2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çatlayabilir malesef benimde bu zamana kadar yoktu şu birkaç günde oldu şok oldum

neyse kızlar ben cıkıyorum yarın sabah kan aldırmaya gıdecem hastaneye yaaaa tahlıl ıstedı dr nıyeyse gece gece bır tabak makarna yedım deli gıbı offff ne olacam ben boylee

evet bende cıkıyorum yarın bende kan vermeye gitcem troid için her ay düzenli veriyorum artık bitiyo ama bu ay sonn

Çok heyecanlı bu sancı denilen olay nasıl bir duygu ya geceleri ayağıma kramp giriyor onun kadar şiddetli mi yoksa tatlı tatlı mı geliyor.Ne kasılma yaşadım ne sancı bu haftaya kadar normal mi sadece bebek çok oynuyor artık dalgaları görüyorum...sancı nasıl bir duygu

selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor uyku tutmadı bakayım dedim ne yapıyosunuz uyku tutmadı çok şükür bebekle ilgili bir sorunumuz yok ama bugün karnıma yağ sürerken gördüm alt taraflar çatlamış üzüldüm biraz yaa o kadar dikkat ettim yağıydı kremiydi son ayımda son dak golü oldu neyse allah başka dert vermesin bu arada 35+2

bebek çok sevindim ne güzel senin fıstıgın kilosu iyi olacak desene sana çekmemiş doğana kadar 3500 ü bulur hatta 40 ı beklerse geçerde :)) annen de gelmiş ne güzel herşey yolunda gözün aydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…