdüm sonra bıraktım manyak gibi meğer son haftalarda oluyomuş çatlak
bende hiç çatlamadım,bebe yağı vazelin lierac badem yağı ne buldumsa sürdüm, ama bundan sonra çatlarmıki diyorum,göğüslerime sürmemiştim onlar çatladı biraz olsun napalım artık ya, kızlar yanlız göbeğim tüylendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?