2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sendemi kızzz
dr a nerdeyse her gittiğimde gülme krizine giriyorum
dr da alıştı, oda benle gülüyo
benimde annemin kurban olurumları meşhurdur esra

toprağım özlettin kıs kendini ee rabbim ayırmasın anne geldi koyu muhabett var demii benim kii daha gelmedi bu hafta sonunu da gecer gibi gelio anca doğumuma gelir annem ben annemi tanıyorumm canımı çokk sıkıyorr

tamam canım sen yat hadii ıyı geceler

sağol canım önceleri çamaşır kesti sanıyordum sonradan farkettim acı acı yanıyo krem süriym bende bari çatlamamıştım ne güzel inşallah çoğalmaz

bende öle sanıyodum pantolon izi çamaşır izi sanıyodum ama sonra anladım çatlak olduğunu canımı çok yaktı lansinoh kremi çatlağa sürünce baya bir rahatladımm krem sürünce rahatlıyosun

kızlar ayaklarım 2 gundur çok şişiyo hiç şişmezdi sıcaklar bastırdı ondanmı acaba baya bir şiş sizinkide şiştimi yaa

bende öle sanıyodum pantolon izi çamaşır izi sanıyodum ama sonra anladım çatlak olduğunu canımı çok yaktı lansinoh kremi çatlağa sürünce baya bir rahatladımm krem sürünce rahatlıyosun

daha fazla çatlamadan doğursam bari zaten 37 haftadayım :44: annelik fedakarlıkmış hakkaten

bebekk bende doğurmak istiyorummmmm artıkkk darısı banaaaa

insallah bacımm artık kılosuda ıyı ben takmıyorum elim hep yuregımde gezıyordum ama artık tınlamıyorumm dr gayet ıyı dedı bıde bır tatlıydıkı elını cenesıne koymus poz verır gıbıydı kuzum yuzu yuvarlak kafasıda yuvarlaktı babaya benzicek sanırım babasınında kafası yuvarlak

Son düzenleme:

ben ilk zamanlar badem yağı sürdüm sonra bıraktım manyak gibi meğer son haftalarda oluyomuş çatlak

bende hiç çatlamadım,bebe yağı vazelin lierac badem yağı ne buldumsa sürdüm, ama bundan sonra çatlarmıki diyorum,göğüslerime sürmemiştim onlar çatladı biraz olsun napalım artık ya, kızlar yanlız göbeğim tüylendi

ya bende tüylenme degılde mıdemden kasıgıma kadar bır cızgı oldu...
Ayrıca badem yagı yapıyormus tüylenme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…